Περσίας maniacs

Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι:up::up: οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ;)
Fairy_TinkerBell.gif
ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας
green_fairy_flying_md_clr.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο,επιτελους!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ειχα μια ελπιδα ελενα οτι θα κατεβεις κυπρο για να ειμαι εγω η τυχερη να ζουμπαω τα περσονια σου:P

ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια;)
Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους;)

ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια;)
Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους;)
ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση:P
ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο:(:(:(

ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση:P
ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο:(:(:(
Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση:( Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο

καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο..:|

Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου.

στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια..:lol::lol: τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο?:redface::P

στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια..:lol::lol: τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο?:redface::P
Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου:up::up:

Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου:up::up:
καλοριζικο και το δικο σου!!!:up::up::up::up:

εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις:rolleyes: Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι :up:

Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι:up::up: οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ;)
Fairy_TinkerBell.gif

:D:D:D:D:D..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!:D:D...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ...:mad:
τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!!:D

:D:D:D:D:D..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!:D:D...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ...:mad:
τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!!:D
ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα:lol:

ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα:lol:

η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων...:lol:...το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!!:lol::lol::lol:

η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων...:lol:...το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!!:lol::lol::lol:
αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο:lol::lol:

αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα...:lol::lol:
τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν...:(....αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη...:lol:

ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως...:rolleyes:

53002524.192155212_std.jpg

Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι
Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!!:up::up::up:

Fairy_TinkerBell.gif
Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου!:)
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!!:up::up:
Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα:lol:
DSC02970.jpg

DSC02867.jpg

Διάλογος γατιών

PICT2101.jpg

PICT2099.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back