elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:02 Η elvenstar: #81 24-03-08 00:02 Zorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναι Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #82 24-03-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Zorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναι Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #83 24-03-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι Click για ανάπτυξη... Βεβαίως δοκίμασα κ της έκανε ωραία χείλια... συγνώμη εννοώ τρίχωμα. Αύριο θα κάνω κ το κοκτέιλ κ θα σας πω να το κάνετε κ εσείς οι φουντωτοί. Αν κ είναι ακόμαΚάνει κόμπους από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #84 24-03-08 00:19 Λες να ξεκινησουμε και εμεις απο τωρα?Αυτο με το λιγο νερακι στη μεταλικη βουρτσα το δοκιμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #85 24-03-08 01:05 όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #86 24-03-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #87 24-03-08 01:19 Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναι Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:08 Η zorica έγραψε: #82 24-03-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Zorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναι Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #83 24-03-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι Click για ανάπτυξη... Βεβαίως δοκίμασα κ της έκανε ωραία χείλια... συγνώμη εννοώ τρίχωμα. Αύριο θα κάνω κ το κοκτέιλ κ θα σας πω να το κάνετε κ εσείς οι φουντωτοί. Αν κ είναι ακόμαΚάνει κόμπους από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #84 24-03-08 00:19 Λες να ξεκινησουμε και εμεις απο τωρα?Αυτο με το λιγο νερακι στη μεταλικη βουρτσα το δοκιμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #85 24-03-08 01:05 όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #86 24-03-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #87 24-03-08 01:19 Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Zorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναι Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #83 24-03-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι Click για ανάπτυξη... Βεβαίως δοκίμασα κ της έκανε ωραία χείλια... συγνώμη εννοώ τρίχωμα. Αύριο θα κάνω κ το κοκτέιλ κ θα σας πω να το κάνετε κ εσείς οι φουντωτοί. Αν κ είναι ακόμαΚάνει κόμπους από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #84 24-03-08 00:19 Λες να ξεκινησουμε και εμεις απο τωρα?Αυτο με το λιγο νερακι στη μεταλικη βουρτσα το δοκιμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #85 24-03-08 01:05 όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #86 24-03-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #87 24-03-08 01:19 Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι Click για ανάπτυξη... Βεβαίως δοκίμασα κ της έκανε ωραία χείλια... συγνώμη εννοώ τρίχωμα. Αύριο θα κάνω κ το κοκτέιλ κ θα σας πω να το κάνετε κ εσείς οι φουντωτοί. Αν κ είναι ακόμαΚάνει κόμπους από τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #84 24-03-08 00:19 Λες να ξεκινησουμε και εμεις απο τωρα?Αυτο με το λιγο νερακι στη μεταλικη βουρτσα το δοκιμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #85 24-03-08 01:05 όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #86 24-03-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #87 24-03-08 01:19 Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες να ξεκινησουμε και εμεις απο τωρα?Αυτο με το λιγο νερακι στη μεταλικη βουρτσα το δοκιμασες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:05 Η elvenstar: #85 24-03-08 01:05 όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #86 24-03-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #87 24-03-08 01:19 Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:10 Η zorica έγραψε: #86 24-03-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #87 24-03-08 01:19 Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:19 Η elvenstar: #87 24-03-08 01:19 Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:29 Η zorica έγραψε: #88 24-03-08 01:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα Click για ανάπτυξη... Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:42 Η elvenstar: #89 24-03-08 01:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας??? Click για ανάπτυξη... Γαβγίζει καθόλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:44 Η zorica έγραψε: #90 24-03-08 01:44 Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 01:52 Η elvenstar: #91 24-03-08 01:52 Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:16 Η zorica έγραψε: #92 24-03-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το Click για ανάπτυξη... Θα εχω το νου μου ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:18 Η elvenstar: #93 24-03-08 02:18 απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απιστιες! Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:20 Η zorica έγραψε: #94 24-03-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες Click για ανάπτυξη... Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:22 Η elvenstar: #95 24-03-08 02:22 Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:24 Η zorica έγραψε: #96 24-03-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ... Click για ανάπτυξη... ...δεν πειραζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 02:52 Η zorica έγραψε: #97 24-03-08 02:52 καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη νυχτα mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 07:31 Η popi έγραψε: #98 24-03-08 07:31 Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote] Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω. zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #99 24-03-08 17:09 Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eυχαριστω Ποπι η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2008 στις 17:57 Η elvenstar: #100 24-03-08 17:57 Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.