Κορίτσια ΚΑΛΗΜΕΡΑ μάλλον θα σας πω. Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές για το νέο ανιψιό μου.!

Δωράκι μου ε ναι λοιπόν, τα έκανα βαφτιστήρια τα μωρά της Σλιθ γιατί δεν μου κάνουν απιστίες όπως τα δικά σου. Επληροφορήθην από τη θυγατέρα μου (η οποία είναι ξετρελαμένη με τη νέα σου κόρη) πως έχετε πολλά πολλά τελευταίως και αλληλοθαυμάζεστε. Ευχομαι να γίνετε και συμπεθέρες. Ο γαμπρός πάντως καθ΄ότι τον έχεις καμαρώσει είναι και ζόρικος να ξέρεις.

Επιβάλλεται στα δύσκολα κοριτσάκια καθώς σου έχω αναλύσει και σε ανάλογο ποστ τί έκανε με τη Νάλα μου. Αλλά η δική μου βέβαια ΔΕΝ ενέδωσε. Εχει χαρακτήρα. Είναι και τρυφερός όμως συνάμα.

Τα φιλάκια που μου έχει δώσει αυτός ο γατος είναι άπαιχτα.
Σλιθ μου μετά χαράς να σε βαφτίσω εκ νέου γλυκιά μου!!! χε χε χε
Ζorica πού είναι οι φωτο του Μάρκου?
Παιδιά σήμερα έχω κ άλλα νεα. Συνάντησα την Κατερίνα10 και την Πρινς το απόγευμα. Ηθελα να γνωρίσω τον Πρινς. Καλά δεν παίζεται ο γάταρος!!!

Καθόταν όλη την ώρα σαν κύριος στην κυρά του δίπλα στο καναπεδάκι με το σαμαράκι του και παρακολουθούσε τα πάντα.Μιλάμε παν ήρεμος και εντελώς εξοικειωμένος με τους θορύβους γύρω του. Πανέμορφος γατούλης. Δυο μέτρα άντρας με τα όλα του. Και ένα τρίχωμα ο άτιμος!!!Του έκανα μυτούλες και με μύριζε το μωρό μου. Είχε και κάτι ματάρες ....Αντε να δουμε ποτε θα συναντηθούμε κι εμεις τα περσάκια.