Desdemona
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Άκου κοιτάς από το παράθυρο περιμένοντας...Ή μήπως περιμένεις να περάσει εκείνη η ξανθιά που είδες τις προάλλες; Έλα τώρα, τα μάθαμε...Δέν ξέρω... κάθομαι και κοιτάω απο το παράθυρο ελπίζοντας να τους έρθει η επιφύτηση...![]()
Εγώ ξέρεις τι ανακάλυψα μια φορά; Ότι αν προσπαθήσω πολύ να την εκπαιδεύσω, η μαμά μου βγάζει νερό από τα μάτια! Μαγικό; Φοβερό είναι αυτό το νερό, πολύ μου αρέσει να το γλύφω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ει!!!! αγόρια για καθήστε καλά με τόσες όμορφες εδώ μέσα στο site τις ξένες θα κοιτάτε για συμαζευτητεΑυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Άκου κοιτάς από το παράθυρο περιμένοντας...Ή μήπως περιμένεις να περάσει εκείνη η ξανθιά που είδες τις προάλλες; Έλα τώρα, τα μάθαμε...
Εγώ ξέρεις τι ανακάλυψα μια φορά; Ότι αν προσπαθήσω πολύ να την εκπαιδεύσω, η μαμά μου βγάζει νερό από τα μάτια! Μαγικό; Φοβερό είναι αυτό το νερό, πολύ μου αρέσει να το γλύφω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
ει!!!! αγόρια για καθήστε καλά με τόσες όμορφες εδώ μέσα στο site τις ξένες θα κοιτάτε για συμαζευτητε![]()
παιδες μη μασατε....μην ακουτε αυτα.εχει ομορφες το site δε λεω αλλα ειναι κακομαθημενες και δυστροπες οπως η αδερφη μου.ουτε να μας φτησουν..οι εξω μας κοιτανε σαν ξερολουκουμα....αγωνιστικους χαιρετισμους
Θέμης
julia
Διακεκριμένο μέλος

.... Γειά σου Σϋντροφε!!!!ΚΟιτάμε τις ξένες γιατί μας δίνουν και αυτές σημασία!!!!
Οι σπιτικές........ έχουν ΟΛΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!!!!

ΥΓ. Ακόμα "τα έχω" δεν με έχουν πάει ακόμα στην κυρία με την άσπρη ποδιά.. για χρατσ....

ΒΑΙ_ΒΑΙ... μανούλα μου!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ποιος Θέμης ο μάγκας....
Κλειώ χρρρ χρρρ εδώ!!!!
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
.... Γειά σου Σϋντροφε!!!!
ΚΟιτάμε τις ξένες γιατί μας δίνουν και αυτές σημασία!!!!
Οι σπιτικές........ έχουν ΟΛΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ!!!!
ΥΓ. Ακόμα "τα έχω" δεν με έχουν πάει ακόμα στην κυρία με την άσπρη ποδιά.. για χρατσ....
ΒΑΙ_ΒΑΙ... μανούλα μου!!!![]()
μην χανεις καιρο συντροφε κικη...preason break στον αντ1 συντομα καθε βραδυ...παιρνε ιδεες....
julia
Διακεκριμένο μέλος
μην χανεις καιρο συντροφε κικη...preason break στον αντ1 συντομα καθε βραδυ...παιρνε ιδεες....
Το σκέφτηκα και εγώ αυτο.....

μονο που μετά.. θα πρωταγωνιστώ στο LOST!!!
ο νέος κύκλος με guest star μια Γάτα.....

και άντε να σωθείς απο όλους τους Τρελλούς!!!

Βραδυνό θα γίνω....

boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Το σκέφτηκα και εγώ αυτο.....
μονο που μετά.. θα πρωταγωνιστώ στο LOST!!!
ο νέος κύκλος με guest star μια Γάτα.....![]()
και άντε να σωθείς απο όλους τους Τρελλούς!!!
Βραδυνό θα γίνω....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ είμαι η ΡενάταΒρέθηκα στο νέο μου σπίτι πριν τέσσερις μήνες, ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και με πήγε ο "πατερούλης" μου σε αυτούς να με δουν... Και μετά με έβαλαν σε μια γατοφόρο και μπήκαμε σε ένα μεγάλο πράγμα που μας πήγε σε ένα μέρος που δεν είχα ξαναδεί... Ήμουν τρομοκρατημένη, γιατί με πήραν μακριά από τη μαμά και τα αδελφάκια μου...
Είδα μια κοπέλα που με κοίταζε έντονα και κάτι έλεγε και με έβαλε σε μια άλλη γατοφόρο και ήμουν πιο άνετα... Δε μιλούσα και την παρατηρούσα καλά καλά που με κρατούσε αγκαλιά και μετά όταν έβαλε το χέρι της και με χάιδεψε έκανα πίσω, δεν ήθελα, δεν την ήξερα, τι ήθελε από 'μένα; Μετά με πήγε σπίτι της και με τράβηξε έξω από το καλαθάκι και με έβαλε σε μια λεκάνη με άμμο. Ευτυχώς γιατί κόντευα να σκάσω!
Πέρασα όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα πολύ φοβισμένη... Δεν ήθελα να βγω από το καλαθάκι μου! Η κοπέλα ερχόταν συνέχεια και μου μιλούσε, μου έβαζε κροκετούλες να φάω, αλλά δεν είχα όρεξη... Στο τέλος σκέφτηκα να βγω και...χάθηκα, που να πήγαινα να κρυφτώ; Η κοπέλα αυτή με έψαχνε, με χάιδευε, μου έδωσε και δυο φιλάκια. Στο τέλος της ημέρας ήμουν καλύτερα, παίξαμε με μπαλάκι και κάναμε χαδάκια, κυλιόμασταν κάτω, ωραία ήταν! Βρήκα ξανά κάποιον να με αγαπάει.
Από τότε συνήθισα το νέο μου σπίτι και η κοπέλα με αγαπάει πολύΠερνάμε καλά, παίζουμε, έχω πάντα φαγητό, μου κάνει τα χατήρια, αλλά μερικές φορές δεν έχω όρεξη να με χαϊδέψει και νευριάζω
Α, και κοιμόμαστε μαζί για να μη νιώθω μοναξιά
Βγαίνω κάθε μέρα και στα μπαλκόνια και βλέπω τα πουλιά, μακάρι να μπορούσα να πιάσω ένα! Το μόνο που μου λείπει είναι παρέα όταν φεύγουν όλοι και μένω μόνη μου
Μακάρι να είχα ένα αδελφάκι να παίζουμε και να τρέχουμε και να μιλάμε στη γλώσσα μας... Λέτε η κοπέλα να μου φέρει κανέναν;
![]()
Γειά σας!
Με λένε Καλυψώ! Και είμαι 2 χρονών... Μέχρι πριν από 1.5 μήνα ζούσα μόνη μου με την αφεντικίνα μου και το γιόκα της...
Μέχρι που ένα βράδυ μου έφεραν το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Το όμορφο Μορφέα μου που μου μοιάζει, είναι παιχνιδιάρης και γέμισε τη ζωή μου.
Σε ευχαριστώ μαμά!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αχ.... γελάς ΕΕΕ?????

Δε με λές Σύντροφε???

Εσύ "τα χεις ακόμα" ή???? ......
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γειά σας!
Με λένε Καλυψώ! Και είμαι 2 χρονών... Μέχρι πριν από 1.5 μήνα ζούσα μόνη μου με την αφεντικίνα μου και το γιόκα της...
Μέχρι που ένα βράδυ μου έφεραν το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Το όμορφο Μορφέα μου που μου μοιάζει, είναι παιχνιδιάρης και γέμισε τη ζωή μου.
Σε ευχαριστώ μαμά!!
Γειά σου Καλυψώ!!!!!

Ωραίιο όνομα Καλυψώ!!!!

.........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τι αδιάκριτες ερωτήσεις είναι αυτές, βρε Κίκη;Δε με λές Σύντροφε???
Ρωτάμε τέτοια πράγματα;

Fotini
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ και το έμαθα αμέσως!!!Γειά σου Καλυψώ!!!!!
Ωραίιο όνομα Καλυψώ!!!!.........
Λόγο του "ψ".
'Οσο για το μικρό μου Μορφέα που είναι ο Θεός των ονείρων και γιος του Ύπνου, βγήκε έτσι γιατί:
1. Όλη την ημέρα κοιμάται κι ονειρεύεται πως την αυγή (με)παντρεύεται...
2. Είναι ο γάτος που ονειρευόταν πολύ καιρό να αποκτήσει η μαμά μου, και...
3. Τον φωνάζουμε χαιδευτικά και Μορφούλη (γιατι είναι πολύ -ο-μορφούλης...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ένα πράγμα σαν τη Ρενατούλα σου!!!Ναι, και ταιριάζει στη γάτα! Είναι μια καταπληκτική, φουντωτή γατάρα με υπέροχα μπλε μάτια!!!![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τι αδιάκριτες ερωτήσεις είναι αυτές, βρε Κίκη;
Ρωτάμε τέτοια πράγματα;![]()

Αφού μας καίει το θέμα..... 

Σαν άνδρας προς άνδρα....

aretha
Περιβόητο μέλος
Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα 'σαι!

-Πορδολέων
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
Αχ.... γελάς ΕΕΕ?????
Δε με λές Σύντροφε???
...ή Κικη ή....με καταφερε ο πατερας με μια κονσερβα "να" με το συμπαθειο και γυρισαμε σπιτι μια μερα και ημουν 2 γραμμαρια ελαφρυτερος.απο τοτε εχω ορκιστει ομως να κανω οτι δεν τρεχει τιποτα και καστρωνω σχεδια για να του σπαω τα νευρα αλλα αυτος τιποτα δεν καταλαβαινει.τερας ψυχραιμιας...εχει και την αδερφη μου το αλλο "τερας" που συνεχεια του κω..τριβεται...μου τη σπανε και οι δυο αλλα που θα παει....
julia
Διακεκριμένο μέλος
...ή Κικη ή....με καταφερε ο πατερας με μια κονσερβα "να" με το συμπαθειο και γυρισαμε σπιτι μια μερα και ημουν 2 γραμμαρια ελαφρυτερος.απο τοτε εχω ορκιστει ομως να κανω οτι δεν τρεχει τιποτα και καστρωνω σχεδια για να του σπαω τα νευρα αλλα αυτος τιποτα δεν καταλαβαινει.τερας ψυχραιμιας...εχει και την αδερφη μου το αλλο "τερας" που συνεχεια του κω..τριβεται...μου τη σπανε και οι δυο αλλα που θα παει....
.....
Πάει και αυτό το Κάστρο!!! 
...Ακούτε τίποτα??????
...Για ποιόν χτυπά η καμπάνα????

ΓΛΟΥΠ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ

(Άλίκη, δεν παίζεσαι....)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Βρέθηκα στο νέο μου σπίτι πριν τέσσερις μήνες, ήρθαν κάποιοι άνθρωποι και με πήγε ο "πατερούλης" μου σε αυτούς να με δουν... Και μετά με έβαλαν σε μια γατοφόρο και μπήκαμε σε ένα μεγάλο πράγμα που μας πήγε σε ένα μέρος που δεν είχα ξαναδεί... Ήμουν τρομοκρατημένη, γιατί με πήραν μακριά από τη μαμά και τα αδελφάκια μου...
Περνάμε καλά, παίζουμε, έχω πάντα φαγητό, μου κάνει τα χατήρια, αλλά μερικές φορές δεν έχω όρεξη να με χαϊδέψει και νευριάζω
Α, και κοιμόμαστε μαζί για να μη νιώθω μοναξιά