πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:43 Ο πυρροθριξ: #4.601 05-11-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να τη και η Λουση...τωρα καταλαβα γιατι την εχετε στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:55 Η Raisa έγραψε: #4.602 05-11-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: sli8 ποια ειναι αυτή η μαλλιαρή χτενισμένη γάτα; το πρίν και το μετά είναι; έτσι ξυρισμένος έτσι με μαλλί; Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε, ποια είναι? Αφού όλοι ξέρουμε ότι η Σλιθ δεν έχει (πια) μαλλιαρές γάτες (γμτ δεν έχει το μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από τα γέλια) Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι είναι ο Μπατ όταν είχε μαλλί τον έβαλα γιατί δεν άντεχα άλλο τη Νικολέτα να μας δουλεύει Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #4.603 05-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry: Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Η Raisa έγραψε: #4.604 05-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... σου έχω πει ότι σ΄αγαπάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:07 Η moukelis έγραψε: #4.605 05-11-08 18:07 Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #4.606 05-11-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Click για ανάπτυξη... καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Η moukelis έγραψε: #4.607 05-11-08 19:31 Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Να τη και η Λουση...τωρα καταλαβα γιατι την εχετε στο σπιτι!!! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:55 Η Raisa έγραψε: #4.602 05-11-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από prince: sli8 ποια ειναι αυτή η μαλλιαρή χτενισμένη γάτα; το πρίν και το μετά είναι; έτσι ξυρισμένος έτσι με μαλλί; Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε, ποια είναι? Αφού όλοι ξέρουμε ότι η Σλιθ δεν έχει (πια) μαλλιαρές γάτες (γμτ δεν έχει το μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από τα γέλια) Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι είναι ο Μπατ όταν είχε μαλλί τον έβαλα γιατί δεν άντεχα άλλο τη Νικολέτα να μας δουλεύει Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #4.603 05-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry: Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Η Raisa έγραψε: #4.604 05-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... σου έχω πει ότι σ΄αγαπάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:07 Η moukelis έγραψε: #4.605 05-11-08 18:07 Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #4.606 05-11-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Click για ανάπτυξη... καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Η moukelis έγραψε: #4.607 05-11-08 19:31 Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: sli8 ποια ειναι αυτή η μαλλιαρή χτενισμένη γάτα; το πρίν και το μετά είναι; έτσι ξυρισμένος έτσι με μαλλί; Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε, ποια είναι? Αφού όλοι ξέρουμε ότι η Σλιθ δεν έχει (πια) μαλλιαρές γάτες (γμτ δεν έχει το μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από τα γέλια) Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι είναι ο Μπατ όταν είχε μαλλί τον έβαλα γιατί δεν άντεχα άλλο τη Νικολέτα να μας δουλεύει Click για ανάπτυξη... Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:57 Ο πυρροθριξ: #4.603 05-11-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry: Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Η Raisa έγραψε: #4.604 05-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... σου έχω πει ότι σ΄αγαπάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:07 Η moukelis έγραψε: #4.605 05-11-08 18:07 Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #4.606 05-11-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Click για ανάπτυξη... καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Η moukelis έγραψε: #4.607 05-11-08 19:31 Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry: Click για ανάπτυξη... οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:00 Η Raisa έγραψε: #4.604 05-11-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... σου έχω πει ότι σ΄αγαπάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:07 Η moukelis έγραψε: #4.605 05-11-08 18:07 Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #4.606 05-11-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Click για ανάπτυξη... καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Η moukelis έγραψε: #4.607 05-11-08 19:31 Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι? Click για ανάπτυξη... σου έχω πει ότι σ΄αγαπάω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:07 Η moukelis έγραψε: #4.605 05-11-08 18:07 Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #4.606 05-11-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Click για ανάπτυξη... καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Η moukelis έγραψε: #4.607 05-11-08 19:31 Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #4.606 05-11-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Click για ανάπτυξη... καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Η moukelis έγραψε: #4.607 05-11-08 19:31 Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα! Click για ανάπτυξη... καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 19:31 Η moukelis έγραψε: #4.607 05-11-08 19:31 Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:22 Η Raisa έγραψε: #4.608 05-11-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια... Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι? Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:24 Η moukelis έγραψε: #4.609 05-11-08 21:24 Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:27 Η Raisa έγραψε: #4.610 05-11-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται; Click για ανάπτυξη... Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:33 Η aalyah έγραψε: #4.611 05-11-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο.... Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ... Click για ανάπτυξη... Ποια υποθαλασσία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:36 Η Raisa έγραψε: #4.612 05-11-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ποια υποθαλασσία? Click για ανάπτυξη... ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:39 Η aalyah έγραψε: #4.613 05-11-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ακριβώς Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ Click για ανάπτυξη... Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον?? Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:16 Η moukelis έγραψε: #4.614 05-11-08 22:16 Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η aalyah έγραψε: #4.615 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε... Click για ανάπτυξη... Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η Raisa έγραψε: #4.616 05-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο.... Click για ανάπτυξη... ποιος τη χάρη μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η prince έγραψε: #4.617 05-11-08 23:08 αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η elvenstar: #4.618 05-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...) Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:16 Η prince έγραψε: #4.619 05-11-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 229 230 231 232 233 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 231 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι έτσι είναι με τρίχες τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν Click για ανάπτυξη... έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:27 Η staman2 έγραψε: #4.620 05-11-08 23:27 Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dancer1106w.jpg 57,3 KB · Εμφανίσεις: 28 dancer1206.jpg 61 KB · Εμφανίσεις: 24
Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου. Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας... Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου.... Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.