elvenstar
Επιφανές μέλος
΄Καημένε Μάρκο...
Αυτό με το κάψιμο από την αμπούλα πάντως δεν το έχω ξανακούσει,και έχω βάλει αμπούλα ακόμα και σε γατάκι 40 ημερων...Τόσο ευαίσθητο δερματάκι έχει;
Πράγματι ούτε κ εγω το έχω ακούσει ξανά αυτό!!! Μα υποτίθεται ότι γι αυτό βγήκαν οι αμπούλες για να πέφτουν στο δέρμα. Βρε μπας κ ήταν ληγμένη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε.........΄
Πράγματι ούτε κ εγω το έχω ακούσει ξανά αυτό!!! Μα υποτίθεται ότι γι αυτό βγήκαν οι αμπούλες για να πέφτουν στο δέρμα. Βρε μπας κ ήταν ληγμένη;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών.αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε.........
χμμμμμμμμμμμ λες????
Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα.
Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σουΓια αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα.
Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου.

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών.
δεν το ειδα καν

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα.
χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει???????
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών.

εγω τι ειπα????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου![]()
Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά.
Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω.
Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε".εγω τι ειπα????????
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε".
γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι?????
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι.γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι?????

Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο;
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι.
Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο;
ειμαι και λιγο ξανθια

moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους...ειμαι και λιγο ξανθια![]()

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλαΤι όμορφο τρίχωμα...
Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα!![]()

Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool