moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:42 Η moukelis έγραψε: #8.701 14-11-09 14:42 Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:46 Η staman2 έγραψε: #8.702 14-11-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε πολύ! Και σας αγαπάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:47 Η moukelis έγραψε: #8.703 14-11-09 14:47 Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #8.704 14-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Click για ανάπτυξη... Καλε΄δεν μας φάνηκε τίποτα περίεργο!!! Ξερουμε πως τον Περσουλη τον αγαπας πολύ και σου υπενθυμίζουμε πως κι εμεις σ΄αγαπάμε. Δηλ. ο Περσουλης αγαπά όοοοολον τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.705 14-11-09 16:35 Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:51 Η brigite έγραψε: #8.706 14-11-09 16:51 Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η brigite έγραψε: #8.707 14-11-09 16:53 Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα004.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 46 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:46 Η staman2 έγραψε: #8.702 14-11-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε πολύ! Και σας αγαπάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:47 Η moukelis έγραψε: #8.703 14-11-09 14:47 Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #8.704 14-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Click για ανάπτυξη... Καλε΄δεν μας φάνηκε τίποτα περίεργο!!! Ξερουμε πως τον Περσουλη τον αγαπας πολύ και σου υπενθυμίζουμε πως κι εμεις σ΄αγαπάμε. Δηλ. ο Περσουλης αγαπά όοοοολον τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.705 14-11-09 16:35 Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:51 Η brigite έγραψε: #8.706 14-11-09 16:51 Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η brigite έγραψε: #8.707 14-11-09 16:53 Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα004.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 46 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγαπουλα περση μου τι ομορφος που εισαι σε αυτο το φοντο! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστουμε πολύ! Και σας αγαπάμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:47 Η moukelis έγραψε: #8.703 14-11-09 14:47 Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #8.704 14-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Click για ανάπτυξη... Καλε΄δεν μας φάνηκε τίποτα περίεργο!!! Ξερουμε πως τον Περσουλη τον αγαπας πολύ και σου υπενθυμίζουμε πως κι εμεις σ΄αγαπάμε. Δηλ. ο Περσουλης αγαπά όοοοολον τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.705 14-11-09 16:35 Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:51 Η brigite έγραψε: #8.706 14-11-09 16:51 Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η brigite έγραψε: #8.707 14-11-09 16:53 Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα004.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 46 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 14:51 Η staman2 έγραψε: #8.704 14-11-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Click για ανάπτυξη... Καλε΄δεν μας φάνηκε τίποτα περίεργο!!! Ξερουμε πως τον Περσουλη τον αγαπας πολύ και σου υπενθυμίζουμε πως κι εμεις σ΄αγαπάμε. Δηλ. ο Περσουλης αγαπά όοοοολον τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.705 14-11-09 16:35 Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:51 Η brigite έγραψε: #8.706 14-11-09 16:51 Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η brigite έγραψε: #8.707 14-11-09 16:53 Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα004.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 46 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιατι καλε σας φανηκε περιεργο; Click για ανάπτυξη... Καλε΄δεν μας φάνηκε τίποτα περίεργο!!! Ξερουμε πως τον Περσουλη τον αγαπας πολύ και σου υπενθυμίζουμε πως κι εμεις σ΄αγαπάμε. Δηλ. ο Περσουλης αγαπά όοοοολον τον κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.705 14-11-09 16:35 Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:51 Η brigite έγραψε: #8.706 14-11-09 16:51 Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η brigite έγραψε: #8.707 14-11-09 16:53 Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα004.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 46 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:51 Η brigite έγραψε: #8.706 14-11-09 16:51 Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η brigite έγραψε: #8.707 14-11-09 16:53 Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα004.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 46 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η brigite έγραψε: #8.707 14-11-09 16:53 Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα004.jpg 254 KB · Εμφανίσεις: 46 ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 16:57 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.708 14-11-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Παιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα. Click για ανάπτυξη... Ο Περσικός ασπρούλης, δεν είναι άλλος απο τον Πέρση, που έχουμε σπίτι μας. Αρχική Δημοσίευση από brigite: Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα; Click για ανάπτυξη... Μόνο κουκλάρα;; Υπέροχο πλάσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:38 Η prince έγραψε: #8.709 14-11-09 19:38 επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε? μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό... κρατηθείτε..... αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...." πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό... πάρτε το σκατό... καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η elvenstar: #8.710 14-11-09 19:47 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Καταληψίας Περσικού αρώματος και Περσικής καλοσύνης Click για ανάπτυξη... Λοιπόν το αποφάσισα όταν θα έρθω θα κλειστώ στο κλουβί με τον Πέρσακο μου Αρχική Δημοσίευση από prince: επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ Click για ανάπτυξη... Η Λιλιμπελ είναι για δάγκωμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι επιτίθεται κ δαγκώνει κιόλας θέλω να το δω αυτό θα έχει πολύ πλάκα Πανέμορφη πανγλυκη και κουκλάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 19:54 Η prince έγραψε: #8.711 14-11-09 19:54 όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όποτε θελεις καλή μου.... να μας ζουπιξεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:09 Η avtwvia έγραψε: #8.712 14-11-09 20:09 Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #8.713 14-11-09 20:16 Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:32 Η prince έγραψε: #8.714 14-11-09 20:32 Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:33 Η avtwvia έγραψε: #8.715 14-11-09 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ το είδα κ στο θεματάκι σας πολύ όμορφα τα κοριτσάκια κ τα αγοράκια σου Αντωνία. Μ αρέσει η Σάλυ στην Ινδιάνικη σκηνή της Click για ανάπτυξη... Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.716 14-11-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: Έλενα αν σου αρέσουν τόσο τα σοκολατιά-μαύρα γατιά έλα να σε φιλοξενήσουμε... θα σου δώσουμε καναπέ κρεβάτι κάτω από το κρεβάτι του πάρη.... Αν σε ψεκάσει όμως δεν θα φταίμε εμείς εντάξει;..... :Ρ ασχετο στο Prince 'n' Reina εχω φωτορεπορταζ υπνου.... Click για ανάπτυξη... Ε όχι κ να με μαρκάρετε βρε Σταυρούλα μπορώ όμως φεύγοντας να πάρω κ τον πάρη μαζί μου (μη σου πω κ τον Πρινς) Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτη την πηραμε απο την culpret και την εχουν καταευχαριστηθει.. Click για ανάπτυξη... Τέλεια είναι κ οι ζουζούνες σου καταπληκτικές μεγάλωσαν πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:27 Η prince έγραψε: #8.717 14-11-09 21:27 ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:30 Η elvenstar: #8.718 14-11-09 21:30 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πάρης μαρκάρει το σύμπαν όλο... παράδειγμα.. αν χαιδέψεις τη λύρα θα έχεις δύο σερνικούς από πάνω σου να σε μυρίζουν πατώκορφα μέχρι που ο πάρης να σε ψεκάσει ώστε όταν ξαναχαΐδέψεις τη λύρα να τον μυρίσει :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ είναι ξύπνιος αν και κούκλος κοιμισμένος... Click για ανάπτυξη... Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 21:36 Η brigite έγραψε: #8.719 14-11-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 434 435 436 437 438 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 436 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο.. Click για ανάπτυξη... Αμα δεν θελει η περσιδα ,δεν την κανεις καλα με τιποτα.Πολυ μ αρεσε η τυπισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 22:52 Η prince έγραψε: #8.720 14-11-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σατανικοοοος δηλαδή κάνει απιστίες στην Ρέινα κ την πέφτει κ στη Λύρα; Αντρες!!! Click για ανάπτυξη... Η ρεινα έπαθε αυτοστείρωση.... από την ημέρα που ήρθε η λύρα δεν ξανα έχει οίστρο της έχω κάνει εξετάσεις είναι μια χαρά όλες οι τιμές της. απλά δεν έχει οίστρο.... κρίμα... περιμένω τον επόμενό της οίστρο για να την στειρώσω αν δεν πάλι.... πάντως ο πάρης κυνηγάει ότι μυριζει θηλυκό.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.