Περσίας maniacs

bluewhitmale1.JPG
kellysmale.jpg
gizmoe.jpg

Αφιερωμένα σε όλους τους λάτρεις των φουντωτών μωρών...:baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bluewhitmale1.JPG
kellysmale.jpg
gizmoe.jpg

Καλησπέρα!!!! Ευχαριστουμε για τις πανέμορφες φωτο. Φιλάκια στο μωράκι σου το κουκλί!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα!:inlove:

bluewhitmale1.JPG

Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! :inlove::inlove: Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!!

Αυτό το δίχρωμο είναι σκέτο κουκλί!!!! :inlove::inlove: Μ'αρέσει μ'αρέσει πολύ πολύ!!
Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου:D

Ναι και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου:D

Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν.

Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!!

https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm

Γενικώς τα δίχρωμα μπλε με άσπρο σ'αυτές τις αναλογίες κιόλας (κοιλίτσα μυτουλα σαγονακι πατουσια ασπρα) με τρελάινουν.

Κοιτα σ'αυτό το λινκ. Είχαν ένα μωρό λιλα με άσπρο που θα έπαιρνα αλλά λόγο πολλών καταστάσεων τελικά δεν το πήρα. Μπορείς να βρεις την μαμά τους στις θηλυκές. Τώρα έχουν καινούρια μωρά πάλι που είναι απίστευτα κουκλιά!!!!

https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm
Καλά και τα βρεττανάκια στην 1η σελίδα είναι επίσης κουκλιά,τα θέλω όλα δεν μπορώ να διαλλέξω:hmm:καλύτερα που δεν το πήρες πάντος γιατί η Ίριδα είναι καλύτερη,την έχω ερωτευτεί,μοιάζει στην Τιτίκα μου,μακάρι να πάνε όλα καλά και να την πάρεις

Πολλά φιλάκια στα 4 δικά σου κουκλιά:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:και ένα ρουφηχτό στην αδυναμία μου...τη Νάλα!:inlove:
Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!!:D
DSC00671.JPG

Τα έδωσα ήδη τα φιλιά σου και στους 4 και στη Ναλίτα ιδιαιτέρως!!! Μάλιστα σου αφιερώνουμε το μουτράκι μας παρακαλώ!!!:D

Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!!:inlove::inlove::inlove:

Πω πω ...θεϊκό μουτράκι!!!:inlove::inlove::inlove:
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε, για τα καλα σας λόγια, γι αυτό σας αφιερώνουμε!!!!το στερνοπούλι μας:):P:D:
DSC00764.JPG

DSC00671.JPG

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::inlove:

Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή;
0309_02_big.jpg

Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός:up::up::up: Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα:lol::lol::lol: κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι:hmm:

Τι ομορφιές ειναι αυτές που βλέπω σήμερα κ το Ναλόνι το μικρό μου τι ωραία ποζα είναι αυτή;
0309_02_big.jpg

Και τι ωραίος γάτος είναι αυτός:up::up::up: Νομίζω ότι κουρεύτηκε στου Νικολα:lol::lol::lol: κ τώρα που τον βλέπω καλύτερα κάτι μου θυμίζει αλλά δεν θυμάμαι τι:hmm:
:lol::lol::lol::lol:Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα???
Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης:D
DSC00781.JPG

DSC00786.JPG

DSC00782.JPG

Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!!:inlove::inlove::rolleyes::rolleyes:

Staman2 δεν ξέρω αν σε έχω ξαναρωτήσει.. τι ράτσα είναι η Νάλα σου; Την έχω ερωτευτεί από την πρώτη μέρα που μπήκα εδώ μέσα!!:inlove::inlove::rolleyes::rolleyes:
Ευχαριστουμε για τα κοπλιμέντα σας!!! Η Νάλα είναι τσιντσιλά περσική. Και είναι πράγματι το στολίδι μας εδώ μέσα. Εμ βέβαια με τόσα αγόρια γύρω της!! Η μονη θηλυκιά μετά απ΄αυτήν είναι η Λούση η σκυλίτσα μας!!:D

:lol::lol::lol::lol:Ελενάκι μου τι κάνεις??? Τα μωρά σου??? Εσύ καλλιτερα???
Εξαιρετικά αφιερωμένες στη νονά μου. Πέρσης:D
DSC00781.JPG

DSC00786.JPG

DSC00782.JPG

Αγααααπη μου (που λες και εσύ Αναστασία:lol:)
Με το στομάχι τα ίδια τα χνουδωτά μου είναι καλά, σου έστειλα κ μέιλ δεν ξέρω αν το είδες

Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες :Dδεν είχα δει τίποτα που κοίταξα.
Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ
:redface:

Αχ Ελενά μου περαστικά σου. Οχι δεν το είδα. πάω τώρα να το δω. Πριν 2 ώρες :Dδεν είχα δει τίποτα που κοίταξα.
Φίλησε μου τα μικρά. Και σου στέλνω ένα φιλάκι κι εγώ
:redface:
Ευχαριστώ κ εσύ να μου τα φιλήσεις όλα, άλλα ξέρεις ένα παραπάνω που θα δώσεις:D

Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ.:):)

Καληνυχτα. Νυστάζω πολυ.:):)
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Πολύ ωραίες φωτογραφίες μας έβαλες σήμερα σε όλα τα θέματα:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back