moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Eυχαριστουμε πολύ!Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο!

Και σας αγαπάμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλε΄δεν μας φάνηκε τίποτα περίεργο!!! Ξερουμε πως τον Περσουλη τον αγαπας πολύ και σου υπενθυμίζουμε πως κι εμεις σ΄αγαπάμε. Δηλ. ο Περσουλης αγαπά όοοοολον τον κόσμοΓιατι καλε σας φανηκε περιεργο;

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος

Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα.
brigite
Διάσημο μέλος
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα.
![]()
Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας.
Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα;
![]()
Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα

prince
Διάσημο μέλος
σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε?
μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό...
κρατηθείτε.....
αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...."
πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό...
πάρτε το σκατό...
καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μουΚαταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης
![]()
![]()

Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμαεπειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ
![]()
![]()
καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ
δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας
θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα
Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα
prince
Διάσημο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

prince
Διάσημο μέλος
ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου....
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της![]()
Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε ΣταυρούλαΈλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ
ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου....

μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς)Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύAυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει..![]()
prince
Διάσημο μέλος
παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!!ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο...
παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος...

brigite
Διάσημο μέλος
Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα.
prince
Διάσημο μέλος
Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!!![]()
Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο
της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα...περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι....
πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool