elvenstar
Επιφανές μέλος
Η fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη

και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Θα σε γελασω,νομιζω ξεραιλα...Δοκιμασες σιλικονη κ`ολας?Ειδες αποτελεσμα?Να ξερω για μετα γιατι εμεις ακομα ειμαστε απλα λιγο φουντοτοιZorica το πόσο απολαμβάνω τα smiles που έχεις δεν λέγετε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ ο Βατ σε ευχαριστεί λέει αλλά το ξέρει ότι είναιΗ fantom έχει αποδειχθεί ο Χάρι Πότερ των κόμπων. Έκανα αυτό με τη σιλικόνη
και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βεβαίως δοκίμασα κ της έκανε ωραία χείλια... συγνώμη εννοώ τρίχωμα. Αύριο θα κάνω κ το κοκτέιλ κ θα σας πω να το κάνετε κ εσείς οι φουντωτοί. Αν κ είναι ακόμα
Κάνει κόμπους από τώραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Δεν μπορω αφου αυτος δεν με αφηνει σε ησυχεια ποτε,μια με δαγκωνει,μια αναιβαινει πανω μου (λες και ειμαι δεντρο),μια κοιμαται στο λαιμο μου,μια με γλυφει...Ποσο να αντεξω η καημενη καπου και εγω πρεπει να ξεσπασωόχι από τώρα βρε άσε ήσυχο το γούτσου-γούτσου. Το δοκίμασα κ σαν καλό να μου φάνηκε κ αυτό. Γι αυτό είπα για μαγικα της fantom
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες
zorica
Διάσημο μέλος
Πάντως αν το είχα θα το μασουλούσα και εγώ όπως κάνει κ αυτό με τις παντόφλες. Τελικά όλα κάλά με τις διάρροιες που έλεγες

Εμεις???Οχι τετοια,μας μπερδεψες μαλλον..
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αχ συγνώμη σας μπέρδεψα ξεχνάω βλέπεις είναι κ αυτό το αλτσχάιμερ...

...δεν πειραζει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

και από αύριο την μπύρα. Αλήθεια θέλει κ μεζέ ή ξεροσφύρι;[/quote]

Να σε ρωτήω είχε κόμπους και έφυγαν;Γιατί ο δικός μου κάτω στη κοιλίτσα είναι γεμάτος και την Τετάρτη τον πάω για κούρεμα,μόνο όμως από κάτω.zorica μου περαστικά του,άσε ξέρω καλά από πόνους στη μέση,οι μαγνητικη καλή;
zorica
Διάσημο μέλος
η μαγνιτικη θα δειξει το πορισμα γιατρου σε 2-3 μερες αλλα ο ακτινολογος ειπε οτι δεν ειδε τεραστιο προβλημα,θα φτιαξει

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool