elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:09 Η elvenstar: #641 14-04-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Μάρκο... Αυτό με το κάψιμο από την αμπούλα πάντως δεν το έχω ξανακούσει,και έχω βάλει αμπούλα ακόμα και σε γατάκι 40 ημερων...Τόσο ευαίσθητο δερματάκι έχει; Click για ανάπτυξη... ΄ Πράγματι ούτε κ εγω το έχω ακούσει ξανά αυτό!!! Μα υποτίθεται ότι γι αυτό βγήκαν οι αμπούλες για να πέφτουν στο δέρμα. Βρε μπας κ ήταν ληγμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:34 Η fantom-girl: #642 14-04-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄ Πράγματι ούτε κ εγω το έχω ακούσει ξανά αυτό!!! Μα υποτίθεται ότι γι αυτό βγήκαν οι αμπούλες για να πέφτουν στο δέρμα. Βρε μπας κ ήταν ληγμένη; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #643 14-04-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε......... Click για ανάπτυξη... Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:49 Η popi έγραψε: #644 14-04-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμμμμ λες???? Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #645 15-04-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:14 Η fantom-girl: #646 15-04-08 06:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... δεν το ειδα καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:15 Η fantom-girl: #647 15-04-08 06:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Μάρκο... Αυτό με το κάψιμο από την αμπούλα πάντως δεν το έχω ξανακούσει,και έχω βάλει αμπούλα ακόμα και σε γατάκι 40 ημερων...Τόσο ευαίσθητο δερματάκι έχει; Click για ανάπτυξη... ΄ Πράγματι ούτε κ εγω το έχω ακούσει ξανά αυτό!!! Μα υποτίθεται ότι γι αυτό βγήκαν οι αμπούλες για να πέφτουν στο δέρμα. Βρε μπας κ ήταν ληγμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:34 Η fantom-girl: #642 14-04-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄ Πράγματι ούτε κ εγω το έχω ακούσει ξανά αυτό!!! Μα υποτίθεται ότι γι αυτό βγήκαν οι αμπούλες για να πέφτουν στο δέρμα. Βρε μπας κ ήταν ληγμένη; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #643 14-04-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε......... Click για ανάπτυξη... Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:49 Η popi έγραψε: #644 14-04-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμμμμ λες???? Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #645 15-04-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:14 Η fantom-girl: #646 15-04-08 06:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... δεν το ειδα καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:15 Η fantom-girl: #647 15-04-08 06:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ΄ Πράγματι ούτε κ εγω το έχω ακούσει ξανά αυτό!!! Μα υποτίθεται ότι γι αυτό βγήκαν οι αμπούλες για να πέφτουν στο δέρμα. Βρε μπας κ ήταν ληγμένη; Click για ανάπτυξη... αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:42 Η moukelis έγραψε: #643 14-04-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε......... Click για ανάπτυξη... Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:49 Η popi έγραψε: #644 14-04-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμμμμ λες???? Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #645 15-04-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:14 Η fantom-girl: #646 15-04-08 06:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... δεν το ειδα καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:15 Η fantom-girl: #647 15-04-08 06:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: αχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα καλο κατω απο 2 μηνων βασικα η αμπουλα απαγορευεται παιδες μονο το σπρει επιτρεπετε......... Click για ανάπτυξη... Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 23:49 Η popi έγραψε: #644 14-04-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμμμμ λες???? Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #645 15-04-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:14 Η fantom-girl: #646 15-04-08 06:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... δεν το ειδα καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:15 Η fantom-girl: #647 15-04-08 06:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: χμμμμμμμμμμμ λες???? Click για ανάπτυξη... Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 00:15 Η elvenstar: #645 15-04-08 00:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:14 Η fantom-girl: #646 15-04-08 06:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... δεν το ειδα καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:15 Η fantom-girl: #647 15-04-08 06:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:14 Η fantom-girl: #646 15-04-08 06:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... δεν το ειδα καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:15 Η fantom-girl: #647 15-04-08 06:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... δεν το ειδα καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:15 Η fantom-girl: #647 15-04-08 06:15 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Για αυτό σου έβαλα την καλύτερη φωτογραφία που τον έχουμε να τον δεις!είναι Νορβιγικού Δάσους αλλά εσύ μου φαίνετε ότι ξέρεις καλύτερα. Ο καημένος εδω και 10 μέρες που ήρθε η άλλη γατούλα του ήρθε και η όρεξη μόνο που αυτή είναι στειρωμένη και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί σκέψου τι σε βολευει και πες μου. Click για ανάπτυξη... χμμμμμ περσιας με νορβιγικου δασους ξερεις τι θα βγει??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 06:16 Η fantom-girl: #648 15-04-08 06:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατω απο 2 μηνών δεν επιτρέπεται τίποτα,μόνο αν είναι ανάγκη επιτρέπεται σπρέι με προσοχή,μετά τις 40 μέρες.Αλλά αν το παρατηρησες ο Μάρκο είναι πάνω από δύο μηνών. Click για ανάπτυξη... εγω τι ειπα???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 07:44 Η popi έγραψε: #649 15-04-08 07:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποπι δεν ρωτάς κ τον κτηνίατρό σου μήπως ξέρει καμια γατούλα για ζευγάρωμα; σνήθως αυτή ξέρουν. Κ μπορείς να βάλεις κ αγγελιά για νύφη. Μόνο να προσέξεις να μην έχει τπτ το άλλο γατί κ κολλήσει κ ο δικός σου Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας,έχω ρωτήσει και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε την ίδια ράτσα σε θυληκιά. Τι θα βγει δεν με νοίαζει γιατί δεν πρόκειται να τα εκμεταλευτώ απλά χνουδομπαλίτσες που περιμένουν πολύ,ακόμα και μέσα από δω. Μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπατε θα του ανοίξω θεματάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 08:09 Η moukelis έγραψε: #650 15-04-08 08:09 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: εγω τι ειπα???????? Click για ανάπτυξη... Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η fantom-girl: #651 15-04-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μαρκο που το παρουσίασε το πρόβλημα με την αμπούλα είναι πάνω από δυο μηνών και δεν είναι λογικό να τον "έκαψε". Click για ανάπτυξη... γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η moukelis έγραψε: #652 15-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: γιατι δεν πας σε κτινιατρο να σου δωσει μια αλιφουλα????? μεχρι να τον πας γιατι δεν του βαζεις λιγο λαδακι????? Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:11 Η fantom-girl: #653 15-04-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν είναι δικός μου βρε ο Μάρκο,της Zorica είναι. Αλήθεια Zorica τι κάνει ο μικρος;Βρήκες την κτηνίατρο; Click για ανάπτυξη... ειμαι και λιγο ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #654 15-04-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: ειμαι και λιγο ξανθια Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει βρε,είμαστε τόσοι εδώ μέσα,που να μας θυμάσαι όλους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 15 Απριλίου 2008 στις 16:27 Η fantom-girl: #655 15-04-08 16:27 ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ουφ βαρεθικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 01:43 Η fantom-girl: #656 16-04-08 01:43 πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πσσσστττ τι κανανετεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #657 16-04-08 22:06 κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατόπιν απαιτήσεως του κοινού μας παραθέτω κάποιες στάσεις από το εδώ για το Playboy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η elvenstar: #658 16-04-08 22:08 κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ από το book του BAT Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:08 Η moukelis έγραψε: #659 16-04-08 22:08 Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 22:11 Η elvenstar: #660 16-04-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι όμορφο τρίχωμα... Βρε παιδιά,συγνώμη,αλλά όλα τα περσάκια με τη φατσούλα τους έτσι πλακουτσωτή και το ύφος τους,μου φάινονται θυμωμένα! Click για ανάπτυξη... Και εγω πριν έρθω σε επαφή μ αυτή τη ράτσα τα θεωρούσα κακά γατάκια. όμως δεν μπορείς να φαντατείς πόσο ψυχούλες είναι κ πόσο ευαίσθητα. Τώρα βέβαια που τα έζησα θεωρώ ότι έχουν την πιο όμορφη κ γλυκιά φατσούλα Βέβαια όλοι αυτό νομίζουν για τα γατάκια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.