Περσίας maniacs

Ελα μωρε...εμεις κουκλια εχουμε και τα καμαρωνουμε και οι αλλοι ας`τους να λενε...και να ζηλευουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι τους κακιασμένους. Ζηλεύουν τους μπούφους μας:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι γινεται παντα...πισω απο τα καλα αλογα σηκωνεται πολυ σκονη... (λεει μια παριμια απο την Σερβια απο οπου καταγομαι...)

Ετσι γινεται παντα...πισω απο τα καλα αλογα σηκωνεται πολυ σκονη... (λεει μια παριμια απο την Σερβια απο οπου καταγομαι...)
Πωπω καλοοο! Θα το λέω και εγώ κ θα λέω ότι είναι κ από την Σερβία για να νομίζουν ότι ξέρω κ Σέρβικα:D:D
Αλλά τελικά μπερδεύτικα πότε έγιναν άλογα; Μήπως έχετε κ καμία παροιμία γα μπούφους;:hmm:

Πωπω καλοοο! Θα το λέω και εγώ κ θα λέω ότι είναι κ από την Σερβία για να νομίζουν ότι ξέρω κ Σέρβικα:D:D
Αλλά τελικά μπερδεύτικα πότε έγιναν άλογα; Μήπως έχετε κ καμία παροιμία γα μπούφους;:hmm:
Oxι βρε ειναι το αντιστιχο του Ελληνικου "Ζηλια-ψωρα"...:lol::lol::lol:

Το είχα καταλάβει αυτό αφού είπαμε την μιλάω τη γλώσσα το ξέχασες; θα σε μαλώσω. Τώρα θυμήθηκα κ μια Γιαπωνέζικη που λέει το πουλί που ξυπνάει πρώτο βρίσκει το σκουλήκι. Τεριάζει κ με την περίπτωσή μας

Το είχα καταλάβει αυτό αφού είπαμε την μιλάω τη γλώσσα το ξέχασες; θα σε μαλώσω. Τώρα θυμήθηκα κ μια Γιαπωνέζικη που λέει το πουλί που ξυπνάει πρώτο βρίσκει το σκουλήκι. Τεριάζει κ με την περίπτωσή μας
Ωραιο αυτο ...:up::lol:Μονο που δεν ξερω αν ο μπουφος τρωει σκουλικια...πρεπει ε,:blink: αφου ειναι πουλι...εγω ηξερα οτι ειναι κινηγος και τρωει τα ποντικια και τετοια...

είναι είδος αετού, κουκουβάγιας ή κάτι τέτοιο; αν ναι μάλλον έχεις δίκιο κυνηγάει πιο μεγάλα θηράματα κ αφού τα πιάνει δεν είναι μπούφος:P

Στα σκουλικια θα κολλαγαμε μωρε..αφου τα τρωνε και μερικοι ανθρωποι γιατι να μη τα φαμε και εμεις?:lol:

Στα σκουλικια θα κολλαγαμε μωρε..αφου τα τρωνε και μερικοι ανθρωποι γιατι να μη τα φαμε και εμεις?:lol:
Τα τρώνε κ μάλιστα ζωντανά. Καλά λες γιατί να κολλήσουμε. Ο δικός μου μάλιστα δεν θα κολούσε με τίποτα γιατί είναι κοιλιόδουλος δως του φαί κ πάρτου την ψυχή που λένε

Τα τρώνε κ μάλιστα ζωντανά. Καλά λες γιατί να κολλήσουμε. Ο δικός μου μάλιστα δεν θα κολούσε με τίποτα γιατί είναι κοιλιόδουλος δως του φαί κ πάρτου την ψυχή που λένε
Kαι εμεις σε αυτο το κλαμπ ανοικουμε...:up::lol:

Φαίνεται ο μικρός έχει άγριες διαθέσεις. Κριμα μωλέ το καημενούλη.
Ζορίτσα μου σας χαιρετώ εγώ γιατί αύριο πάω νωρίς στη δουλειά κ λέω να κοιμηθώ

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα:)

Καληνύχτα Ζορίτσα, καληνύχτα Μαρκουλίνι. Ονειρα γλυκά. Φιλααααακια!

Καλήμερα, καλά εσείς κάνετε τρελά ωράρια, έχετε το δυσκολότερο το βραδυνο!Zorica μην σε πειράζει το μπούφος, μπορεί να το είπαν για χαιδευτικο, και εμένα ο καλος μου μπουφάκι λέει την Αθηνά γιατί εχει στρογγυλό κεφάλι και γύρω γύρω πολύ μαλλί μηπως κι εσένα έτσι στο είπαν!πάντως είναι κουκλί!

Καλήμερα, καλά εσείς κάνετε τρελά ωράρια, έχετε το δυσκολότερο το βραδυνο!Zorica μην σε πειράζει το μπούφος, μπορεί να το είπαν για χαιδευτικο, και εμένα ο καλος μου μπουφάκι λέει την Αθηνά γιατί εχει στρογγυλό κεφάλι και γύρω γύρω πολύ μαλλί μηπως κι εσένα έτσι στο είπαν!πάντως είναι κουκλί!
Nαι μωρε δεν κραταμε κακιες...μοιαζει και ολας...(πες το και εσυ και θα σε πυροβολησω!!!):lol::lol::lol:

Δειτε μονες σας και μιληστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!(μη τολμησει κανεις να βρει ομοιοτητα...ΠΡΟΣΟΧΗ...οπλοφορω...):cool:

Συνημμένα

• ba95610.jpg
    ba95610.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Xαχαχα κοίτα που μοιάζει :lol:
Παλιά είχα μια περσική κούκλα που τη φώναζα κουκουβάγια...είναι τα μεγάλα μάτια που κάνουν την ομοιότητα ;)

Καλέ εσείς το ξενυχτήσατε χθες!!!Καλημέρα δουλειά είμαι και "δουλεύω"!!!!!:lol: Λοιπόν, η εικόνα μιλάει μόνη της...ΑΚΟΥ ΜΠΟΥΦΟΣ!!!!Το μοντελακι μας...!!!:down:Παιδιά ευχαριστώ για το μάθημα παροιμιών σε άλλες γλώσσες..τελικά το mycat είναι και εκπαιδευτικό!!!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back