fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Καλή σου μέρα και να σου ζήσει η κουκλίτσα!
Δεν γνωρίζω τι ράτσας είναι το μικρουλάκι σου,αλλά ξέρω να σου πω ότι χειρότερο κακό της κάνεις αν την αφήσεις αστείρωτη.Οι γάτες παράγουν ορμόνες κάθε μήνα,όπως και οι γυναίκες.Μόνο που στον ανθρώπινο οργανισμό οι ορμόνες μετά το τέλος του "οίστρου" διαλύονται και πέφτουν ξανά τα επίπεδά τους μέχρι τον επόμενο μήνα.Στις γάτες δε συμβαίνει το ίδιο,με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται και να δημιουργούν καρκίνο και πυομήτρια.Οπότε αν έχει οίστρο και δεν τη ζευγαρώσεις,θα υποφέρεις κι εσύ από τον οίστρο,που θα έρχεται ολοένα και πιο συχνά μήνα με τον μήνα,και η γατούλα σου.
Δεν υπάρχει ιατρική έρευνα που να επιβεβαιώνει ότι αν δεν έχει ζευγαρώσει πριν τη στείρωση,η στείρωση θα της κάνει κακό.Εναλλακτική της στείρωσης είναι η ένεση ορμονών,αλλά δεν θα τη διάλεγα ποτέ για τη γάτα που,επειδή πρέπει να γίνεται κάθε 6 μήνες,το υγρό είναι παχύρρεστο,και πονάει πολύ.Ενώ αντιθέτως η επέμβαση είναι μονο θέμα μερικών ωρών,και προσοχής μερικών ωρών μέχρι να ξυπνήσει και να συνέλθει.Όσο για το αν θες να γίνεις παππούς,θα πρέπει να ξέρεις ότι οι γάτες διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο σε κάθε γέννα,και ότι καλό θα ήταν να έχεις βρει σπιτάκι για όλα τα γατάκια,για να μην καταλήξουν στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου,ή στο δρόμο,όπως βρήκες την κουκλίτσα σου.Μη μπερδεύεις τα ανθρώπινα συναισθήματα με αυτά των ζώων...
Δε στα λέω εκ του ασφαλούς,έχω έγκυο γάτα που ζευγάρωσε μικρή επειδή οι δικοί μου δεν ήθελαν να τη στειρώσω.Τώρα δεν ξέρουμε αν θα τα βγάλει πέρα στη γέννα,ή αν θα φροντίσει τα μικρά της όπως πρέπει.Το γατάκι που περιμένω να πάρω την Κυριακή είναι επίσης θηλυκό,και έχω ήδη κανονίσει τη στείρωση του μόλις φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Ελπίζω να μη σε κούρασα,συγνώμη για το "σεντόνι".![]()
εγω τα ιδια του ειπα στο p.m
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Ποιος,που,ποτε?Zorica εχετε και νεό μελος, τον Νίκο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy
Νεοφερμένο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
και τους ιδιοκτητες...

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ποιος,που,ποτε?![]()
Καλημέρα Zorica, είναι ο Νίκος που μπήκε σε εμάς στους βιρμανούς και έχει και το θέμα με την έγκυο γάτα
zorica
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
δεν θα κανετε κι ασκημα!!!!!!!!και θα την βαλετε με τον μαρκο να κανουν ιμαλαιομαρκουλακια???????????Σοβαρα το σκεφομαστε να παρουμε τελος Μαϊου ενα θηλυκο Ιμαλαιων![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Πω,πω αυτο να λεγεται...Α,θα κάνουν ωραίο ζευγαράκι...Μόνο να προσέξετε από που zorica,μην τραβάτε την ανησυχία που είχατε με τον μικρό μας Μάρκο...![]()
Ακομα δεν το πηραμε...τους παντρεψαμε κι`ολαςδεν θα κανετε κι ασκημα!!!!!!!!και θα την βαλετε με τον μαρκο να κανουν ιμαλαιομαρκουλακια???????????![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εχετε βρει απο που θα την παρετε?ειναι μια κοπελα εδω στο φορουμ που κανει εκτροφη περσικων και ιμαλαιων.Πω,πω αυτο να λεγεται...
Ακομα δεν το πηραμε...τους παντρεψαμε κι`ολας![]()
zorica
Διάσημο μέλος
Ναι την ξερω...θα δουμε μωρεεχετε βρει απο που θα την παρετε?ειναι μια κοπελα εδω στο φορουμ που κανει εκτροφη περσικων και ιμαλαιων.
απλα ειναι στη σκεπτικη φαση η ιδεα..δεν εχει παρει ακομα μορφη αποφασης...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος
Colour point ειναι σίγουρα η μικρή σου. Και το λιλά μου φαίνεται πιθανό από τη φωτογραφία(αν και είναι σπάνιο χρώμα).
Ξέρεις τι χρώμα είναι οι γονείς της?
ναι ο μπαμπας της ειναι σαν την δικια μου και η μαμα της ειναι κρεμ..να δειτε και μερικες καινουργιες..4 μηνων πια
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ζόρικα.....άντε και με μια 2η γάτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool