Περσίας maniacs

Zorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναι:P Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη:up::up::up: και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναι:P Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη:up::up::up: και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;
Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοι
Βεβαίως δοκίμασα κ της έκανε ωραία χείλια... συγνώμη εννοώ τρίχωμα. Αύριο θα κάνω κ το κοκτέιλ κ θα σας πω να το κάνετε κ εσείς οι φουντωτοί. Αν κ είναι ακόμα:baby:Κάνει κόμπους από τώρα

Λες να ξεκινησουμε και εμεις απο τωρα?Αυτο με το λιγο νερακι στη μεταλικη βουρτσα το δοκιμασες?

όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom

όχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom
Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασω

Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα

Φαίνεται ότι είναι παιχνιδιάρικο, φοβερή τριχομπαλίτσα
Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας???

Οτι βρει στον δρομο του πρεπει να το εξερευνησει...τα παπουτσια και τις παντοφλες τις ματσουλαει...Λετε να πηρα σκυλο σε συσκευασια γατας???
:hmm:Γαβγίζει καθόλου;

Μπααααααααα..Λες να το κανει κρυφα???:hmm:

Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το

Μπα δεν νομίζω γάτα πήρες, αλλά καλού κακού παρακολούθησε το
Θα εχω το νου μου ...

απιστιες!

Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες

Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον..:hmm:

Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ...

Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...δεν πειραζει...

καλη νυχτα mycat

Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη:up::up::up: και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote]

:hmm::hmm::hmm:Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω.
zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή;

Eυχαριστω Ποπι
η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει:up:

Zorica περαστικά σας κ από μένα ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό γαιτί ο πόνος στη μέση μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα. Popi πράγματι οι μικροί κόμποι μετά την σιλικόνη κ το νερό εξαφανίστηκαν δεν έφτιαξα όμως το κοκτέιλ της fantom γιατί σήμερα δούλευα κ δεν μπορεσα να βρω πράσινο σαπούνι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back