elvenstar
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Α δεν το είδα!είναι το καινούριο μου γατουλίνι ήταν κ στην έκθεση μήπως κατα τύχη τράβηξες καμια φωτογραφία του;
Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις;
Πολλες ερωτήσεις....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνοΑ δεν το είδα!Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις;
Πολλες ερωτήσεις....![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μουΕλενα τουτο ειναι;;
![]()

μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό;και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι:
![]()
![]()
avtwvia
Διάσημο μέλος

Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το ειδα!!!Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο

να το χαιρεσαι ειναι κουκλι!
μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο?
elvenstar
Επιφανές μέλος
και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σουΜακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες..
Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει..![]()

Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτόςτο ειδα!!!να το χαιρεσαι ειναι κουκλι!
μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο?
![]()
Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε 

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτόςΓιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε
![]()

γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του
δεν πειραζει συμβαινουν αυτα
το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα?
elvenstar
Επιφανές μέλος
προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε...γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του
Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ;

avtwvia
Διάσημο μέλος
και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου
Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα![]()
Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου..

bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτόςΓιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε
![]()

Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινειγι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του

elvenstar
Επιφανές μέλος

Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω
bunny
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!!
Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω
Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσέναΑχουτο μωρε![]()

Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτεςΑυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας;
![]()
καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ ταΤελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool