Περσίας maniacs

μπα ο ιδιοκτήτης μόνο με τα παιδιά δεν τα πάει καλά... αν του έφταιγαν τα ζώα θα τα απαγόρευε εξ αρχής... όσο για το διπλανό θα μα΄θει να ανέχεται... το μόνο που θέλω έιναι να αποκλείσω την πρόσφαση στα μικρ΄αμου στο δίπλα μπαλκόνι (περνάνεκάτω από εκείνο το γυάλινο διαχωριστικό...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α οκ νόμιζα ότι έιχε γενικά πρόβλημα και με ζώα και παιδιά. Ναι καλύτερα να το αποκλείσεις, ιδίως αν είναι περιέργος και ο γείτονας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

από τη στιγμή που ο πάρηςδ εν κουνήθηκε απο τη θέση του ούτε για να κατσει ο ιδιοκτήτης του κάνει για κατοικίδιο... δεν κουνιέται τελέιωσε... αρα δεν κάνει ζημιές....

αυτός πρέπει να δει τον πρίνς που θα τον δαγκώσει κι όλας αν τον ενοχλήσει από το χουζούρι του....

:lol::lol::lol:

Και επειδή σας αγαπώ πολύ... Και θέλω να σας χαροποιήσω, να μερικά περσάκια σούπερ τα οποια βλέπω καθημερινώς στην προφύλαξη της οθόνης μου καθότι τα έχω επιλέξει για την ομορφιά τους!!!:up:

attachment.php

Aυτο μ`αρεσει...

Δεν ξέρω ποια γατάκια εννοείς. Αυτά που έβαλα ακριβώς πιο πάνω με τα έντονα χρώματα και αυτή η τσιντσιλά, είναι από ξένα σάιτ και τα έβαλα για οφθαλμόλουτρο. Ο Πέρσης είναι στις φωτο που έβαλα ακόμη πιο πριν, κ είναι από παλιά που ήταν μικρούλης. Είναι επίσης στο γκάλερι.
Νάτος κι εδώ. Σου αφιερώνει μια φωτο με αγάπη...:)
DSC00278.jpg

Και η Νάλα μας επισης...:D
DSC00288.jpg

[/quote]
Πω πω πω ομορφιες...:up:

εγώ έίμαι φαν πέρση....:)

χτες ο ιδιοκτήτης στην κόρινθο είδε τον Πάρη του γιω΄ργου.... Μας είπε "ζωντανό είναι αυτό το πράγμα;" "ναι" του λέμε.... "τεράστιο είναι, τι το ταϊζετε;" "ειδική τροφή για περσικά" "Α! εντάξη" (τι μπορεί να το ταϊζαμε δηλαδή και έδειξε ανακουφισμένος; κουφώματα και μπαντζούρια;)

και μετά μας σάλταρε....

"Μπορείτε να μην κάνετε φασαρία στις 2 το πρωί" (ακόμη δεν έχουμε μετακομίσει!!!) "ενοχλείται ο γείτονας, δεν τα πάει καλά με παιδιά σκυλιά και συναφή ζώα" (μα δεν ήταν εκεί την ώρα που ενοχλήθηκε ο γείτονας) "αυτό το πράγμα" (γάτος) "δεν κουνιέται, έτσι; αρα δεν κάνει φασαρία.... Μην κατουρήσει στο μπαλκόνι του διπλανού σας παρακαλώ"....

τι να του πεις; ότι θα φροντίσουμε να κρατάμε τις 3 γάτες μας ακίνητες γιατί ο διπλανός είναι ανώμαλος; ότι δεν είναι μαθημένη να τα κανει στο μπαλκόνι; ότι δεν είχα όυτως η άλλως σκοπό να επιτρέψω στις γάτες μου να αλωνίζουν όλα τα μπαλκόνια;

από την ανακούφισή του μάλλον έχουν ποντίκια στην πολυκατοικία..... ευτιχώς με τα ζώα ο ίδιος δεν έχει προβλημα (έχουμε βάλει στο συμβόλαιο ότι ό,τι ζημιά γίνει θα την πληρώσουμε) αλλα ο διπλανός είναι ανώμαλος... και ο απέναντι στο βάθος αγριάνθρωπος μου φάνηκε!!! τι να πώ

από τη στιγμή που ο πάρηςδ εν κουνήθηκε απο τη θέση του ούτε για να κατσει ο ιδιοκτήτης του κάνει για κατοικίδιο... δεν κουνιέται τελέιωσε... αρα δεν κάνει ζημιές....
Α με αυτον θα εχεις προβληματα...:down::/:
αυτός πρέπει να δει τον πρίνς που θα τον δαγκώσει κι όλας αν τον ενοχλήσει από το χουζούρι του....
:lol::lol::lol::lol:

να μερικα ομορφα περσακια...
persian.jpg

Beautiful_Persian_Cat.jpg

Persian_Cats_for_Sale_0lg.jpg

Κοιτάξτε περσάκια μου τι σας έχω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Qilian002.jpg

W19.06_09.jpg

annuk21.jpg

perser_annuk01.jpg

uranus.gif

να και μια για την Ελενα:rolleyes:
divine.jpg

uranus.gif

Ναι μ αρέσειιιιιιιι το θέλωωωωωω!!!!! φαίνεται να είναι κ στριμένο οπότε θα τα πάμε μια χαρά:lol:
Νικολέτα δεν πήρα μήνυμά σου τι έγινε με το κοινό φάκελο τα βλέπεις τα παιχνίδια; Επειδή αύριο θα βρίσκομαι στο ταχυδρομείο αν δεν τα βλέπεις να στείλω το DVD διαφορετικά αν έχεις skype να το περάσω κ εγώ κ να σου τα στείλω από κει.

DSC00278.jpg

DSC00288.jpg

[/quote]
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Η Νάλα εδώ φαίνεται σαν μικρό γατάκι. Τώρα κατάλαβα γιατί λες ότι είναι τόσο λεπτεπίλεπτη

Κοιτάξτε περσάκια μου τι σας έχω!

Qilian002.jpg

W19.06_09.jpg

annuk21.jpg

perser_annuk01.jpg

uranus.gif

divine.jpg
Αχου μωρε τι ειναι τουτα...που τα βρηκες?

DSC00278.jpg

DSC00288.jpg
:inlove:
Η Νάλα εδώ φαίνεται σαν μικρό γατάκι. Τώρα κατάλαβα γιατί λες ότι είναι τόσο λεπτεπίλεπτη[/quote]
Δικιο εχεις...

image.php

Εδω τα φρυδια του Μπατ ειναι τοσο μεγαλα και πεταγονται ετσι?:lol::lol::lol:

Αγαπω Ναλα!Ουγκ!:lol:
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε αγαπητή συμπεθέρα!!:D

Κοιτάξτε περσάκια μου τι σας έχω!

Qilian002.jpg

W19.06_09.jpg

annuk21.jpg

perser_annuk01.jpg

uranus.gif

divine.jpg
Νικολέταααα τελεια μωρά!!! Εισαι τελικά πολύ καικούργα. Μια στα βρετανάκια, μια στα περσάκια μας βασανίζεις. Αλλά γλυκό βασανηστήριο....χεχεχε:up:

Ναι μ αρέσειιιιιιιι το θέλωωωωωω!!!!! φαίνεται να είναι κ στριμένο οπότε θα τα πάμε μια χαρά
:lol::lol::lol::lol::lol:

Αχου μωρε τι ειναι τουτα...που τα βρηκες?

:inlove:
Η Νάλα εδώ φαίνεται σαν μικρό γατάκι. Τώρα κατάλαβα γιατί λες ότι είναι τόσο λεπτεπίλεπτη

Ειναι πολύ ντελικάτη και λεπτούλα. Τα κοκαλάκια της είναι σαν του λαγουδιού αν την πιάσεις αγκαλιά! Είναι μόνον 2.300 γραμ.:)

image.php

Εδω τα φρυδια του Μπατ ειναι τοσο μεγαλα και πεταγονται ετσι?[/quote]
Ναι είναι μεγάλες οι μουστακες του πάνω κάτω !!! ΤΕΛΕΙΟΣ απλά τέλειος γάτος Ελενάκι!!! Και τί μαλλί!! Θα ξαναγίνει έτσι κ καλλίτερο Έλενα μην τσιμπάς που σε δουλεύουν κάποιοι... ονόματα δεν λέμε!!!!:hmm:

Εχω και αλλα:D
Αυτο ειναι στα χρωματα του Μαρκου αλλα οχι doll face
persian3.jpg

Teacup ειναι αυτο...

1214195733dau.jpg

seabiscuit6mocrop.jpg

BB_02b%20220x200.JPG

istockphoto_1075622_cute_silver_shinshila.jpg

cat35.jpg

Εδω τα φρυδια του Μπατ ειναι τοσο μεγαλα και πεταγονται ετσι?:lol::lol::lol:
Έτσι είναι κ τότε κ τώρα έχει φρυδια Καραμανλικά:lol:

Ναι είναι μεγάλες οι μουστακες του πάνω κάτω !!! ΤΕΛΕΙΟΣ απλά τέλειος γάτος Ελενάκι!!! Και τί μαλλί!! Θα ξαναγίνει έτσι κ καλλίτερο Έλενα μην τσιμπάς που σε δουλεύουν κάποιοι... ονόματα δεν λέμε!!!!:hmm:
Ζηλεύουν την ζουμερή μας κορμοστασιά γι αυτό τα λένε αυτά, απλά απαξιούμε:|

Αυτη προς το τελος ειναι λες κι εχει βαλει ρουζ!

Ναι ναι σίγουρα. Δεν κολλάμε.
Αλήθεια δεν μου είπες τους αρέσει η πολυκατοικία? Δεν σε ρώτησα τελευταία. Παίζουν καθόλου επάνω?:D

Ναιιιιιιιιιιιι:up::lol::lol::lol:

Εδω καμαρωστε μας...

IMG_1117.JPG

Ωωωωωω...Αρχοντας!

Ναι ναι σίγουρα. Δεν κολλάμε.
Αλήθεια δεν μου είπες τους αρέσει η πολυκατοικία? Δεν σε ρώτησα τελευταία. Παίζουν καθόλου επάνω?:D
Όχι απλά παίζουν αλλά η πολυκατοικία έχει αποδειχθεί φρούριο γιατί όταν τους κυνηγάει το μικρό κρύβονται εκεί πάνω γιταί αυτό δεν μπορεί να πηδήξει ακόμα τόσο ψηλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back