zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πωπω καλοοο! Θα το λέω και εγώ κ θα λέω ότι είναι κ από την Σερβία για να νομίζουν ότι ξέρω κ Σέρβικα

Αλλά τελικά μπερδεύτικα πότε έγιναν άλογα; Μήπως έχετε κ καμία παροιμία γα μπούφους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Oxι βρε ειναι το αντιστιχο του Ελληνικου "Ζηλια-ψωρα"...Πωπω καλοοο! Θα το λέω και εγώ κ θα λέω ότι είναι κ από την Σερβία για να νομίζουν ότι ξέρω κ Σέρβικα
Αλλά τελικά μπερδεύτικα πότε έγιναν άλογα; Μήπως έχετε κ καμία παροιμία γα μπούφους;![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ωραιο αυτο ...Το είχα καταλάβει αυτό αφού είπαμε την μιλάω τη γλώσσα το ξέχασες; θα σε μαλώσω. Τώρα θυμήθηκα κ μια Γιαπωνέζικη που λέει το πουλί που ξυπνάει πρώτο βρίσκει το σκουλήκι. Τεριάζει κ με την περίπτωσή μας

Μονο που δεν ξερω αν ο μπουφος τρωει σκουλικια...πρεπει ε,
αφου ειναι πουλι...εγω ηξερα οτι ειναι κινηγος και τρωει τα ποντικια και τετοια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα τρώνε κ μάλιστα ζωντανά. Καλά λες γιατί να κολλήσουμε. Ο δικός μου μάλιστα δεν θα κολούσε με τίποτα γιατί είναι κοιλιόδουλος δως του φαί κ πάρτου την ψυχή που λένεΣτα σκουλικια θα κολλαγαμε μωρε..αφου τα τρωνε και μερικοι ανθρωποι γιατι να μη τα φαμε και εμεις?![]()
zorica
Διάσημο μέλος
Kαι εμεις σε αυτο το κλαμπ ανοικουμε...Τα τρώνε κ μάλιστα ζωντανά. Καλά λες γιατί να κολλήσουμε. Ο δικός μου μάλιστα δεν θα κολούσε με τίποτα γιατί είναι κοιλιόδουλος δως του φαί κ πάρτου την ψυχή που λένε

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ζορίτσα μου σας χαιρετώ εγώ γιατί αύριο πάω νωρίς στη δουλειά κ λέω να κοιμηθώ
zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Nαι μωρε δεν κραταμε κακιες...μοιαζει και ολας...(πες το και εσυ και θα σε πυροβολησω!!!)Καλήμερα, καλά εσείς κάνετε τρελά ωράρια, έχετε το δυσκολότερο το βραδυνο!Zorica μην σε πειράζει το μπούφος, μπορεί να το είπαν για χαιδευτικο, και εμένα ο καλος μου μπουφάκι λέει την Αθηνά γιατί εχει στρογγυλό κεφάλι και γύρω γύρω πολύ μαλλί μηπως κι εσένα έτσι στο είπαν!πάντως είναι κουκλί!

zorica
Διάσημο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Παλιά είχα μια περσική κούκλα που τη φώναζα κουκουβάγια...είναι τα μεγάλα μάτια που κάνουν την ομοιότητα

katerina10
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, η εικόνα μιλάει μόνη της...ΑΚΟΥ ΜΠΟΥΦΟΣ!!!!Το μοντελακι μας...!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool