popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 11:52 Η popi έγραψε: #1.481 05-07-08 11:52 Μήπως κάνει θόρυβο;καθονται και παρακάθονται άσε που το ζητάνε,ναι,ναι,μιλάμε..Αλλά ο αέρας να πηγαίνει προς τα πάνω ταβάνι μερια,το ρυθμίζω από τις περσίδες που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 21:47 Η elvenstar: #1.482 05-07-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Click για ανάπτυξη... Ή αλλάζεις γάτο Δεν ξέρω αν έχεις κοντα στην περιοχή σου Σουπερ Μαρκετ "Γαλαξία", αν έχεις όμως πήγαινε μια βόλτα γιατί έχει καλάθια μεγάλα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:14 Η zorica έγραψε: #1.483 06-07-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή αλλάζεις γάτο Δεν ξέρω αν έχεις κοντα στην περιοχή σου Σουπερ Μαρκετ "Γαλαξία", αν έχεις όμως πήγαινε μια βόλτα γιατί έχει καλάθια μεγάλα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Click για ανάπτυξη... Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:53 Ο πυρροθριξ: #1.484 07-07-08 01:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 08:39 Η prince έγραψε: #1.485 07-07-08 08:39 Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #1.486 07-07-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxx,φαινεται ε?Δεν μπορω να κρυψω την λατρια μου στο ΠΟΛΥ μαλλι Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Για να δουμε που θα φτασουμε.Και εγω την ιδια τροφη του δινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η zorica έγραψε: #1.487 07-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως κάνει θόρυβο;καθονται και παρακάθονται άσε που το ζητάνε,ναι,ναι,μιλάμε..Αλλά ο αέρας να πηγαίνει προς τα πάνω ταβάνι μερια,το ρυθμίζω από τις περσίδες που έχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 21:47 Η elvenstar: #1.482 05-07-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από prince: Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Click για ανάπτυξη... Ή αλλάζεις γάτο Δεν ξέρω αν έχεις κοντα στην περιοχή σου Σουπερ Μαρκετ "Γαλαξία", αν έχεις όμως πήγαινε μια βόλτα γιατί έχει καλάθια μεγάλα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:14 Η zorica έγραψε: #1.483 06-07-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή αλλάζεις γάτο Δεν ξέρω αν έχεις κοντα στην περιοχή σου Σουπερ Μαρκετ "Γαλαξία", αν έχεις όμως πήγαινε μια βόλτα γιατί έχει καλάθια μεγάλα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Click για ανάπτυξη... Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:53 Ο πυρροθριξ: #1.484 07-07-08 01:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 08:39 Η prince έγραψε: #1.485 07-07-08 08:39 Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #1.486 07-07-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxx,φαινεται ε?Δεν μπορω να κρυψω την λατρια μου στο ΠΟΛΥ μαλλι Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Για να δουμε που θα φτασουμε.Και εγω την ιδια τροφη του δινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η zorica έγραψε: #1.487 07-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Κοντεύει 7 και μισό μηνών... Το καλάθι είναι το θέμα... Κάποτε χώραγε 10 κιλά καρύδια.. (προ Prince) Μετά χώραγε τον γατούλι τεντωμένο (βλέπε λαγός στυλ). Πλέον χωράει με το ζόρι τον γάτο... και μόνο κουλουριασμένο... Τι κάνω μειώνω την τροφή ή πέρνω μεγαλύτερο καλάθι; Click για ανάπτυξη... Ή αλλάζεις γάτο Δεν ξέρω αν έχεις κοντα στην περιοχή σου Σουπερ Μαρκετ "Γαλαξία", αν έχεις όμως πήγαινε μια βόλτα γιατί έχει καλάθια μεγάλα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:14 Η zorica έγραψε: #1.483 06-07-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή αλλάζεις γάτο Δεν ξέρω αν έχεις κοντα στην περιοχή σου Σουπερ Μαρκετ "Γαλαξία", αν έχεις όμως πήγαινε μια βόλτα γιατί έχει καλάθια μεγάλα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Click για ανάπτυξη... Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:53 Ο πυρροθριξ: #1.484 07-07-08 01:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 08:39 Η prince έγραψε: #1.485 07-07-08 08:39 Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #1.486 07-07-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxx,φαινεται ε?Δεν μπορω να κρυψω την λατρια μου στο ΠΟΛΥ μαλλι Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Για να δουμε που θα φτασουμε.Και εγω την ιδια τροφη του δινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η zorica έγραψε: #1.487 07-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλημέρα... σαν περίφανη γατο μαμα επιδυκνίω παντού τις φωτογραφίες του μικρού μου. Ξέρω σας τον έχω ξαναδείξει αλλά .. Είναι πριν ... και μετά.... Μάλλον στην πρώτη είναι την δεύτερη μέρα που τον έχω και η δεύτερη είναι χτεσινή.. Παρόμοια πόζα... Ίδιο καλάθι... :Ρ Καμαρώστε σας παρακαλώ το κουτσούνι μου Click για ανάπτυξη... Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή αλλάζεις γάτο Δεν ξέρω αν έχεις κοντα στην περιοχή σου Σουπερ Μαρκετ "Γαλαξία", αν έχεις όμως πήγαινε μια βόλτα γιατί έχει καλάθια μεγάλα σε πάρα πολύ καλή τιμή. Click για ανάπτυξη... Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:53 Ο πυρροθριξ: #1.484 07-07-08 01:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 08:39 Η prince έγραψε: #1.485 07-07-08 08:39 Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #1.486 07-07-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxx,φαινεται ε?Δεν μπορω να κρυψω την λατρια μου στο ΠΟΛΥ μαλλι Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Για να δουμε που θα φτασουμε.Και εγω την ιδια τροφη του δινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η zorica έγραψε: #1.487 07-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι Ποτε αρχισε να φουντωνει το τριχωμα του? Λες να γινει και ο δικος μου καποτε ετσι? Click για ανάπτυξη... βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 08:39 Η prince έγραψε: #1.485 07-07-08 08:39 Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #1.486 07-07-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxx,φαινεται ε?Δεν μπορω να κρυψω την λατρια μου στο ΠΟΛΥ μαλλι Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Για να δουμε που θα φτασουμε.Και εγω την ιδια τροφη του δινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η zorica έγραψε: #1.487 07-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:14 Η zorica έγραψε: #1.486 07-07-08 18:14 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxx,φαινεται ε?Δεν μπορω να κρυψω την λατρια μου στο ΠΟΛΥ μαλλι Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Για να δουμε που θα φτασουμε.Και εγω την ιδια τροφη του δινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η zorica έγραψε: #1.487 07-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Axxxxxxx,φαινεται ε?Δεν μπορω να κρυψω την λατρια μου στο ΠΟΛΥ μαλλι Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Για να δουμε που θα φτασουμε.Και εγω την ιδια τροφη του δινω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η zorica έγραψε: #1.487 07-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Zorica μια χαρά ειναι βρε. Μικρό δεν είναι; Τον Prince για να δειχνει φουντωτος τον χτενιζω τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 2 φορές την εβδομάδα βουτάω τη βούρτσα του σε καυτό νερό. Και κάθε 15 με 20 τον κάνω μπάνιο. Επιπλέον τον ταϊζω ειδική τροφή για γατάκια περσίας. Persias kitten Royal canin. Εχει πιο πολλά ιχνοστοιχεία κατάλληλα για το τρίχωμά του λέει ο κτηνίατρος... Πάντως κανα μήνα έχει που φούντωσε καμπόσο... Click για ανάπτυξη... Μπανιο δεν του εχω κανει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:12 Η prince έγραψε: #1.488 07-07-08 19:12 Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 19:19 Η elvenstar: #1.489 07-07-08 19:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε παιδι μου εχεις φαγωθει!!!!!!!!!!μια χαρα τριχωμα εχει ο Μαρκος!!!!!!!ασε που δεν μοιαζει με καμια αλλη γατα-που εχω δει εγω τουλαχιστον!!!!!!!!ειναι κουκλος!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 21:00 Η zorica έγραψε: #1.490 07-07-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Όταν το αποφασίσεις ψάξε να βρεις οδηγίες.. Από προσωπική πείρα σε συμβουλεύω να του κόψεις πρώτα τα νύχια καλού κακού... Click για ανάπτυξη... To ειχα σκεφτει και εγω... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πράγματι περισσότερο μοιάζει με τον Αη Βασίλη κ όχι με γάτο Click για ανάπτυξη... Ναι?Κατσε να περασω απ`το σπιτι σου μια βολτα και θα δεις...μετα θα ζητας γατακι απο τον Αη Βασιλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:15 Η zorica έγραψε: #1.491 08-07-08 00:15 Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:18 Ο πυρροθριξ: #1.492 08-07-08 00:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωωωω? Click για ανάπτυξη... εγω!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:19 Η zorica έγραψε: #1.493 08-07-08 00:19 Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Ο πυρροθριξ: #1.494 08-07-08 00:21 ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #1.495 08-07-08 00:21 Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:23 Ο πυρροθριξ: #1.496 08-07-08 00:23 α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α ωραια,φαινονται οι ξενυχτιδες παιδι μου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα Νεοφερμένο μέλος Η Δεσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:24 Η Δεσποινα έγραψε: #1.497 08-07-08 00:24 αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αϋπνίες βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Η zorica έγραψε: #1.498 08-07-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπα να ερθω μια βολτα πριν πεσω για υπνο!!!!!αφου ολοι οι δικοι μοι λειπουν απο τους birman... Click για ανάπτυξη... Εμεις ειμαστε εδω!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγώωωωωωωωωωωωωωω! Click για ανάπτυξη... Τι κανουν τα μικρακια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:26 Ο πυρροθριξ: #1.499 08-07-08 00:26 αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 74 75 76 77 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 75 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2008 στις 00:29 Η zorica έγραψε: #1.500 08-07-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Δεσποινα: αϋπνίες βλέπω Click για ανάπτυξη... Mπααααααα,σε καμια ωρα και εγω θα την κανω... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο βλεπω κι εγω...μαλλον ζεσταινομαστε ε? Click για ανάπτυξη... Κοιμηθηκα το μεσημερι και τωρα...βολτα στο Μycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.