λοιπον ανοιξες ενα μεγαλο θεμα τωρα
ακου τωρα να δεις πωσ εχει το πραγμα η daniella ειναι γατα εκτροφης δηλαδη τα γονιδια της ειναι ειδικα για αναπαραγωγη θα πρεπει να γινει μια τεραστια διαδικασια στον acfa για να στειρωσω την συνγκεκριμενη γατα μια γατα που μου την εδωσε η μητερα μου πριν φυγο απο την Αμερικη για να την μεγαλωσω και να την ξαναστειλω πισω στην αμερικη για να ζευγαρωσει και να κερδισει το cat community μια νεα γεννια πρωταθλητων που θα κοστιζουν κοντα στα (1000 με 1200 $ εκαστο εκμεταλλευση λεω) ειπα λοιπον οχι.
Παω λοιπον μια ωραια μερα και στο κτηνιατριο για να ρωτισω ποσο περιπου κοστιζει μια στειρωση για την ντανιελλα και η γιατρος μου λεει 150 ευρω ...... Λεω να την στειρωσω θελω. Βλεπεις ουτο ειναι καπου στα 300 $ λεω 300 $ για την στειρωση?????? την παλευετε??????? λεω μετα θα την ζευγαρωσω μια φορα και μετα η στειρωση τελικα δεν εμεινε εγκυος εκανε ενα ανεμογαστρι ολα τα $$$ τελος λοιπον σκεφτικα να την στειλω στην Αμερικη στην μανα μου που εκει τα ζωα λαμβανουν δωρεαν την στειρωση ανεξαρτητα απο το αν ειναι καθαροαιμα η οχι..... τι να πω δεν ξερω αλλωστε σε κανα 10 μηνο θα φυγω και εγω για εκει για να βαλω μια ταξη στο εκτροφειο αλλα δεν ξερω...........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.