Περσίας maniacs

Θα βαλω,θα βαλω,σπαστικο δεν λες τιποτα.Τωρα περιμενω τους τεχνικους και μου ειπαν επειδι εχουν ξαναερθει εδω να μη τους αφησω να φυγουν(!!!)κανοντας προχειρα τη δουλια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σλιθ η Κάντυ το παιζει και καλά κοντέσσα μέσα απο την κουνουπιέρα;:P
Καλέ είναι σέξυ;)
Ελπίζω να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα και να σε έχουμε πάλι κοντά μας Ζορίτσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ είναι σέξυ;)
Ελπίζω να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα και να σε έχουμε πάλι κοντά μας Ζορίτσα
Θα λυθει θελει δεν θελει...στο χερι του ειναι?:P:lol:
Εσεις παντως ειστε στις ομορφιες σας:D.

Θα λυθει θελει δεν θελει...στο χερι του ειναι?:P:lol:
Εσεις παντως ειστε στις ομορφιες σας:D.

έλα μου ντε...στο χέρι του είναι?:D

όταν λες "εσεις " μάλλον εννοείς τα γατουνια μου...γιατί αν δεις εμένα πώς είμαι αυτή τη στιγμή:down:....θα "φας όλο σου το φαΐ ":lol::lol::lol::lol:

έλα μου ντε...στο χέρι του είναι?:D

όταν λες "εσεις " μάλλον εννοείς τα γατουνια μου...γιατί αν δεις εμένα πώς είμαι αυτή τη στιγμή:down:....θα "φας όλο σου το φαΐ ":lol::lol::lol::lol:
Γιατι?Απο τον υπνο?Σιγα βρε,που να με εβλεπες εμενα:lol::lol:

Kαλημερούδια σε όλα τα περσάκια και ... τους καλεσμένους μας (βλ.moukelis)!!:)
Παιδες μου λείψατε αυτές τις μέρες γιατί ειμαι φουλ δουλεια και τρέχω και με κάτι οικογενειακά (γέννησε η αδερφούλα μου τον τρίτο της γυιο και... μόλις γύρισε σπίτι της και καταλαβαίνετε!!!)
Δεν είχα λοιπόν πολύ χρονο να μιλαω μαζί σας.:hmm:Λοιπόν zorica θέλουμε νέες φωτο του κούκλου σου.:)
Sli8erin και των δυο ζουζουνιών σου αποφάσισα να είμαι η νονά. Συμφωνείς? Μάλιστα αν έμενες κοντά μου θα ερχόμουν να τους κάνω ένα μπανάκι κι ένα σούπερ χτένισμα(θα τα πούμε περι αυτού):cool:Θα τα ονομάζω από εδώ και πέρα αναδαιξιμάκια μου!!! χεχε:)
Τώρα σας αφήνω γιατί πρέπει να μεταβώ εις μαιευτήριον για την αδερφή μου για μια συμπληρωματική εξέταση και οταν επανέλθω θα είμαι δριμύτερη οεοοο:D

Παιδες μου λείψατε αυτές τις μέρες γιατί ειμαι φουλ δουλεια και τρέχω και με κάτι οικογενειακά (γέννησε η αδερφούλα μου τον τρίτο της γυιο και... μόλις γύρισε σπίτι της και καταλαβαίνετε!!!)
Δεν είχα λοιπόν πολύ χρονο να μιλαω μαζί σας.:hmm:Λοιπόν zorica θέλουμε νέες φωτο του κούκλου σου.:)
Sli8erin και των δυο ζουζουνιών σου αποφάσισα να είμαι η νονά. Συμφωνείς? Μάλιστα αν έμενες κοντά μου θα ερχόμουν να τους κάνω ένα μπανάκι κι ένα σούπερ χτένισμα(θα τα πούμε περι αυτού):cool:Θα τα ονομάζω από εδώ και πέρα αναδαιξιμάκια μου!!! χεχε:)
Τώρα σας αφήνω γιατί πρέπει να μεταβώ εις μαιευτήριον για την αδερφή μου για μια συμπληρωματική εξέταση και οταν επανέλθω θα είμαι δριμύτερη οεοοο:D
Να σας ζήσει το μωράκι και να είναι καλότυχο!Έτσι ε,της Σλιθ τα μικρά τα έκανες βαφτιστηρια σου,εμας τιποτα...:mad::P

Σα να μου φαίνεται πως λύθηκε τοπρόβλημα, Ζορίτσα σου έστειλα ΡΜ για να το κάνεις κ εσύ:up::up::up:
Είσαι καλά που δε θα δεχτώ; Αφού Χτένισμα και μπάνιο τ' αναλαμβάνεις εσύ λέω να σε κάνω κ δικιά μου νονά όχι μόνο των γατουλίων μου

:up:
Σα να μου φαίνεται πως λύθηκε τοπρόβλημα, Ζορίτσα σου έστειλα ΡΜ για να το κάνεις κ εσύ:up::up:
Για να δουμε τι θα δουμε...:confused:

Πολυυυυυυυυυυυ καλα τα νεα σου,καλοτυχο να`ναι και να σας ζησει!!!:up::up:

Καλησπέρα! Καλέ τι ωραίο laptop είναι αυτό που βλέπω:P:P:P:P

:lol:
Καλησπέρα! Καλέ τι ωραίο laptop είναι αυτό που βλέπω:P:P:P:P
Ειναι ωραιο αλλα η ασχετη χανομαι στα Βιστα(Εχω μαθει τα παλια παραθυρα)και τωρα Asta la Vista ,Baby...:cool::P:P:P

Κορίτσια ΚΑΛΗΜΕΡΑ μάλλον θα σας πω. Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές για το νέο ανιψιό μου.! :up:
Δωράκι μου ε ναι λοιπόν, τα έκανα βαφτιστήρια τα μωρά της Σλιθ γιατί δεν μου κάνουν απιστίες όπως τα δικά σου. Επληροφορήθην από τη θυγατέρα μου (η οποία είναι ξετρελαμένη με τη νέα σου κόρη) πως έχετε πολλά πολλά τελευταίως και αλληλοθαυμάζεστε. Ευχομαι να γίνετε και συμπεθέρες. Ο γαμπρός πάντως καθ΄ότι τον έχεις καμαρώσει είναι και ζόρικος να ξέρεις. :confused:Επιβάλλεται στα δύσκολα κοριτσάκια καθώς σου έχω αναλύσει και σε ανάλογο ποστ τί έκανε με τη Νάλα μου. Αλλά η δική μου βέβαια ΔΕΝ ενέδωσε. Εχει χαρακτήρα. Είναι και τρυφερός όμως συνάμα.:redface: Τα φιλάκια που μου έχει δώσει αυτός ο γατος είναι άπαιχτα.
Σλιθ μου μετά χαράς να σε βαφτίσω εκ νέου γλυκιά μου!!! χε χε χε
Ζorica πού είναι οι φωτο του Μάρκου?
Παιδιά σήμερα έχω κ άλλα νεα. Συνάντησα την Κατερίνα10 και την Πρινς το απόγευμα. Ηθελα να γνωρίσω τον Πρινς. Καλά δεν παίζεται ο γάταρος!!!:up: Καθόταν όλη την ώρα σαν κύριος στην κυρά του δίπλα στο καναπεδάκι με το σαμαράκι του και παρακολουθούσε τα πάντα.Μιλάμε παν ήρεμος και εντελώς εξοικειωμένος με τους θορύβους γύρω του. Πανέμορφος γατούλης. Δυο μέτρα άντρας με τα όλα του. Και ένα τρίχωμα ο άτιμος!!!Του έκανα μυτούλες και με μύριζε το μωρό μου. Είχε και κάτι ματάρες ....Αντε να δουμε ποτε θα συναντηθούμε κι εμεις τα περσάκια.:up:

Κορίτσια ΚΑΛΗΜΕΡΑ μάλλον θα σας πω. Ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές για το νέο ανιψιό μου.! :up:
Δωράκι μου ε ναι λοιπόν, τα έκανα βαφτιστήρια τα μωρά της Σλιθ γιατί δεν μου κάνουν απιστίες όπως τα δικά σου. Επληροφορήθην από τη θυγατέρα μου (η οποία είναι ξετρελαμένη με τη νέα σου κόρη) πως έχετε πολλά πολλά τελευταίως και αλληλοθαυμάζεστε. Ευχομαι να γίνετε και συμπεθέρες. Ο γαμπρός πάντως καθ΄ότι τον έχεις καμαρώσει είναι και ζόρικος να ξέρεις. :confused:Επιβάλλεται στα δύσκολα κοριτσάκια καθώς σου έχω αναλύσει και σε ανάλογο ποστ τί έκανε με τη Νάλα μου. Αλλά η δική μου βέβαια ΔΕΝ ενέδωσε. Εχει χαρακτήρα. Είναι και τρυφερός όμως συνάμα.:redface: Τα φιλάκια που μου έχει δώσει αυτός ο γατος είναι άπαιχτα.
Παιδιά σήμερα έχω κ άλλα νεα. Συνάντησα την Κατερίνα10 και την Πρινς το απόγευμα. Ηθελα να γνωρίσω τον Πρινς. Καλά δεν παίζεται ο γάταρος!!!:up: Καθόταν όλη την ώρα σαν κύριος στην κυρά του δίπλα στο καναπεδάκι με το σαμαράκι του και παρακολουθούσε τα πάντα.Μιλάμε παν ήρεμος και εντελώς εξοικειωμένος με τους θορύβους γύρω του. Πανέμορφος γατούλης. Δυο μέτρα άντρας με τα όλα του. Και ένα τρίχωμα ο άτιμος!!!Του έκανα μυτούλες και με μύριζε το μωρό μου. Είχε και κάτι ματάρες ....Αντε να δουμε ποτε θα συναντηθούμε κι εμεις τα περσάκια.:up:
Ελπιζω να περασατε ωραια!
Να συμπεθεριάσουμε λες ε;Καλε το κοριτσι μας ειναι μικρο,πολυ πολυ μικρο.Και αθωο,αμα μου λες οτι ειναι περπατημενος ο μορφονιος σας πως να το δωσω η μανα;:P:lol:

Παιδιά σήμερα έχω κ άλλα νεα. Συνάντησα την Κατερίνα10 και την Πρινς το απόγευμα. Ηθελα να γνωρίσω τον Πρινς. Καλά δεν παίζεται ο γάταρος!!!:up: Καθόταν όλη την ώρα σαν κύριος στην κυρά του δίπλα στο καναπεδάκι με το σαμαράκι του και παρακολουθούσε τα εξοικειωμένος με τους θορύβους γύρω του. Πανέμορφος γατούλης. Δυο μέτρα άντρας με τα όλα του. Και ένα τρίχωμα ο άτιμος!!!Του έκανα μυτούλες και με μύριζε το μωρό μου. Είχε και κάτι ματάρες ....Αντε να δουμε ποτε θα συναντηθούμε κι εμεις τα περσάκια.:up:
Aσε εμπλεξα,μεχρι να μαθω τα καινουρια κολπα...γερασα μου φαινεται;).Τι ομορφα που γνωριστηκατε,αντε να δουμε ποτε θα εχω και εγω την ευκαιρια...:(

Να συμπεθεριάσουμε λες ε;Καλε το κοριτσι μας ειναι μικρο,πολυ πολυ μικρο.Και αθωο,αμα μου λες οτι ειναι περπατημενος ο μορφονιος σας πως να το δωσω η μανα;:P:lol:
Αντε,αντε,απο μικρα ειναι καλυτερα να δουμε εαν κανουν μαζι και μετα βλεπουμε:lol::lol::lol::lol::lol:

Αντε,αντε,απο μικρα ειναι καλυτερα να δουμε εαν κανουν μαζι και μετα βλεπουμε:lol::lol::lol::lol::lol:
Καλε τι λες κι εσυ,πεντε μηνων μωρο να το δωσω στον αντρα τον πολλα βαρυ;;;:P:lol::lol::lol:

Καλε τι λες κι εσυ,πεντε μηνων μωρο να το δωσω στον αντρα τον πολλα βαρυ;;;:P:lol::lol::lol:
Εγω δεν ειπα ΤΩΡΑ αλλα σιγα σιγα να γνωριστουνε,μυριστουνε...:lol::lol::lol:

Χμ,λες να κανουμε το κονε τα Χριστουγεννα που θα κανω σταση Αθηνα και θα ειναι και το παιδι μου εννια μηνων;Θα ρωτησουμε τη γιατρο μας πρωτα αν κανει να ζευγαρωσει,γιατι ειναι πολυ πολυ μικροσωμη και βλεπουμε(ειδες Αναστασια για να καμεις κουμπαριες με περσακια τι χανεις;:P)

Κοριτσια εγω παω για υπνο θα τα πουμε αυριο!:)

Aσε εμπλεξα,μεχρι να μαθω τα καινουρια κολπα...γερασα μου φαινεται;).Τι ομορφα που γνωριστηκατε,αντε να δουμε ποτε θα εχω και εγω την ευκαιρια...:(
Ε όχι και γέρασες μεγάλη.!!:|Τότε τι να πω εγώ...
Σήμερα ευχαριστήθηκα τη συνάντηση.:up:Είχε και την αστεία πλευρά της... γιατί ενω μιλούσαμε μια χαρά με τα κορίτσια τόσον καιρό στο φόρουμ στον ενικό, με το που με βλέπουν τους ψιλοκόπηκε ο ενικός κι άρχισε και ο πληθυντικός. :blink:Και να φανταστείς πως δεν είμαι και καμιά τρομαχτική "καθώς πρέπει" κυρία. Μάλλον στην συνομοταξία των τρελάρων κατατάσσομαι. Αλλα αυτά κάνει η διαφορά ηλικίας. .. Τι να κάνουμε!!! Ηταν πολύ γλυκιές οι κοπελιές και οι δυο τους. Και πραγματικά μιλούσαμε τόσο αυθόρμητα μεταξύ μας... Το καταευχαριστήθηκα νομίζω και τα κορίτσια!!!

Καλά δεν θα σε ρωτήσουν άμα ερωτευθούν οι δυο τους, γιατί καθώς λέει κι η παροιμία: Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα νάχει ο πεθερος!!:lol::lol:
Το θέμα είναι να γνωριστούν μόνον. Κ τότε θα .... χμ χμ:up:
Θέλω να βρω τη φωτο που ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ στην κόρη μου. Μου είπε ότι είναι φανταστική. Τώρα θα την ψάξω. Α.. διάβασα κ το ποστ που έλεγες πως έχασες τη Μόιρα. Καλά σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εχασα κι εγώ τη Νάλα δυο φορές γιατί φοβαται την ηλεκτρική σκούπα κ είχε κρυφτεί η ατιμη πού νομίζεις. Ειχε μπει μέσα σ΄ένα ντουλάπι με παπούτσια που έχω στο WC κ ήταν κλειστό και από πού πέρασε? Από την τρύπα που έχει από επάνω για να περνάει η σωλήνα η χοντρή του νιπτήρα κι έχει λίγο κενό... Είχα τρελαθεί έψαχνα μέχρι κ στο δρόμο. Και μένω και στον 4ο όροφο οπότε καταλαβαίνεις τί έπαθα. Απο τότε μάλιστα που την είδα να τρέχει επάνω στην κουπαστή του μπαλκονιού μου το χειμώνα μέσα στη βροχή κ τον αέρα βράδυ(την είχα αφήσει να πάει τουαλέτα που την είχα στο μπαλκόνι κι αυτή θεώρησε καλό να σουλατσάρει στα κάγκελα) δεν την ξαναφήνω ποτέ στο μπαλκόνι.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back