Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εμεις θα παμε τη παρασκευη για να δει τον γκρινιαρη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για στειρωση θα τον πας Φροσω?αν ειναι θα ρωτησω μηπως μπορουμε να'ρθουμε κι εμεις τοτε για το εμβολιο να σας δουμε;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρημα εγω εφηγα γιατι εχω εξεταστικη.Γαμοτο ηθελα να δω το γκρινιαρη και τι τσικι.Ελπιζω να βρεθητε τουλαχιστον εσεις.:)

στειρωση ναι γιατι μαλλον απο οτι ειδα κατι δεν [παει καλα με το γατο παρολο που ειναι στειρωμενοπ εγω πιανω μπαλακια

Ο γκρινιαρης ειναι αντρακλας με τα ολα του:P :D

τον ειχες παει δηλαδη για στειρωση παλιοτερα αλλα δεν αφαιρεσαν τους ορχεις:blink: ??εχεις ορμες και τετοια κανονικα?

χμμμμ μαλλον τι να πω

Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας.Χτές το απόγευμα στείρωσα την γατούλα μου.Σύμφωνα με τον γιατρό όλα πήγαν καλά και όπως την είδα όταν πήγα να την πάρω ήταν σε καλή κατάσταση σχετικά.Είχε να φάει απο την Πέμπτη το βράδυ.Η παυσίπονη που την έκανε κρατάει λέει 24 ώρες και δέν χρειάζεται να ξαναπάρει παυσίπονο.Της έδωσε αντιβίωση augmentin 1,5ml 2 φορές τη μέρα για μια βδομάδα κ αντισηπτικό.Ολο το βράδυ δεν κοιμήθηκε ήταν φοβερά υπερκινητική και φαινότανε πολύ τρομαγμένη.Κοιμήθηκε σήμερα στο σύνολο καμια ώρα αλλά σήμερα βλέπω οτι περπατάει με πολύ δυσκολία.Σε κάποια φάση έκανε κάτι σαν κρίση σαν να την χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα εκεί που ήταν ήρεμη και ανα διαστήματα το κάνει και χτυπάει στα ντουλάπια και στους τοίχους.Ακόμα δεν έχει φάει τίποτα ούτε έχει πιεί παρα μόνο της βρέχω λίγο το στοματάκι.Της έχει βάλει και κολλάρο το οποίο την ενοχλεί πάρα πολύ αλλά ο γιατρός είπε οτί πρέπει να το έχει μέχρι να βγάλουμε τα ράμματα δηλ.την άλλη Παρασκευή.Δέν αντέχω να την βλέπω έτσι να τυρρανιέται δεν μπορώ να ηρεμήσω δεν το κουνάω ρούπι απο κοντά της.Θεωρείτε πως είναι φυσιολογική η αντίδρασή της?το ξέρω πως όλα αυτά εχουν χιλιοειπωθεί αλλά όπως καταλαβαίνετε ειμαι πανικοβλημένη και δεν ξέρω τι να κάνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ενοχλούν τα ράμματα μάλλον σε συνδιασμό με το κολλάρο . Θα ηρεμήσει όταν βγουν τα ράμματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευγενια γεια,οσο εισαι μαζι της μπορεις να βγαλεις το κολλαρο για να μπορεσει να ηρεμησει και να φαι η γατουλα,αν δεν την αφηνεις να τραβαει τα ραμματα μπορεις να της το βγαλεις και της το ξαναβαζεις το βραδυ.και εμενα του ειχε βαλει κολλαρο και ανακαλυψα οτι με το κολλαρο δεν μπορουσε να πιει νερο ουτε να φαι μολις το εβγαλα εφαγα.θα πρεπει να διψαει και πολυ.

Αγγελική το σκέφτηκα αλλα διστάζω να κάνω μια τέτοια κίνηση.Άντε να της το βάλω μετά.Ακόμα κακάκια δεν έκανε μόνο τσίσα κ 1 φορά απο χθές.Τώρα έχει σχεδόν 2 ώρες κοιμάται στο κρεβατάκι της μάλλον πονάει το γιαβράκι μου.

αν φοβασε πρεπει να της δωσεις οποσδηποτε νερο με συριγγα,χωρις βελονα βεβαια,μετα την ναρκωσει διψανε πολυ.

Αυτό έκανα μόλις τώρα.Εσύ είχες δώσει στην γατούλα σου μετά την επέμβαση παυσίπονο?γιατί εγώ μόνο αντιβίωση της δίνω,έτσι μου συνέστησε ο γιατρός.

και εγω μονο αντιβιωση.λογικα αυριο θα πρεπει να φαι και πιστευω θα ειναι πολυ καλυτερα

Το εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα,τουλάχιστον το βράδυ να κοιμηθεί σήμερα γιατί χθές δεν κοιμήθηκε καθόλου κ δεν με άφησε ούτε κ μένα ούτε 10 λεπτά να κοιμηθώ,είχα το άγχος μη πάθει τίποτα.Ουφ...

Μην ανησυχεις, κ εμενα η γατουλα μου μετα τη στειρωση ηταν ακριβως στην κατασταση που περιγραφεις..το καημενο μαλιστα ηθελε να ειναι στην αγκαλια μου, θυμαμαι δεν μπορουσε να περπατησει απ΄τη ναρκωση κ σερνοταν για να ερθει κοντα μου..:(
τωρα ομως, (εχει περασει κ πολυς καιρος-περιπου 2 χρονια) ειναι μια χαρα! απλως για δεκα μερες θελει λιγη προσοχη. αν μπορεις να εισαι μαζι της πολλες ωρες θα ειναι καλυτερο κ γι'αυτην, αν θελει οπως τη δικη μου αγκαλιες οταν ειναι αρρωστη, γιατι φοβουνται..
περαστικα, ολα θα πανε καλα :)

Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, μου δίνετε πολύ κουράγιο ελπίζω απο δώ κ πέρα όλα να πάνε καλά κ αν χρειαστώ τίποτα ξέρω οτι θα βρώ βοήθεια εδώ.

Περαστικά για τη γατούλα. Ελπίζω σύντομα να αρχίσει να τρώει και όλα να πάνε καλά!

Καλημέρα σε όλους!σήμερα το Κιττουλίνι μου έφαγε 3-4 κροκετούλες,αλλά νερό δεν ήθελε να πιεί οπότε της έδωσα με τη σύριγγα.Είναι κ αυτό το κολλάρο που έχει κ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Προσπάθησε να φάει απο το μπολάκι της αλλά δεν μπόρεσε κ την τάισα εγώ.Με ανησυχεί όμως το γεγονός οτι απο χθές το απόγευμα δεν έχει σηκωθεί απο κρεβατάκι της παρα μόνο για να αλλάξει στάση ύπνου.Κακάκια ακόμα δεν έκανε απο την Παρασκευή κ βλέπω οτι στην τομή της σε κάποιο σημείο υπάρχει ένα ελαφρύ πρήξιμο.Αλλα για χάδια κ ζουζουνίσματα πρώτη είναι!:)

καλημερα,αυτο το πρηξιμο που λες με ανησυχει,καλυτερα παρε τον κτηνιατρο,μηπως εχει μολυνθει εσωτερικα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back