Γεια σας! Καλή χρονιά, καλή αρχή πάνω από όλα
Καλημέρα σας
( Sorry , αλλά η ώρα είναι 4 το πρωϊ , οπότε το καλημέρα , μου ακούγετε ποιο φυσιολογικό

)
Καταρχάς , συγχαρητήρια, για την απίστευτη δουλειά και την τρομερή ενημέρωση που έχετε κάνει μέσα από αυτό το Post όσον αφορά αυτές τις ενέσεις που έχουνε να κάνουνε σχέση με τον Οίστρο !
Με μεγάλη απογοήτευση έχω να πω , ότι και εγώ στις 11 Δεκεμβρίου του 2009
( 11-12-2009 ) έπεσα και εγώ
θύμα από κτηνίατρο , τον οποίο μάλιστα, τον ρώτησα κιόλας , τι είναι καλύτερο , ένεση ή στείρωση.
Τον ρώτησα ευθύς < Διάβασα στο Internet ότι οι ενέσεις προκαλούνε κάποιο είδους καρκίνο , ή καρκίνους στις γάτες , άμα γίνονται αντί για την στείρωση >>
Ο κτηνίατρος , πήρε μια έκφραση στα μάτια του , σαν να ταράχτηκε και μου απάντησε κατά λέξη :
<< Όχι...αυτό δεν στέκει..δεν ισχύει κάτι τέτοιο ...η μοναδική παρενέργεια της ένεσης που σου έκανα , με όνομα helaprestal είναι ότι αν γίνετε κάθε 5 μήνες στον ίδιο σημείο δέρματος του ζώου , υπάρχει περίπτωση να οι τρίχες να χάσουνε το χρώμα τους. Και ο λόγος που δεν σου έκανα το Delvosteron είναι γιατί πρόσφατα , οι εταιρίες που κάνουνε εισαγωγή αυτό το φάρμακο στην ελλάδα , κάνανε συγχώνευση μεταξύ τους και ακόμα δεν έχουνε αποστείλει εντός Ελλάδας , τα φάρμακα που τους έχουνε ζητηθεί. >>
Μάλιστα, μου έδειξε και με τον τρόπο που δουλεύει ο ίδιος, καθώς μου πήρε το βιβλιάριο της γάτας μου της Εύας , και μου το "τροποποίησε" το τελευταίο φύλο που σημειώνονται οι Αντιπαρασιτικές Θεραπείες σε φύλο "Οίστρος"
Έκανα Scan-άρισμα το βιβλιάριο για να το δείτε και εσείς.
Εγώ βασικά αυτό που θέλω να ρωτήσω, το ποιο σημαντικό για εμένα αυτήν τη στιγμή είναι
- Υπάρχει περίπτωση οι γατούλες μου , τώρα , να κινδυνεύουνε από καρκίνο ?

- Υπάρχει περίπτωση , εγώ να τις κοιτάξω από πίσω
και να μπορέσω να παρατηρήσω κάτι όσον αφόρα την νόσο πυομήτρα ?
Και πάλι για μια ακόμα φορά, σας ευχαριστώ προκαταβολικά , και ειλικρίνα , έχετε κάνει τρομερή ενημέρωση , αλλά και με τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός , που μοιράζεστε !