Περσίας maniacs

παιδια καλησπερα. σας υποσχομαι να βαζω πιο συχνα φωτο απο τα μωρα μου. σας ευχομαι καλο πασχα να εχετε. με υγεια, χαρα και οτι αλλο θελετε:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια καλησπερα. σας υποσχομαι να βαζω πιο συχνα φωτο απο τα μωρα μου. σας ευχομαι καλο πασχα να εχετε. με υγεια, χαρα και οτι αλλο θελετε:up:
Και εμείς σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα κ να μας φιλησεις τα γλυκά σου τα μωρά:inlove::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up:γεια σας και απο εμενα!ειμαι καινουρια στο forum.εχετε κανει πολυ καλη δουλεια!και ειστε μια αξιολατρευτη παρεα!
αυτη ειναι η μπεμπα!σταχτοπουτα την λεγαμε απο την αρχη αλλα τελικα εμεινε το μπεμπα!:P
Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται:up: Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ:up: αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ
Να και μεις!!!
Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ;

Γει σου marsieee υπέροχη η μπέμπα σου κ τι ωραίο μάρσιπο που έχει για να κρύβεται:up: Cinderella είναι το όνομα της μητέρας της Κάντυ:up: αλλά κ το μπέμπα της πάει πολύ

Αυτός είναι ο Ήλιος; μεγάλωσε πολύ έ;
Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!!

να και αλλες!!!:Dυπεροχες ολες οι γατουλες!
ο ηλιος ποσο χρονων ειναι?

Συνημμένα

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    184,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC00004.jpg
    DSC00004.jpg
    129,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Nαι ο Ήλιος είναι! τώρα είναι ακόμα πιο μεγάλος. Αυτός ο γατούλης έχει πολύ περίεργες στάσεις καθίσματος. Κάθεται με τα χέρια ίδια μπρόστά, πόδια και ουρά ίσια πίσω και κοιλιά στο έδαφος. Έτσι σηκώνει το κεφαλάκι του και είναι να τον ...φας!!!!
:lol::lol::lol:
Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν:lol:
να και αλλες!!!:Dυπεροχες ολες οι γατουλες!
ο ηλιος ποσο χρονων ειναι?
Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα

.............

Συνημμένα

• (e)SP_A0875..jpg
    (e)SP_A0875..jpg
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 37
ασχετα!!!:Dθελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια!:hmm:

ασχετα!!!:Dθελουμε να την παμε σε εκθεση ομως.αλλα δεν ξερω πως γινεται η διαδικασια!:hmm:
Στην επόμενη έκθεση που θα γίνει θα σου εξηγήσει η Νεκταρία που ειναι κ πρόεδρος του ΕΟΓ ;)

:lol::lol::lol:
Καταλαβαίνω τι εννοείς κ εγώ αυτό κάνω με τα δικά μου όταν κοιμούνται τα φιλάω τα ρουφάω κ τα ζουλάω δεν είναι καθόλου περίεργο που εξαφανίζονται μερικές φορές όταν με βλέπουν:lol:

Τα κύπελλα είναι διακρίσεις της γατούλας ή άσχετα
O Ήλιος καλή μου δεν είναι χρονών είναι μηνών. 8 μηνών όλο κι όλο!
Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι!

Είναι ένα γλυκό σε σχήμα γάτας, ένα .... τριχωτό λουκουμάκι (αν είναι δυνατόν! τι άλλο θα πω!), ένα απίστευτα γλυκό πλασματάκι ... και παράλληλα αντράκι!
Δηλαδή ένα Περσάκι με τα όλα του:up::up::up:

Μια χαζη απορια,η Ναλα τι ρατσα ακριβως ειναι?Δεν ειναι περσικη?Γιατι μου φαινεται διαφορετικη απο τα αλλα περσικα,σαν πιο γλυκια νομιζω!
Η Νάλα είναι περσική τσιντσιλά. Εχει λίγο διαφορετικο σωματότυπο σε σχέση με τα πέκι φέις περσικά τα εντελώς δηλ. πλακουτσομούρικα.
Αλλα κι αυτή είναι περσική ως ράτσα.:)
Πραγματικα τα γατιά σου είναι ΥΠΕΡΟΧΑ τέλεια και πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι. Κι ο Ηλιος ένα σκέτο ζαχαρωτο.:up::up::up:

Περσακια...!!
Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!!:)
:)

Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα!
Easter43.jpg
happy_cat8.jpg

Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω!
Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα.

Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά!
πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες!
Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος
και η μαμά τους Άνιμα

Περσακια...!!
Χρονια σας πολλα και καλο Πασχα....!!!:)
:)
Καλό πάσχα κ σε σας σιαμάκια κ Τιμάκια;)
Περσακια και περσογονεις καλο Πασχα!
Easter43.jpg
happy_cat8.jpg
Το πρώτο έχει τα χρώματα της Κάντυ κ το δεύτερο το ύφος της μετά το χτένισμα:lol::lol::lol:
Τελικα αυτη ειναι η ρατσα που μ'αρεσει(εκτος απο τα εδεσποτακια),η περσικη τσιντσιλα,ειναι πιο γλυκουτσικα απο τα αλλα νομιζω.Κουκλα η Ναλα,θα την ματιασω!
Και να φανταστεις δεν ημουν ποτε φαν των περσικων,τωρα με τον Κυρο το ψαχνω το θεμα.
Και γιατί να το ψάξεις Νόνικά μου έχεις ήδη το λουκουμαδάκι μέσα στο σπίτι σου κράτησέ το κ έλα κ εσύ στο κλαμπ;)

Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο.:) ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και συγκινητικά υπομονετικά και υποχωρητικά ζωάκια.:)Ετσι γίνεται ...μπορει να μην το περιμένουμε και όταν γνωρίσουμε ένα πλάσμα να δεθουμε τοσο πολυ μαζί του... Κι εμένα είναι η αγαπημένη μου ράτσα. Και μετα απ΄αυτά τα βρετανάκια και τα βιρμανικά που κι αυτά μοιάζουν πολύ στα περσικά σε πολλα σημεία...

Οσο για τη Νάλα μου, φτύσε την να μην την ματιάσεις!:lol::lol::lol:

Eυχαριστούμε για τις ευχές σας και αντευχόμαστε Αληθώς ανέστη και Χρόνια πολλά!
πολλά φιλάκια σε γατάκια και μαμάδες!
Ο Χουχουδίτος, η Ελίνα, ο Ήλιος
και η μαμά τους Άνιμα
Ανιμα δεν χορταίνω να καμαρώνω τα μωράκια σου. Εϊναι τέλεια όλα τους! ΝΑ τα χαίρεσαι! :up:

Μα ήμουν σίγουρη πως θα τα λατρεψεις μετά τον Κύρο.:) ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίσει τα περσικά γατάκια και να μην τα λατρέψει για τον χαρακτήρα τους. Είναι τέλεια και πολύ καλόψυχα. Εϊναι συγκινητικά εξαρτώμενα απο τον άνθρωπο και ..
Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους

Πραγματικά όποιος ζήσει τα περσάκια από κοντά έστω κ για λίγες ώρες θα γίνει φανατικος της ράτσας και για τον χαρακτήρα αλλά κ για την ομορφιά τους
Συμφωνώ!!!! :)
Θεία Έλενα σου αφιερώνω εξαιρετικά...

DSC01947.jpg

DSC01799.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back