Περσίας maniacs

Δεν έβαλα το s γιατί δεν έβγαινε ρίμα. ;) Καλός να το δεχτείς το γατέλι σου:kiss::baby:
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρόσεξε Zorica επειδή κάθε μέρα φωτό θα έχεις,θα σας πρήξω!Ορίστε κυρίες και κύριοι,το είπε μόνη της,κάθε μέρα θέλει,μη μου λέτε μετά!:lol:
Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αλλαζω γνωμη μ`αρεσει να τα βλεπω και ας μην ειναι δικα μου...
Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη:up:

Ναι, ναι, ναι! Την Τurkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες!
-----------------------------------------------

φυσικα εννοεις Turkish Van
Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες!
----------------------------------------------------------

Ναι, ναι, ναι! Την Turkish Van εννοώ! Εσύ που τις βρήκες αυτές που δείχνεις? Πεθαίνω για πληροφορίες!
----------------------------------------------------------
Exει και εδω www.vantasia.org/
Και εμάς μας αρέσει να βλέπουμε τον Μαρκούλη:up:
Και εμεις σας αγαπαμε..

Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)...

Συνημμένα

• juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg
    juniors-persian-animal-animals-blue-camera-cat-~-00008067.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 55
Αχ τι όμορφος...Αλλά ο Μάρκο είναι πιο ωραίος Zorica,έχει πιο ζαστά χρώματα.Τώρα όσον αφορά το μάκρος της τρίχας...καλομελέτα κι έρχεται!:lol:

Θα συμφωνήσω με τη moukelis...ο Μάρκος έχει πολύ όμορφα χρώματα:inlove:....και το μάκρος της τρίχας του πιστεύω θα φανεί καλύτερα όταν μεγαλώσει λίγο;)

εγω νομιζω οτι ο Μαρκος θα γινει πολυυυυυυυυυυ ωραιοτερος απο αυτο,καταρχην εχει πολυ πιο γλυκια φατσουλα!!!!!!!!!!!!!!:)

Δειτε ενα κουκλι εδω ....ετσι θα ηθελα τον Μαρκο οταν μεγαλωσει(το μακρος της τριχας)...

Έτσι ακριβώς ήταν η Πέρσα μου... :(
Όπως και να'χει ο Μαρκος μακρυγούνης θα γίνει... :up:

attachment.php

Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί :lol:

Ετσι θα γίνει κι ο Μάρκος αλλά σε 2-3 χρόνια. Πάντως όταν γίνει έτσι να δεις που θα παρακαλάς να είχε πιο κοντό μαλλί :lol:
Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια...

Γιατι?Που θα αφηνει τη τριχα παντου?Δεν μπορω να φανταστω αμα τον βουρτσιζω καθε μερα να εχει στο σπιτι τοση τριχα πια...
αμ, θα εχει!!!ειδικα ανοιξη,καλοκαιρι!!!!

Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει :lol:

zorica μου αν και δεν ξέρουμε με σιγουριά τι είναι ο Πρίγκιπάς μας και να τον βουρτίζεις και να τον πλαίνεις τρίχες θα έχεις,πολλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τρίχες.Εγώ το έχω πάρει απόφαση οτι θα κυκλοφωρώ πάντα με τις τρίχες του Πίτση.Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε:P:P:P

Oχι, αυτό είναι το λιγότερο. Οι κόμποι είναι το μεγάλο πρόβλημα, όσο κι αν τον χτενίζεις, θα κάνει κόμπους...και βεβαίως και το πλύσιμο..δυστυχώς το πολύ μαλλί λειτουργεί σα σκούπα..όλα τα μαζεύει :lol:
Πράγματι οι κόμποι είναι το χειρότερο κ ότι πρέπει κάθε φορά να το πας στο γιατρό να το ναρκώσει για να κοψει τους κόμπους:down: και όλο αυτό αυτό είναι εξερετικά επικίνδυνο. Τελος πάντων Zorica πράγματι ο Μάρκος φαίνεται ότι θα γίνει μακρυμάλλης.Άλλωστε και τα περσικά μετά από τους 6 με 8 μήνες αρχίζουν να φουντώνουν. Θυμάμαι η Candy όταν ήταν μωράκι ήταν περίπου σαν τον Μάρκο σε τρίχα:D

Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! :(Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα

Αααααχ! Οι τρίχες αιωρούνται παντού! :(Βουρτσίζω τον γάτο, βουρτσίζω τα ρούχα μου αλλά προκοπή δεν είδα! 'Εχω και προτίμηση στα μαύρα ρούχα τρομάρα μου, και όπως καταλαβαίνετε...ξέρουν όλοι ότι έχω γάτα
Τι darkjudith θα ήσουν χωρίς μαύρα κ εγω το ίδιο το μάυρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα, βέβαια με τις γάτες μου όλα τα ρούχα έγιναν άσπρα

:up:Αρα ανοίγουμε καινούργιο κλαμπ;πως το λέτε εσεις εδώ γιατί ξεχνάω πως το λέμε εμείς εκεί(Βασιλειάδου στη θεία από το Σικάγο)
Οσες έχουμε μακρυτριχα γατάκια και φοράμε μαυρα,και γω το ίδιο,και ξέρεται τι λένε για μας που φοράμε μαυρά,ότι είμαστε άτομα με φοβερή αποφασιστικότητα και δεν το βάζουμε ευκολά κάτω.
Προχθές την διώρθωσα την ερευνα:up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back