Περσίας maniacs

Γειά σας γατόνια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα!

Και πάλι ήθελα να περάσω μια βόλτα από εδώ για να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια. Η Μάγια είναι μωλό ακόμα και ούτε το μισό ηρεμιστικό δεν μπορεί να κουμαντάρει...χεχε... Ευτυχώς τώρα είναι πολύ πιοήσυχη, βλέπω να κάνουμε οκ Πάσχα!
Γεια σου πολύ όμορφη η γατούλα σου,έχω μια υποψία οτι μπορεί να είναι η αδερφή του Φοίβου γιατί στον ιδιώτη που τον πήρα είχα δει την αδερφούλα του και έμοιαζε πολύ...29 Αυγούστου γεννήθηκε;Αν ναι είναι αδερφάκια:)

καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου.

Συνημμένα

• 21 03 2009 007.jpg
    21 03 2009 007.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • HPIM1113.JPG
    HPIM1113.JPG
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • HPIM0843.JPG
    HPIM0843.JPG
    135,1 KB · Εμφανίσεις: 26
και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα....

καλη νυχτα παιδες... παω για δουλιτσα.:down:

Γεια σου σύντεκνε!Τι κάνει η μικρή;Καμιά νέα φωτογραφία έχουμε;

Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα!
Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο!
Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό...:down:
Είναι Gay...

Το σημαντικό είναι ότι τώρα είναι καλά, πολύ χαίρομαι:up:
καλησπερουδια και απο μενα μετα απο πολυ καιρο. σας εβγαλα φωτο τα μωρα μου..τον μπαμπο και την τσιλι να τα δειτε...ποσο ομορφα ειναι...η γατομανα τι λεω....πρεπει να θυμοσαστε..και τα δυο τα πηρα μεσω του σαιτ αυτου.
Τέλειααααα τι καταπληκτικά μωρά ειναι αυτά; να βάζεις πιο συχνά φωτογραφίες Ελένη
και τωρα μια ερωτηση στους παλιους . πως θα καταλαβω οτι η θηλυκια θελει να ζευγαρωσει? ειναι ενος χρονου και σιγουρα ειναι πολυ μικρουλα,δεν θα την αφησω απο τωρα, αλλα για να ξερω τι μου γινεται και με αυτο το θεμα....
Θα το καταλάβεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα αρχίσει να κλαίει κ να σέρνεται στο πάτωμα το ζήτημα είναι τι θα κάνεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένη κ να έχεις αποφασίσει αν θα κάνεις στείρωση στη γατούλα σου
Ο μικρός...σήμερα μου είπε ο κτινίατρος οτι τελικά είναι αγόρι...και τόσο καιρό τον έλεγα Ρίτα!
Άσε έχω πέσει απο τα σύννεφα γαμότο!
Ήθελα θυλικό και μου βγήκε αρσενικό...:down:
Είναι Gay...
Αυτός είναι Gay ή εσύ είσαι άκυρος:P:lol:

Εμένα για θυλικό μου το δώσανε.μάλιστα και απο το pet shop του βγάζανε θυλικά ονόματα!

γεια σας!

:up:γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα!
αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα!:P

Συνημμένα

• (e)SP_A1028.jpg
    (e)SP_A1028.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC00005.jpg
    DSC00005.jpg
    163,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Καλημερα και καλωσηρθες!
Τι ομορφη που ειναι...Τι χρωμα ειναι,μπλε κρεμ;

:up:γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα!
αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα!:P

Καλως ήρθατε!Πανέμορφο το γατούλι!:)

Καλως ηρθες στην παρεα μας...!:) Η γατουλα σου ειναι πανεμορφη...!! Να τη χαιρεσαι!!:)

ευχαριστουμε για την υποδοχη!!!!!!:Dειναι γκρι σταχτυ μπλε!
ειναι παρα πολυ καλη και ησυχη!και ολο κοιτιεται στον καθρεφτη...:lol:
και οι δικες σας οι γατουλες ειναι παρα πολυ γλυκιες!

Οσες φαν των περσικων ριξτε μια ματια στη αγγελια του Κυρου,μετα θα ψαχνετε κ δεν θα βρισκετε!

Να και μεις!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg
    IMG_2331XanthosAndras xapla.jpg
    153,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_2297 Hel.min.jpg
    IMG_2297 Hel.min.jpg
    133,5 KB · Εμφανίσεις: 25
:(:(:(Οχι ακομα θα παω να το παρω στα αγγλικα πρωτα (γιατι δεν εχει βγει ακομα στα ελληνικα)και το Σεπτεμβρη που θα βγει με το καλο στα ελληνικα θα το διαβασω και τοτε...:P:D

Εγώ δεν κρατιόμουν ούτε να το αγοράσω στα αγγλικά τα διάβασα όλα σε e-book. (μια εβδομάδα ήμουν κολιμενη στην οθόνη:P) ειδικά το τέταρτο δεν μπορούσα να το αφήσω! (αν δεν σε κουράζουν τα e-book στο επίσημο siteτης writer έχει και το middle night sun που είναι το twilight από την πλευρά του Edward αλλά δεν είναι ολοκληρωμένο δίστιχος… :up:

Περσάκια γεια!!!
Ο Περσουλης και η Ναλίτα σας χαιρετουν!

DSC01761-1.jpg
Κουκλακια είναι!!! Φοβερή πόζα!:inlove::inlove::inlove:

Γειά σας γατόνια!!
Γεια σου κι εσένα και καλώς ήρθες!:)

Τι ομορφιές είναι αυτές Ελένη!! Απαιτούμε συχνότερες φωτο με τις ομορφιές αυτές να μας γεμίζουν χαρά!:up::D

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και να μας βάζεις φωτο συχνά να καμαρώνουμε το μωράκι σου.:up:Ειναι μια κούκλα η μπέμπα σου! Να την χαίρεσαι. :up:

Να και μεις!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Πω πω πω!!! Τι τεντώματα είναι αυτά! Τι ομορφιά είναι αυτή!! Δώσε παρακαλώ τα γατοφιλάκια μας απο όλη τη γατοπαρέα μας!!!!!Κουκλίιιιι μου!!!:D:up::up:

Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back