Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εχω τα πιο υπέροχα νέα ολου του κόσμου:D
Το Ελβιράκι πήγε και το είδε ο φίλος μου και έκανε έντονες κουτουλίτσες στο κλουβάκι του, του βαλανε οι γιατροί κονσέρβα και έφαγε κανονικά, κανει την ανάγκη της κανονικά, της έχουν ορο βεβαια ακόμα, και θα μείνει εκεί και σήμερα.
Η ακτινογραφία ειναι πολυ καλύτερη. Αναλυτικότερα, μολις έρθει ο φίλος μου σπίτι και μου τα ξαναπεί να τα θυμηθώ καλυτερα:)
Σώθηκε, είπανε:)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up: Μπράβο Ελβιράκι μου.
Αντε τώρα να μάθουμε κ τα υπόλοιπα καλά νέα για τα άλλα γατάκια;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αργησα αλλα εφερα καλά νέα:happy:;)
Παιδιά η Ράνια που είναι?Ξερει καμία? :hmm: Εχετε μάθει για Αιμίλιο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MΠΡΑΒΟοοοοοοοοο!!!!
Δεν είπα εγώ
7ψυχη
8ψυχη
9ψυχη
1000ψυχη
η ΨΥΧΑΡΑ η Ελβίρα!!!

Οχι δεν εχω μαθει κατι...:(

MΠΡΑΒΟοοοοοοοοο!!!!
Δεν είπα εγώ
7ψυχη
8ψυχη
9ψυχη
1000ψυχη
η ΨΥΧΑΡΑ η Ελβίρα!!!

Αυτη ειχε ολους τους 'Αγιους κοντά της και ολες τις ψυχες δίπλα της:)

Mόλις μίλησα μαζί της και μου είπε πως είναι λίγο καλύτερα, απο χ@σιμο βάβαια τίποτα ακόμα αλλά θα πάνε αύριο στον Αίλουρο.

Ελβιράκι, τέτοια Γάτα που είσαι, μάλλον ήθελες να "ζυγίσεις" την αγάπη της μανούλας, παλιοκόριτσο, ε;:) Ε, κοίτα να γυρίσεις καλά γιατί και η μανούλα σ'αγαπάει και ένα φόρουμ ολόκληρο!

Ελένη μου, όταν με το καλό γυρίσει, δώσε κι ένα έξτρα φιλάκι - θα καταλάβει αυτή:)

:up::up::up::up::up:

Μπράβο!!!!! Το κορίτσι σου είναι πολύ δυνατό εντέλει.....:)

Αι στο καλό, πάλι τα ζουμιά με πήραν!:redface:

Τέλεια, υπερτέλεια τα νέα:up::up::up::up::up:Ελβιράκι, έχεις ακόμη πέντε ζωές να ζήσεις, αλλά, πρόσεξε, γιατί η μαμά σου έχει μόνον μία, μην την ξανακοψοχολιάσεις ποτέ ποτέ:D:D:DΓρήγορα να ξαναγυρίσεις στο σπίτι , που οι άλλες οι παλιογκιόσες ετοιμάστηκαν να σε κληρονομήσουν:down::down:
Ματς μουτς, ματς μουτς, γλυψ, γλυψ, χρχρχρρρρρρρ (όλους τους τρυφερούς ήχους κάνουμε, αν κατάλαβες):lol::lol:

Ελβιράκι, τέτοια Γάτα που είσαι, μάλλον ήθελες να "ζυγίσεις" την αγάπη της μανούλας, παλιοκόριτσο, ε;:) Ε, κοίτα να γυρίσεις καλά γιατί και η μανούλα σ'αγαπάει και ένα φόρουμ ολόκληρο!

Ελένη μου, όταν με το καλό γυρίσει, δώσε κι ένα έξτρα φιλάκι - θα καταλάβει αυτή:)

Ειδες το παλιόμουτρο τι μας κάνει? Φυσικά θα της δωσω φιλάκια.Και αμα και όσες θέλετε να κανονίσουμε να έρθετε να τη δείτε κι απο κοντά.Η ασθενής θα χαρεί.

Μπάβοοοο Χίλια μπράβο στη μικρή. Τώρα διάβασα ότι τα πράγματα πάνε καλά:up:.
Άντε τώρα το μόνο που μένει είναι να σου ευχηθώ και γω σύντομα να την έχεις κοντά σου:).
Ας ελπίσουμε ότι τα νέα θα είναι εξίσου καλά και για τον Αιμίλιο και γαι τα άλλα γατάκια.

:lol::lol::lol::lol:.Τι μια? Μου αφαίρεσε και κάποια χρόνια το καθαρματάκι:D.
Καλα! Οι άλλες στον κόσμο τους! Η Σισσυ στροβιλίζεται για χάδια.Τι να κάνει κι αυτη η ψυχούλα που είναι χαδιάρα!

Τα καλυτερα νεα της ημερας:up::up:αντε να γινουν και τα υπολοιπα γατακια καλα:):):)

Ελβίρα, κάτι έχω για σένα

https://www.123greetings.com/general/getwell/getwell49.html

Φιλάκια,
Μπάσσυ

:lol::lol::lol::lol:.Τι μια? Μου αφαίρεσε και κάποια χρόνια το καθαρματάκι:D.
!

Ax πως σε καταλαβαίνω:)

Ελβίρα, κάτι έχω για σένα

https://www.123greetings.com/general/getwell/getwell49.html

Φιλάκια,
Μπάσσυ

Tέλειο! Ευχαριστούμε πολύ Ελενάκι. Θα χαρει που την αγαπάει τοσος κόσμος:)

Λοιπόν μόλις σου έρθει πόλλα φιλάκια και αγκαλίτσες και από μας που τη βλέπουμε έτσι λαχταριστή και υπέροχη που είναι και δεν φτάνουμε να απλώσουμε χέρι.Σιδερένια.:up:

καταχαρηκα με τα καλα νεα ! φιλια πολλα και την αγαπη μου, σιδερενια η ζουζουνα σου και να μη σε ξαναλαχταρησει ! :D
οταν μαζευτειτε να ζουληξετε ελβιρακι, θελω και γω γιατι με συγκινησε η ατιμη !!!!!:)

Τι κανει σημερα η μπεμπα,ειχαμε κανενα νεο;

Άντε να έρθουμε στα ίσα μας λίγο πια!!!:up:
Μπράβο ελβιράκι, μηδένισες κοντέρ και ξαναρχίζεις από την αρχή πάλι. Μην στεναχωριέσαι όμως, έχεις πολλές-πολλές ζωές ακόμα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back