elvenstar
Επιφανές μέλος

οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωσηελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια
Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους![]()

ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμισηναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση
ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο![]()
Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σουστην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια..τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο?
![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
καλοριζικο και το δικο σου!!!Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτιοπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές
ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας![]()
![]()

..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!
...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ...
τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!
...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ...
τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα![]()
η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων...
...το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνοη αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!!
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο![]()

......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα...

τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν...
....αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως...ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!!![]()
Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι

Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου!Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτιοπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές
ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας![]()
![]()

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!!αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο![]()

Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool