Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Δειτε μονες σας και μιληστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!(μη τολμησει κανεις να βρει ομοιοτητα...ΠΡΟΣΟΧΗ...οπλοφορω...)![]()
εμ έβαλες και άσχημο μπούφο
καμία σχέση με το κουκλάκι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Καλημερα Ποπι μου..Προφανως δεν τον εψαξε πολυ...ηθελε ψαξημο δεν φαινεται σε ολα τα σημεια..του ειδε τα αυτακια με καμερα,ακουσε τα πνευμονια του,κοιταξε το στομα,τα ματακια...του πηρε την θερμοκρασια...δεν εχω παραπονο απο αυτην απο μενα εχω παραπονο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις..Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό;
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν είναι κούκλος;Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις..

Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια;
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας)Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι.![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό...

zorica
Διάσημο μέλος
Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ.
Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό...![]()

Τα ματακια του ειναι γκρι ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα...
Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια
....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα!Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά!

Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας!![]()
Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού!
(μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο;Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού!(μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο
)
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool