Περσίας maniacs

περσακια και γονεις αυτων ηρθα για λιγο για να δωσω τις ευχες μου...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Ναλα καπως ετσι ειναι μετα το χτενισμα...!!!:lol:

06cd5415.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομορφια μου εσυ,ακομα κι οταν τσιριζει ειναι μια κουκλα!

Να επισυμανω βεβαια... Οτι η Ναλα χασμουριεται στην φωτογραφια αυτη...:)

χαχα ναί έχει μεγάλη φωτογένεια!!!!
Νά και ο Χαρίτος μου!!!
2903_1146828350103_1209362665_30429729_6844702_n.jpg

photo.php

Ωχ μια ξαφνιασμενη γατοφατσουλα!:D

:) Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!!:up:

Συνημμένα

• IMG_0211.JPG
    IMG_0211.JPG
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 26
06cd5415.jpg
Βασιλική τι τέλεια είναι η φωτογραφία της Νάλα, την πέτυχες σε φοβερό στιγμιότυπο.
Μπορεί να χασμουριέται αλλά κ όταν τσιρίζουν περίπου έτσι είναι :lol:

:) Γεια σας και παλι.Χρονια πολλα ,Χριστος Ανεστη σε ολους τους γατογονεις και πολλα φιλακια και χαδακια στα τριχωτα λουκουμαδακια.Μου λειψατε βρε ! Μια βδομαδα εχω να σας δω και σας πεθυμησα.Δε χορταινω να βλεπω τις φατσουλες παλιες και νεες.Απο που ν αρχισω;Ναλα,Περση ,Ηλιο,Κυρο,Φλουφλη ,αν ξεχναω καποιο μη με μαλωσετε,ολα ειναι ΣΣΣΣΣοκολατακια για φαγωμα.Γλυκεεεεες!!!!:up:
Ξέχασες εμααααας:cry:
Την Κάντυ και τον Μπατ, εμείς όμως δεν σε ξεχνούμε γι αυτό στέλνουμε γατοφιλάκια κ πολλές μουσουδιές στο γλυκό σου γατουλίνι
Happy_Easter_cat.gif

Δεν ειναι υπεροχη...??:P Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....??:P:lol:
Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει...:P:P:lol:

Νά και ο Χαρίτος μου!!!

photo.php

Ματαρες μου ομορφες... Καλα ειναι πολυ ομορφος....!:inlove::inlove:

:) Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια.:rolleyes:

Δεν ειναι υπεροχη...??:P Η μαμα την ειχε πετυχει ενα βραδυ.... Και χθες που κοιταζα τις φωτογραφιες της, της λεω εχεις τετοια υπεροχη φωτο και δεν την εχεις φτιαξει ακομα να την ανεβασεις....??:P:lol:
Αλλα της την εκλεψα της κακομοιρας και νευριασε χθες που τησ το ειπα...Αλλα δεν πειραζει...:P:P:lol:
Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα;)
:) Καντυ και Μπατ και Χαριτο και...και ...και ....δε συγκρατω ονοματα που να παρει ,ξεχασα τα ονοματα σας ,ομως σας εχω στα ματια μου και σας θαυμαζω και ζωγραφιζω τις φατσουλες σας με γλυκα φιλια και χαδια.:rolleyes:
Σ ευχαριστουμε κ εμείς σου στέλνουμε πολλά πολλά φιλάκια

Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του

Νά και ο Χαρίτος μου!!!

photo.php
Tι κούκλος είναι ο Χαρίτος σου!!! Να τον χαίρεσαι και να μου τον ζουλήξεις και να του δώσεις ένα φιλάκι:up::up::up:
Xριστός Ανέστη καλή μου!! Να είσαι καλά και εσύ και τα λουκουμάκια σου τα πανέμορφα. Σ΄ευχαριστουμε όλοι μας για τις ευχές σου και ανταποδίδουμε κι εμεις στο κουκλί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Θα ήθελα να καλωσορίσω επίσημα και τον Κύρο στο καινούριο του σπιτάκι κ εύχομαι να περάσει μια υπέροχη ζωή με την καινούρια του μαμά που τον υπεραγάπα. Νόνικά μου να σου ζήσει να τον χαίρεσαι κ να περνάς κ από εδω να μας βάζεις φωτογραφίες κ να μας λες τα νέα του
Ναι κι εμείς τον καλοσορίζουμε τον Κύρο στην περσοσυντροφιά μας!!!
Ποτε ξανά να μην πονέσει και να έχει όοολη την περιποίηση που του αρμόζει. Να είναι πάντα καλά και χαρουμενο το γλυκό αγόρι...:)
Και περιμένουμε να μάθουμε τα νέα του με το καλό!
:D

Καλά μωρε δεν πειράζει θα της περάσει αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τις κλεβουν φωτογραφία τουλάχιστον αυτή έχει κ το σωστό όνομα;)
Δικιο έχεις Ελενάκι μου!!! :lol::mad:

Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους!
Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος:)

Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα
29575619-177x150-0-0_.jpg

για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ...

Αλλα εχω και αυτη τη χτενα
29572868-177x150-0-0_.jpg

η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω?:/:

Xαιρετω τους μακρυτριχους φιλους!
Εχω μια ερωτηση να σας κανω ως πιο ειδικοι στα θεματα χτενισματος:)

Χρησιμοποιω αυτη τη βουρτσα
29575619-177x150-0-0_.jpg

για τα γατια μου εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...αφαιρουνται ωραια οι νεκρες τριχες και τους αρεσει πολυ...

Αλλα εχω και αυτη τη χτενα
29572868-177x150-0-0_.jpg

η οποια ομως οταν τα χτενιζω, βγαινει παρα πολυ τριχωμα...μα παρα πολυ...βγαινει ομως πραγματι το νεκρο ή τα μαδαω?:/:
Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν

Εγώ με την βούρτσα που έχεις πιο πάνω Γιούλη όσες φορές τα επιχείρησα να τα χτενίσω μετα από κάποιο διάστημα έπιασαν κόμπους που σημαίνει οτι δεν πιάνει μέχρι μέσα την τρίχα να την χτενίσει, μάλλον είναι για κοντότριχα περισσότερο, εγώ έχω μια χτένα που έχει δύο δοντια ένα πιο μακρύ κ ένα πιο κοντό για το υποτρίχωμα που έχουν
ναι...εμεις ομως δεν εχουμε υποστρωμα και δεν κομπιαζουμε...ξερω ποια λες...;)
Για ποια ομως βουρτσα μιλας τελικα...εχω βαλει δυο:)

Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια...;) Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες...:/:

Η δευτερη βουρτσα αο οτι εχω καταλαβει καθαριζει πιο βαθια...;) Οποτε βγαζει περισσοτερες τριχες... Δε ξερω αν βγαζει και γερες...Αν βγαζει θα ειναι λιγες...:/:
ξερεις ομως τι?...νομιζω οτι μια τετοια ειχε η μαμα σου και της ειπε η εκτροφεας του Περση οτι τον μαδαει πολυ...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back