Περσίας maniacs

Δειτε μονες σας και μιληστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!(μη τολμησει κανεις να βρει ομοιοτητα...ΠΡΟΣΟΧΗ...οπλοφορω...):cool:

εμ έβαλες και άσχημο μπούφο:lol:καμία σχέση με το κουκλάκι:down:αλλά σου λέω μπορεί να στο είπαν επειδή είναι με μεγάλα κεφαλάκια τα περσικά, είναι και αρσενικος αυτός:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στο Μαρκούλη zorica
αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στο Μαρκούλη zorica
αλλά και η κτηνιατρός πως δεν πρόσεξε κάτι:(:(
Καλημερα Ποπι μου..Προφανως δεν τον εψαξε πολυ...ηθελε ψαξημο δεν φαινεται σε ολα τα σημεια..του ειδε τα αυτακια με καμερα,ακουσε τα πνευμονια του,κοιταξε το στομα,τα ματακια...του πηρε την θερμοκρασια...δεν εχω παραπονο απο αυτην απο μενα εχω παραπονο:/:

Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό;

Δε μας ήρθε ακόμα το γατουλίνι μας Zorica,αύριο ελπίζω.Ο Μάρκο μας είναι καλύτρα σήμερα;Βρήκες τη γιατρό;
Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις..

Ααααααα....παρασυρθηκα γιατι ειδα την υπογραφη(ολα τα λεφτα).Δεν τη βρηκα χτες και σημερα δεν δοκιμασα ακομα ειναι νωρις..
Δεν είναι κούκλος;:inlove::inlove::inlove:
Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια;

Δεν είναι κούκλος;:inlove::inlove::inlove:
Επιδεινώθηκε το πρόβλημα;Το ξύνει καθόλου το σημείο με τα σπυράκια;
Δεν τον βλεπο να ξυνεται(δεν μπορει και να τα πιασει τα σημεια ειναι στη πλατη,οτι πιασει στο κεφαλακι)
Μιλαμε οτι ειναι ΚΟΥΚΛΙ...Αλλα τωρα που το βλεπω μου κανει για OSKAR...ετσι θα τον ελεγα...

Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι.:)

Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι.:)
Και το Σειριος ειναι ομορφο...το Ελφιν (αν θυμαμαι καλα κ`ολας):down:

ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ.:up:
Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό...:hmm:

ΟΚ τότε κρατάμε το Σείριος,κι εμένα μου αρέσει πιο πολύ.:up:
Πάντως για να μην τον ενοχλεί πολύ πρέπει να μην είναι πολύ σοβαρό...:hmm:
Nαιιιιιιιιιιιιιιιι...:up::up::up:Τα ματακια του ειναι γκρι ?

Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα...

Τα ματάκια του προς το παρόν είναι μπλε...Ελπίζω να μείνουν γαλάζια ή γκρι,δε θα μου άρεσαν πολύ κίτρινα...

Σε όλα τα μωρά είναι γαλάζια τα μάτια;)....μετά τον 2ο μήνα αλλάζει το χρώμα και γίνεται σιγά σιγά πράσινο και μετά παίρνει το οριστικό χρώμα!
Το δικό σου μπορεί να έχει πράσινα ή και πορτοκαλί μάτια τελικά!:hmm:
Ό,τι χρώμα ματιών και να έχει είναι κουκλάκι!!!:up:

Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας!:)

Δε θέλουμε πορτοκαλένια μάτια,αλλά πράσινα θα μας άρεσαν,θα μας πηγαίνουν κιόλας!:)

Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού!;) (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο:lol:)

Βρε λες να την έκανε η μαμά της κουτσουκέλα της;Δεν ξέρω,θα δείξει,πάντως φαίνεται πολύ όμορφος,και ελπίζω να γίνει ένας μεγάλος γάταρος,μ'αρεσουν τα μεγαλόσωμα.

Όπως θα είδατε, μετέφερα μερικά μηνύματα σε ξεχωριστό θέμα εδώ.

Γενικά, όταν θέλετε να συζητήσετε για ένα γενικότερο θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει κι άλλους, καλό είναι να ανοίγετε καινούργιο θέμα ή να συνεχίζετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι με το ίδιο πρόβλημα/απορία, αλλά δεν θα ξέρουν ότι έχει ήδη συζητηθεί.:)

Αν κάνει πορτοκαλένια μάτια και έχει και γκρι πατούσες θα είναι πιστό αντίγραφο Βρετανού!;) (μωρέ λες η μαμά του να είχε και βρετανό γκόμενο:lol:)
Δηλαδή Raisa όλα τα βρετανικά έχουν πορτοκαλί μάτια; αν είναι άλλο χρώμα είναι ημίαιμο;

Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι!

Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?:)Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back