Περσίας maniacs

LET ME KILL HER LET ME KILL HER

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LET ME KILL HER LET ME KILL HER
Κριμα την καημενούλα. Κάτι την ενοχλεί πάντως ειδικά αν έχει αλλάξει τώρα τελευταία συνήθειες κάτι γίνεται ψάξτο γιατί μπορεί να μη φταίει αυτή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε συ απλα βαρεθικα να τους βλεπω ετσι ο ενας να πηγαινει και η αλλη να μην πηγαινει και θυμωνει κιολας..... δεν αλλαξε τπτ στην ζωη της απλα βαρεθικε να βλεπει την φατσα του το ξερω μηπως να σκωτοσω εκεινον για αλλαγη????????

ρε συ απλα βαρεθικα να τους βλεπω ετσι ο ενας να πηγαινει και η αλλη να μην πηγαινει και θυμωνει κιολας..... δεν αλλαξε τπτ στην ζωη της απλα βαρεθικε να βλεπει την φατσα του το ξερω μηπως να σκωτοσω εκεινον για αλλαγη????????
Κάπως παράξενη μου φαίνεται αυτή η συμπεριφορά; Τα έχεις καιρό μαζι; εμένα δεν χονευόταν γιατί τον Μπατ τον αφού μεγάλωσε η Κάντι κ ακόμα δεν το συνήθησε καλά καλά, τον ανέχεται αναγκαστικά αλλά κάθε μέρα έρχονται κ λίγο πιο κοντά μήπως συμβαίνει κ σε σας το ίδιο; Αν είναι να σκωτώσεις κάποιο καλύτερα να το δώσεις σε κάποιον που να το θέλει

μπαααα η ντανιελα ηρθε αφου ο αλλος ειχε στειρωθει.....

μπαααα η ντανιελα ηρθε αφου ο αλλος ειχε στειρωθει.....
άρα λοιπόν ο Έιντζελ μυρίζει τις ορμόνες τις Ντανιέλας κ λέει κίνδυνος τό ίδο φαντάζομαι κ αυτή που δεν μπορεί να μυυρίσει την μυρωδιά του Ειντζελ μια κ ειναι στηρωμένος. Μάλλον από εκεί ξεκινάνε όλα. Γιατί δεν στειρώνεις κ την Ντανιέλα

λοιπον ανοιξες ενα μεγαλο θεμα τωρα

ακου τωρα να δεις πωσ εχει το πραγμα η daniella ειναι γατα εκτροφης δηλαδη τα γονιδια της ειναι ειδικα για αναπαραγωγη θα πρεπει να γινει μια τεραστια διαδικασια στον acfa για να στειρωσω την συνγκεκριμενη γατα μια γατα που μου την εδωσε η μητερα μου πριν φυγο απο την Αμερικη για να την μεγαλωσω και να την ξαναστειλω πισω στην αμερικη για να ζευγαρωσει και να κερδισει το cat community μια νεα γεννια πρωταθλητων που θα κοστιζουν κοντα στα (1000 με 1200 $ εκαστο εκμεταλλευση λεω) ειπα λοιπον οχι.

Παω λοιπον μια ωραια μερα και στο κτηνιατριο για να ρωτισω ποσο περιπου κοστιζει μια στειρωση για την ντανιελλα και η γιατρος μου λεει 150 ευρω ...... Λεω να την στειρωσω θελω. Βλεπεις ουτο ειναι καπου στα 300 $ λεω 300 $ για την στειρωση?????? την παλευετε??????? λεω μετα θα την ζευγαρωσω μια φορα και μετα η στειρωση τελικα δεν εμεινε εγκυος εκανε ενα ανεμογαστρι ολα τα $$$ τελος λοιπον σκεφτικα να την στειλω στην Αμερικη στην μανα μου που εκει τα ζωα λαμβανουν δωρεαν την στειρωση ανεξαρτητα απο το αν ειναι καθαροαιμα η οχι..... τι να πω δεν ξερω αλλωστε σε κανα 10 μηνο θα φυγω και εγω για εκει για να βαλω μια ταξη στο εκτροφειο αλλα δεν ξερω...........

λοιπον ανοιξες ενα μεγαλο θεμα τωρα

ακου τωρα να δεις πωσ εχει το πραγμα η daniella ειναι γατα εκτροφης δηλαδη τα γονιδια της ειναι ειδικα για αναπαραγωγη θα πρεπει να γινει μια τεραστια διαδικασια στον acfa για να στειρωσω την συνγκεκριμενη γατα μια γατα που μου την εδωσε η μητερα μου πριν φυγο απο την Αμερικη για να την μεγαλωσω και να την ξαναστειλω πισω στην αμερικη για να ζευγαρωσει και να κερδισει το cat community μια νεα γεννια πρωταθλητων που θα κοστιζουν κοντα στα (1000 με 1200 $ εκαστο εκμεταλλευση λεω) ειπα λοιπον οχι.

Παω λοιπον μια ωραια μερα και στο κτηνιατριο για να ρωτισω ποσο περιπου κοστιζει μια στειρωση για την ντανιελλα και η γιατρος μου λεει 150 ευρω ...... Λεω να την στειρωσω θελω. Βλεπεις ουτο ειναι καπου στα 300 $ λεω 300 $ για την στειρωση?????? την παλευετε??????? λεω μετα θα την ζευγαρωσω μια φορα και μετα η στειρωση τελικα δεν εμεινε εγκυος εκανε ενα ανεμογαστρι ολα τα $$$ τελος λοιπον σκεφτικα να την στειλω στην Αμερικη στην μανα μου που εκει τα ζωα λαμβανουν δωρεαν την στειρωση ανεξαρτητα απο το αν ειναι καθαροαιμα η οχι..... τι να πω δεν ξερω αλλωστε σε κανα 10 μηνο θα φυγω και εγω για εκει για να βαλω μια ταξη στο εκτροφειο αλλα δεν ξερω...........
10 μήνες είναι πολύ μεγάλο διάστημα για την γατούλα. Η πρέπει να στειρωθεί ή να βρει σύντροφο. Πάντως κ εγώ όταν στείρωσα την Κάντι 300 ευρώ έδωσα για την επέμβαση χώρια τα άλλα αντιβοιώσεις κλπ. Για μένα καλύτερα να τη στείλεις στη μαμά σου παντως αφου είναι τόσο ξεχωριστή να κάνει κ μία γέννα κ μετά την δίνεται για στείρωση στο Αμέρικα. Πάντως το δωρεάν δεν ειναι πάντα κ το καλύτερο, εγω θα φοβόμουν μήπως ο γιατρός το κάνει από αγγαρία

300 ευρω ειναι 600 $ omg απλα δεν ειμαι καλα omg omg μα τι να πω δεν ξερω μα κανεναν νομο πια αυτο το κρατος μα τπτ???????

300 ευρω ειναι 600 $ omg απλα δεν ειμαι καλα omg omg μα τι να πω δεν ξερω μα κανεναν νομο πια αυτο το κρατος μα τπτ???????
Α! εδώ είναι Ελλάδα τι περίμενες. Τέλος πάντων εμένε δεν με πειράζουν τα χρήματα αυτό που με πειράζει είναι ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι ή αδιάφοροι δεν έχω καταλήξει κ κάνουν κ ζημιά στο ζώο. Τι να πω μην το ψάχνεις, Μπανανία είμαστε

Εσυ πως ξυπνια τετοια ωρα?????

Εσυ πως ξυπνια τετοια ωρα?????
πάντα είμαι ξυπνια;):P ψιλοαργώ να κοιμηθώ γι αυτό. Τώρα όμως ετοιμαζόμουν να σου πω καληνύχτα γιατί αύριο δεν θα μπορώ να σηκωθώ.:(

so get a rest

in peace;:P Μάλλον για nap το βλέπω μέχρι να κοιμηθώ θα πρέπει να σηκωθώ. Καλήνύχτα!!!

fantom-girl αν θέλεις μπορείς να την φέρεις να ζευγαρώσει με το μικρό μας;αν θέλεις την κρατάμε μέχρι να φύγεις και τα μωρά αν δεν τα θέλεις έχω ανθρώπους που περιμένουν μωρακια του Πριγκιπάκου:redface:

Καλημερα...σε καννα μισαωρο θα παμε στην ιατρο μας να δουμε τι μας γινεται...:(:hmm:

Καλημέρα Zorica και μικρέ Μάρκο!:)
Άντε με το καλό,περιμένουμε νέα!:hmm:

Λοιπον τα νεα ειναι οτι νομιζουμε(η κτηνιατρος δηλ.)οτι τον εκαψε λεει η αμπουλα!!!:blink::blink::blink:Αλλα καλου και κακου καναμε καληεργεια για μυκιτες στην οποια θα εχουμε αποτελεσμα σε μια βδομαδα:down:

fantom-girl αν θέλεις μπορείς να την φέρεις να ζευγαρώσει με το μικρό μας;αν θέλεις την κρατάμε μέχρι να φύγεις και τα μωρά αν δεν τα θέλεις έχω ανθρώπους που περιμένουν μωρακια του Πριγκιπάκου:redface:

χμμμμμμμμμμμ λες????

Καημένε Μάρκο...:(
Αυτό με το κάψιμο από την αμπούλα πάντως δεν το έχω ξανακούσει,και έχω βάλει αμπούλα ακόμα και σε γατάκι 40 ημερων...Τόσο ευαίσθητο δερματάκι έχει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back