moukelis
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα.Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss:
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου...Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον ΜαρκούληΔεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου...

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------------
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες!φυσικα εννοεις Turkish Van
----------------------------------------------------------
zorica
Διάσημο μέλος
Exει και εδω www.vantasia.org/Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες!
----------------------------------------------------------
Και εμεις σας αγαπαμε..Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη![]()
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)...
Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου...

Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει...

Elena_p
Δραστήριο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια...Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί![]()
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!!Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια...
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια...
Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπουςOχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει![]()

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπραΑααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού!Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα
Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο) Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω.
Προχθές την διώρθωσα την ερευνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool