elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η elvenstar: #601 13-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Τώρα να τον προσέξεις τον Μίνωα κ να τον στειρώσεις γα να μην έχεις τα ίδια κ να, περιφράξεις κ το μπαλκόνι σου γιατί είναι πολύ θλιβερό να χάνεις ένα γατάκι Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Τι κάνει ο Μαρκούλης Ζορίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η zorica έγραψε: #602 13-04-08 14:33 Δειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η elvenstar: #603 13-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:46 Η zorica έγραψε: #604 13-04-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Click για ανάπτυξη... Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Mariannioum: #605 13-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #606 13-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Click για ανάπτυξη... στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #607 13-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Γεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι! Click για ανάπτυξη... Τώρα να τον προσέξεις τον Μίνωα κ να τον στειρώσεις γα να μην έχεις τα ίδια κ να, περιφράξεις κ το μπαλκόνι σου γιατί είναι πολύ θλιβερό να χάνεις ένα γατάκι Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Τι κάνει ο Μαρκούλης Ζορίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η zorica έγραψε: #602 13-04-08 14:33 Δειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η elvenstar: #603 13-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:46 Η zorica έγραψε: #604 13-04-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Click για ανάπτυξη... Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Mariannioum: #605 13-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #606 13-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Click για ανάπτυξη... στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #607 13-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:43 Η elvenstar: #603 13-04-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:46 Η zorica έγραψε: #604 13-04-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Click για ανάπτυξη... Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Mariannioum: #605 13-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #606 13-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Click για ανάπτυξη... στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #607 13-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε? Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:46 Η zorica έγραψε: #604 13-04-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Click για ανάπτυξη... Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Mariannioum: #605 13-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #606 13-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Click για ανάπτυξη... στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #607 13-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς Click για ανάπτυξη... Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Mariannioum: #605 13-04-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #606 13-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Click για ανάπτυξη... στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #607 13-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις? Click για ανάπτυξη... Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:00 Η zorica έγραψε: #606 13-04-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Click για ανάπτυξη... στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #607 13-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariannioum: Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB Click για ανάπτυξη... στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:10 Η elvenstar: #607 13-04-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι? Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η zorica έγραψε: #608 13-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικό Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ!!!!ΟΧΙ!!!Δεν θα το αντεξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Βάσια13859: #609 13-04-08 19:56 τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι εγινε τελικα με τον Μαρκούλη Zorica? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #610 13-04-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι. Click για ανάπτυξη... κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 20:40 Η moukelis έγραψε: #611 13-04-08 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Βάσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:21 Η Anima έγραψε: #612 13-04-08 22:21 Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:26 Ο Elena_p έγραψε: #613 13-04-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 22:38 Η elvenstar: #614 13-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη! Click για ανάπτυξη... Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 13 Απριλίου 2008 στις 23:02 Η fantom-girl: #615 13-04-08 23:02 ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ζζζζζζζζζζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 00:51 Η fantom-girl: #616 14-04-08 00:51 μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μα πως ειναι δυνατον να εχω δοκιμσει ολες τισ αμμους που κυκλοφορουν στο εμποριο και ενω ο γατος παει η γατα δεν παει μα γιατι????? ακουστε λοιπον το κουφο . Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:00 Η elvenstar: #617 14-04-08 01:00 Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η fantom-girl: #618 14-04-08 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο Click για ανάπτυξη... δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:11 Η fantom-girl: #619 14-04-08 01:11 Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #620 14-04-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Θελω να την σκωτωσω μπορω??????????? Click για ανάπτυξη... Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after all Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.