Οι δύο γάτες μου μαλώνουν!

ουτε εγω τα περιορισα ποτε οσο ελειπα:redface:ουτε και τωρα το κανω..

το μονο που περιορισα ηταν το μωρο που ειχα γιατι ηταν 17 ημερων και φοβηθηκα μην κολλησει κατι απο τα δικα μου γατια..μετα απο μια βδομαδα αλωνιζε και αυτο μεσα στο σπιτι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Δύσκολα τα πράγματα με την πρώτη συνάντηση..

καλά έκανες :thumbsup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εφερα τα μωρα την πεμπτη το μεσιμερι με λιγα κχχχχχχχχ κ γκρρρρρρρρρρ κ μεχρι το σαββατο παιζανε μαζι σα να μη τρεχει καστανο!!! ασε που χρησιμοποιουν την ιδια αμμο κ τρωνε ο ενας το φαι του αλλου! το παιδικο ο ριου κ το στειρωμενο τα μωρα! δε ξερω τι να κανω με αυτο αλλα κατα τ αλλα μια χαρα. αλλα δεσανε απιστευτα! το αποκορυφωμα ειναι οτι μαλωνουμε με τον σαββα ποιος θα παρει ποιο αγκαλια για να κοιμηθουμε, και μόλις "βολευτουμε" ερχεται ο ριου και τα παιρνει αγκαλια αυτος!!!!!

εγω εφερα τα μωρα την πεμπτη το μεσιμερι με λιγα κχχχχχχχχ κ γκρρρρρρρρρρ κ μεχρι το σαββατο παιζανε μαζι σα να μη τρεχει καστανο!!! ασε που χρησιμοποιουν την ιδια αμμο κ τρωνε ο ενας το φαι του αλλου! το παιδικο ο ριου κ το στειρωμενο τα μωρα! δε ξερω τι να κανω με αυτο αλλα κατα τ αλλα μια χαρα. αλλα δεσανε απιστευτα! το αποκορυφωμα ειναι οτι μαλωνουμε με τον σαββα ποιος θα παρει ποιο αγκαλια για να κοιμηθουμε, και μόλις "βολευτουμε" ερχεται ο ριου και τα παιρνει αγκαλια αυτος!!!!!

Μπραβο κουμπαρουλα μου :):) Μονο που ξεχνας οτι η Λιζα μου δεν ειχε ποτε αλλη γατα για παρεα...οποτε θα ειναι πιο δυσκολο!!!! Εσυ τα ειχες 2-2 και εχουν μαθει πλεον!! Ασε που πηρες και τα αδερφακια μαζι..!!;) Επισης το σκατουλι μου ειναι αγριεμενο...και δεν το περιμενα..χιχιχι..! Αλλα μπορω να πω οτι υπαρχει μια σχετικη ηρεμια....ειναι πιο χαλαρες! Θα τα βρουνε μωρε...Χρονο εχουμε ααααπειρο..:P:P Το φαγητο προσπαθησε να προσεχεις λιγο...! Εγω τις προσεχω...ιδικα την μεγαλη...να μην τρωει απο την μικρη....γιατι θα γινει βαρελακι :P ! Να δωσεις πολλα φιλακια στα τρεια σου μωρακια!! Περιμενουμε φωτος!! :clapup:

ουτε εγω τα περιορισα ποτε οσο ελειπα:redface:ουτε και τωρα το κανω..

το μονο που περιορισα ηταν το μωρο που ειχα γιατι ηταν 17 ημερων και φοβηθηκα μην κολλησει κατι απο τα δικα μου γατια..μετα απο μια βδομαδα αλωνιζε και αυτο μεσα στο σπιτι..
Μπράβο βρε παιδιά που το μπορείτε! Εγώ όσο ήταν σε εμπόλεμη catάσταση τις πρώτες μέρες, δεν μπορούσα να φύγω αν δεν ήξερα ότι είναι χωριστά...:worry: Αγχώδης μάνα...;)

Απορία..Είναι είδος γνωριμίας;

Οπως οι περισσοτεροι ξερετε...τα δυο γατια μου ειναι στο σταδιο προσαρμογης μεταξυ τους...! Η μεγαλη μας η Λιζα...και το καινουργιο μας η Καλυψω! Ερωτηση λοιπον : Αρχισαν να πλησιαζοντε ολο και περισοτερο με την δικη μου βοηθεια βεβαια κιολας... Πριν λιγο ομως...η μεγαλη καβαλησε την μικρη...και την δαγκωνε ελαφρα...(δεν την πληγωνε...απο πανω ημουν)! Το εκανε ξανα και ξανα...! Της ορμουσε...η μικρη ξαπλωνε ανασκελα..και παλευανε οι δυο τους...με την μεγαλη να ειναι συνηθως απο πανω και να προσπαθει να την ψεφτοδαγκωσει...! :hmm:Για πειτε μου..ειναι ειδος γνωριμιας και αυτο..?? Ειναι σαν παιχνιδι?? Προσπαθει η μεγαλη να επιβληθει??? Τα φωτα σας περικαλω...!! :)

Έγινε συγχώνευση, καθώς πρόκειται για το ίδιο θέμα. :)

κουμπάρα προσπαθεί να επιβληθεί στην μικρή. αστην να περασει το δικο της για οσο μπορει ακομα.... οταν γινει αλογο η μικρη θα γυρίσει τουμπα η κατασταση!

Έγινε συγχώνευση, καθώς πρόκειται για το ίδιο θέμα. :)

Οκ...αν και ακούγομαι λιγο alien...χαχαχαχα!

κουμπάρα προσπαθεί να επιβληθεί στην μικρή. αστην να περασει το δικο της για οσο μπορει ακομα.... οταν γινει αλογο η μικρη θα γυρίσει τουμπα η κατασταση!

Οκ....Ευχαριστω κουμπαρα..! Αλωστε δεν βλεπω να ειναι σαν να μαλωνουν...! Διχνει ΚΑΙ σαν παιχνίδι κατα κάποιο τρόπο..! Το μόνο που με ανησυχεί ειναι μη κατα λάθος χτυπήσει η μια την αλλη..! Κατα τα αλλα δεν μαλώνω καμιά τους...δεν επεμβαίνω...! Καλα πάντως η μικρη...εχει πολυ γελιο...ΚΑΙ δεν φοβάται...ΚΑΙ τσαμπουκαλεύεται...χαχαχαχαχα! Θεα!!

Και για να έχετε καλύτερη αντηλυψη το τι της κανει.... δείτε εδω :

Ρε παιδια...ξερουμε ποσο ακομη θα την καβαλάει ετσι την μικρη?? Γιατι οποτε την κυνηγαει την καβαλαει...ξανα και ξανα...την ψηλό δαγκώνει και η μικρη βγάζει τους γνωστούς ήχους και τα κχχχχχ....(δειτε και το βιντεο απο πανω)....:hmm::(

χαχα... σούπερ η μικρή!
Να σου πω, προβλέπω η μεγάλη κάποια μέρα θα τρώει τις μπατσούλες της! :P
Εγώ που έχω πάντως αδελφάκια πολύ συχνά παίζουν - παλεύοντας. Μερικές φορές όταν το ένα δεν θέλει πολύ αντιδρά όπως η μικρή (όχι τόσο έντονα). Καλή ώρα όπως τώρα! :P
Απλά στην περίπτωση σου λέει η μεγάλη: "οκ σ' άφησα να μπει στο σπίτι μου αλλά δεν θέλω και πολλά πολλά - δεν θα έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!"
κ απαντάει η μικρή: "δεν θα με κάνεις εσύ ότι θέλεις! μην μ΄ ακουμπάς!νιιααρρ κκχχχ"
Εφόσον δεν την τραυματίζει, άφησε τα να βρουν τους ρόλους τους στο πιο θα είναι κυρίαρχο. Διαφορετικά νομίζω, πως αν δει ότι επεμβαίνεις τότε εκτός από την άλλη γάτα μπορεί να θυμώσει και με σένα, μια και θα καταλάβει ότι επεμβαίνεις υπέρ της κυριαρχίας του άλλου.

χαχα... σούπερ η μικρή!
Να σου πω, προβλέπω η μεγάλη κάποια μέρα θα τρώει τις μπατσούλες της! :P
Εγώ που έχω πάντως αδελφάκια πολύ συχνά παίζουν - παλεύοντας. Μερικές φορές όταν το ένα δεν θέλει πολύ αντιδρά όπως η μικρή (όχι τόσο έντονα). Καλή ώρα όπως τώρα! :P
Απλά στην περίπτωση σου λέει η μεγάλη: "οκ σ' άφησα να μπει στο σπίτι μου αλλά δεν θέλω και πολλά πολλά - δεν θα έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!"
κ απαντάει η μικρή: "δεν θα με κάνεις εσύ ότι θέλεις! μην μ΄ ακουμπάς!νιιααρρ κκχχχ"
Εφόσον δεν την τραυματίζει, άφησε τα να βρουν τους ρόλους τους στο πιο θα είναι κυρίαρχο. Διαφορετικά νομίζω, πως αν δει ότι επεμβαίνεις τότε εκτός από την άλλη γάτα μπορεί να θυμώσει και με σένα, μια και θα καταλάβει ότι επεμβαίνεις υπέρ της κυριαρχίας του άλλου.

Το οτι η μεγαλη μια μερα θα φαει ξυλο απο την μικρη...ειναι σιγουρο..χιχιχιχι :P μιας και η μικρη θα γινει 2πλασια λογω ρατσας! Δεν επεμβαινω παντως καθολου, εκτος απο το πρωι που με ζαλησανε και με ξυπνησανε οποτε εβαλα μια φωνη και στις 2...:mad:!! Την μεγαλη (επειδη με συμβουλεψαν οπως εσυ) την χαιδευουμε...της συμπεριφερομαστε οπως πριν..(για να μην νομιζει οτι αλλαξε κατι) και γενικα την παραχαιδευουμε ! Ετσι και πλεον δεν μας μουρμουριζει οπως στην αρχη σαν να μας λεει "τι ειναι αυτο που φερατε?? Με αντικαθηστατε?? " ! Αλλα εκτος αυτου...ειμαι τυχερη γιατι εχει και πολυ καλο χαρακτηρα..! Οποτε ΚΑΙ προσαρμοστηκε γρηγορα με την ιδεα...ΚΑΙ μουτρα δεν μας εκανε...ΚΑΙ καταθλυψη δεν επαθε ;)!! Μονο οταν την χαιδευα μου μουρμουριζε...:P!

χεχε... φαίνεται πάντως η μεγάλη και από το βιντεάκι τι χαρακτήρας είναι. Προς το τέλος που παλεύει με το μικρό κοιτάει προς τα σένα μερικές φορές ώστε να πάρει τη σιωπηλή έγκριση σου για να συνετίσει το μικρό.
καλά κ γω μερικές φορές τα χω μαλώσει. Ιδίως όταν παλεύουν παίζουν γύρω και πάνω μου μια και τους ξεφεύγει καμιά νυχιά πάνω μου... :P εγώ απλά τα παίρνω, τα σηκώνω ψηλά. Βλέπουν λίγο το δωμάτιο από το ύψος μου. Και μετά τ αφήνω. Έχουν ξεχάσει το μάλωμα και κατευθείαν τρέχουν για άλλο παιχνίδι. :P

πρέπει να τις χωρίζεις πάντως όταν αρχίζουν να τραυματίζουν η μια την άλλη

Ναι... αν δεις αίματα χώρισέ τις! :hehe:
(Πλάκα κάνω :P)

Και για να έχετε καλύτερη αντηλυψη το τι της κανει.... δείτε εδω :

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!:wacko::wacko::wacko::wacko:
Τώρα το είδα αυτό.... :clapup:
Καλά, το μικρό είναι όόόόλα τα λεφτά! Πανέμορφη !!!!!!!!
Είναι θέμα χρόνου η συμφιλίωση, έχουν πλησιαστεί πολύ!

πρέπει να τις χωρίζεις πάντως όταν αρχίζουν να τραυματίζουν η μια την άλλη

Κοίτα, αν δω ότι κάποια τραυματίστηκε θα αρχίσω να το κάνω. Μέχρι στιγμής σε ώρες παροξυσμού έχουν αρκεστεί απλά να νιαουρίζουν όταν πονάνε. Όταν νιαουρίζει η μία το καταλαβαίνει η άλλη και σταματά κάπως. Απλά αυτό που φοβάμαι είναι μη καμιά φορά τραυματιστούν κατά λάθος. Από την άλλη δεν γίνεται να τα χωρίζω συνέχεια επειδή αποτελεί γι αυτά το κύριο τους παιχνίδι και θέλω όσο είναι δυνατόν αμέτοχος στη διαμόρφωση της σχέσης τους. Κατά τ άλλα πάντως είναι σούπερ αγαπημένα γατιά. Τα κάνουν όλα μαζί, κοιμούνται, τρώνε, πάνε στην άμμο κοκ... :D

Μια καλη λυση παντως που εφαρμοσα εγω ειναι το κοψημο των νυχιων...και αστες να σφαχτουνε..χαχαχαχαχαχ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back