elvenstar
Επιφανές μέλος
Τώρα να τον προσέξεις τον Μίνωα κ να τον στειρώσεις γα να μην έχεις τα ίδια κ να, περιφράξεις κ το μπαλκόνι σου γιατί είναι πολύ θλιβερό να χάνεις ένα γατάκιΓεια σας!!! Και εγώ είμαι λάτρεις αυτής της ράτσας και γενικά όλων των γατιών!!! Τώρα έχω τον Μίνωα!!!! Είναι και αυτός Πέρσης (2μηνών) Είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Είχα και τη Λαίδη και αυτή Περσίδα αλλά... η καημενούλα έπεσε από το μπαλκόνι... και δεν ζει πια. Τον Μίνωα μου τον έφερε χθες η μαμά μου στο σπίτι!
Τι κάνει ο Μαρκούλης ΖορίτσαΠου χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούςΔειχνει να ειναι καλα θα δουμε αυριο αλλα δεν ανυσυχω( κατα εναν περιεργο τροπο...)ειμαι πεπισμενη οτι ειναι κατι ελαφρη...Εσεις τι κανετε?
zorica
Διάσημο μέλος
Λες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι?Ναι μωρε αν δεν ήταν καλά δεν θα έτρωγε κ όλας. Εμείς ζεστενόμαστε δεν έχουμε αφήσει μωσαϊκό για μωσαϊκό που να μην έχουμε ξαπλώσει. Α! κ κάνουμε κ το αγαπημένο μας σπορ μάσινγκ για πλούσιους κοιλιακούς

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που χαθηκες τοσο καιρο βρε εσυ κοριτσακι?Το γατουλινη σου θα μας το δειξεις?
Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB
zorica
Διάσημο μέλος
στειλε μου εμενα στο Ε-μαιλ και θα σου τις στειλω επεξεργασμενες για να τις αναιβασεις...Είναι αυτό στο στην εικόνα. Δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί είναι μεγάλες εννοώ περνάν ένα συγκεκριμένο μέγεθος σε MB
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ζεσταίνεται ακόμα κ τον χειμώνα. Έχει πάρα πολυ πυκνό τρίχωμα. Το καλοκαίρι θα πέσει κούρεμα πεζοναυτικόΛες να ζεστενεται ?Τι θα κανει τοτε το καλοκαιρι?![]()

zorica
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ αυτό έλεγα,στο άλλο θρεντ,ότι τώρα που τον βλέπω μου κάνει περισσότερο για Σείριος.Ωραίο και το Όσκαρ,αλλά είχαμε ένα χρυσόψαρο που λέγαμε έτσι.![]()
κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστούμε Βάσια!κουκλι το γατάκι, άντε με το καλό να ο δεχτείς!![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη!
Oχι, και ο δικός μου είναι με τις εποχές του. Πότε φουντώνει και πότε λιγοστεύει το τρίχωμα. Κι εγώ επίσης τον χτενίζω κάθε μέρα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσα ισα που όταν τα χτενίζεις φουντώνουν περισσότερο. μήπως η χτένα σου είναι αυτή με τα οδοντοτά δόντια; γιατί αυτή αραιώνει την τρίχα κ υποτίθεται ότι ξεμπλέκει κ τους κόμπους, αλλάΠαιδιά, το τρίχωμα του Πέρση Χουχουδίτου μου (τον βλέπετε στο αβατάρ) έγινε πολύ πιο λίγο και όχι και ιδιαίτερα φουντωτό. Μήπως φταίει που τον χτενίζω κάθε μέρα? Πες τε καμιά γνώμη!

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
ακουστε λοιπον το κουφο .
Ο angel παει στην τουαλετα και κανει κανονικα τιν αναγκη του απο την αλλη μερια η daniella ουτε να την δει την αμμο εντομεταξη εχει γινει σφαγι και εχουν χωρισει τις λεκανεσ τους δεν πανε στισ ιδιες ποτε!!!! ο ενας παει στην κοκκινη και η αλλη στην καφε ο ενας δεν εχει κατουρισει ποτε εξω απο την λεκανη η αλλη παλι ουτε να την χεσ#$%% την αμμο εχω δοκιμασει τα παντα εντομεταξη ο γατος ειναι στειρωμενος οποτε η εξουσια ειναι στην daniella η οποια δεν μπαινει στην λεκανη με κανεναν τροπο τι μαλακια αμμο τι σκληρη τι να την κλεισω στο κλουβι τι 20 ευρα για μια αμμο μα τιποτα τιποτα σας λεω σηκωνει και επιδεικτηκα την ουρα και κανει μια χσσσστττ και φευγει ο αλλος την κοιταει και νοιοθω οτι γελαει μαζι μου κσι να πω οτι φταιει οτι ειναι μακρυτριχη μα και ο αλλος μακρυτριχος ειναι τι να πω νομιζω οτι με κοροιδευουν τι λεμονια εριξα τι σακουλεσ εβαλα τι να σας πω εχω παθει προβλημα πια. και οτι λενε για την everclean ειναι μουφα.- καθε εβδομαδα η βλακεια η αμμος θελει ολοκληρωτικο αλλαγμα και κατα τα αλλα δεν χρειαζεται να αλλαξεις ολη την αμμο μην το πω μην το πω............ μα τι να πω πια εβαλα ροκανιδι αει να δουμε........ αλλωστε κοστιζει μολισ 1 ευρω..........
elvenstar
Επιφανές μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Μήπως ο angel πάει κ στις 2 λεκάνες γι αυτό δεν τν πλησιάζει η γατούλα σου; μήπως εκνευρίζεται από την μυρωδιά του; αλλιώς γιατί να μην πάει στην αμμό. Οι γάτες δεν μπορούν χωρίς άμμο
δεν θα ηθελε ο angel να τον σκοτωσει μα σου λεω οτι δεν παει γιατι θα μυριζε οπωσ η δικη του αμμος αλλα δεν μυριζει τι να πω???????
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τέτοια κούκλα; δεν νομίζω! Κάτι την ενοχλεί εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τον Angel, μπορεί κ να μην είναι τοσο Angel after allΘελω να την σκωτωσω μπορω???????????![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool