Περσίας maniacs

Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα :lol::lol::lol: μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλενα καλώς τα δέχτηκες:up::up:

Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι.:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες.:lol::lol::lol:
Ωωωωωωω θέλω κι εγώ να την βάψω όταν θα τον χαϊδέψω!:lol:

Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας):P
Και καλά έκανες κακιά εκτροφέα!:lol:

Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες..:rolleyes:
Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει..:redface:
Ευχαριστούμε συμπεθέρα. Θυμίσου να σε κεράσουμε ένα γλυκό του κουταλιου κι ένα φοντάν οταν μας ξανάρθεις:lol::lol::lol:

Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! :lol::lol::lol:
Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω

Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας!:up:
boy_balloon.gif

Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος!
Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!!:up::up::up::up:

μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω:redface::P

Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας;:hmm:
100_2655.jpg

ναι ειναι η θεα μουυυυυ:D:D

ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος..:P

Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!!:up::up::up::up:

μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω:redface::P
Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια.:lol::lol::lol:

ναι ειναι η θεα μουυυυυ:D:D

ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος..:P

Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας????:up::up::up::up:

ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις;:up::up::up:

...το ασπρομαυρακι της Ελενας...:P

ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..:Dολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες:up:

Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται;

Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα :lol::lol::lol: μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!!:up::up::up:

Έλενα καλώς τα δέχτηκες:up::up:

Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι.:lol::lol:

Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας!:up:
boy_balloon.gif

Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές :D
Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται;
Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία :lol:
Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!
από ποιο εκτροφείο το πήρες;

δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ..:D και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του..

δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ..:D και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του..
Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας:lol: είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης

Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι.

Τί ηλικία έχει;:hmm:

Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι.
θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου:lol::lol::lol:
Τί ηλικία έχει;:hmm:
είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί

Συνημμένα

• IMG302.jpg
    IMG302.jpg
    224,1 KB · Εμφανίσεις: 33

Ατιμη,κι εσυ ζουληξες;
Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι;:rolleyes:
Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω.:D:D:D

σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου:mad: τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία:lol:

Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back