moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #461 08-04-08 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #462 08-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Click για ανάπτυξη... Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:53 Η elvenstar: #463 08-04-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου... Click για ανάπτυξη... Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η Anima έγραψε: #464 08-04-08 22:29 Ναι, ναι, ναι! Την Τurkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ----------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η Anima έγραψε: #465 08-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: φυσικα εννοεις Turkish Van Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:29 Η zorica έγραψε: #466 09-04-08 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Exει και εδω www.vantasia.org/ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας αγαπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:10 Η zorica έγραψε: #467 09-04-08 10:10 Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg 20,2 KB · Εμφανίσεις: 62 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss: Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #462 08-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Click για ανάπτυξη... Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:53 Η elvenstar: #463 08-04-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου... Click για ανάπτυξη... Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η Anima έγραψε: #464 08-04-08 22:29 Ναι, ναι, ναι! Την Τurkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ----------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η Anima έγραψε: #465 08-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: φυσικα εννοεις Turkish Van Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:29 Η zorica έγραψε: #466 09-04-08 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Exει και εδω www.vantasia.org/ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας αγαπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:10 Η zorica έγραψε: #467 09-04-08 10:10 Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg 20,2 KB · Εμφανίσεις: 62 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά! Click για ανάπτυξη... Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 21:53 Η elvenstar: #463 08-04-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου... Click για ανάπτυξη... Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η Anima έγραψε: #464 08-04-08 22:29 Ναι, ναι, ναι! Την Τurkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ----------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η Anima έγραψε: #465 08-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: φυσικα εννοεις Turkish Van Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:29 Η zorica έγραψε: #466 09-04-08 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Exει και εδω www.vantasia.org/ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας αγαπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:10 Η zorica έγραψε: #467 09-04-08 10:10 Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg 20,2 KB · Εμφανίσεις: 62 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου... Click για ανάπτυξη... Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η Anima έγραψε: #464 08-04-08 22:29 Ναι, ναι, ναι! Την Τurkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ----------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η Anima έγραψε: #465 08-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: φυσικα εννοεις Turkish Van Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:29 Η zorica έγραψε: #466 09-04-08 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Exει και εδω www.vantasia.org/ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας αγαπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:10 Η zorica έγραψε: #467 09-04-08 10:10 Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg 20,2 KB · Εμφανίσεις: 62 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, ναι, ναι! Την Τurkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ----------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 8 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η Anima έγραψε: #465 08-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: φυσικα εννοεις Turkish Van Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:29 Η zorica έγραψε: #466 09-04-08 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Exει και εδω www.vantasia.org/ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας αγαπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:10 Η zorica έγραψε: #467 09-04-08 10:10 Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg 20,2 KB · Εμφανίσεις: 62 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: φυσικα εννοεις Turkish Van Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 08:29 Η zorica έγραψε: #466 09-04-08 08:29 Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Exει και εδω www.vantasia.org/ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας αγαπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:10 Η zorica έγραψε: #467 09-04-08 10:10 Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg 20,2 KB · Εμφανίσεις: 62 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anima: Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες! ---------------------------------------------------------- Click για ανάπτυξη... Exει και εδω www.vantasia.org/ Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη Click για ανάπτυξη... Και εμεις σας αγαπαμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:10 Η zorica έγραψε: #467 09-04-08 10:10 Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg 20,2 KB · Εμφανίσεις: 62 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η moukelis έγραψε: #468 09-04-08 10:30 Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:05 Η Raisa έγραψε: #469 09-04-08 15:05 Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:27 Ο πυρροθριξ: #470 09-04-08 15:27 εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #471 09-04-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)... Click για ανάπτυξη... Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο Elena_p έγραψε: #472 09-04-08 16:19 Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #473 09-04-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί Click για ανάπτυξη... Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:49 Ο πυρροθριξ: #474 09-04-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p Δραστήριο μέλος Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 17:51 Ο Elena_p έγραψε: #475 09-04-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια... Click για ανάπτυξη... Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 18:42 Η popi έγραψε: #476 09-04-08 18:42 zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:08 Η elvenstar: #477 09-04-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elena_p: Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει Click για ανάπτυξη... Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η darkjudith: #478 09-04-08 21:11 Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:21 Η elvenstar: #479 09-04-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα Click για ανάπτυξη... Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 9 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η popi έγραψε: #480 09-04-08 21:44 Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω. Προχθές την διώρθωσα την ερευνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.