Nonika
Διακεκριμένο μέλος

μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος

Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ωωωωωωω θέλω κι εγώ να την βάψω όταν θα τον χαϊδέψω!Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες.![]()

Και καλά έκανες κακιά εκτροφέα!Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας)![]()

Ευχαριστούμε συμπεθέρα. Θυμίσου να σε κεράσουμε ένα γλυκό του κουταλιου κι ένα φοντάν οταν μας ξανάρθειςΜακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες..
Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει..![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!!
Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω
Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!!Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος!

μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια.Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!!
μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω![]()

Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας????

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

...το ασπρομαυρακι της Ελενας...

Hlianna
Διάσημο μέλος
ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες
prince
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματαμπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!!
![]()
Έλενα καλώς τα δέχτηκες
Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι.![]()
Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας!
![]()
Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχέςΛενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!!![]()

Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφίαΕλενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται;
Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!
από ποιο εκτροφείο το πήρες;
Hlianna
Διάσημο μέλος
και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μαςδεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ..και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του..
είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μουΚι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι.

είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτίΤί ηλικία έχει;![]()
Συνημμένα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι.
Ατιμη,κι εσυ ζουληξες;
Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι;

Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω.

elvenstar
Επιφανές μέλος
τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool