zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:20 Η zorica έγραψε: #5.481 07-12-08 23:20 κανεις εδωωωωωωωωωωωωωωω!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η elvenstar: #5.482 07-12-08 23:33 Γιατί φωνάζεις είμαι εγώ εδώωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #5.483 08-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Click για ανάπτυξη... εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η zorica έγραψε: #5.484 08-12-08 23:59 Πολυ σιγη επεσε εδω... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:50 Η zorica έγραψε: #5.485 09-12-08 02:50 Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η staman2 έγραψε: #5.486 09-12-08 11:28 Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #5.487 09-12-08 13:09 Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανεις εδωωωωωωωωωωωωωωω!!!??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Η elvenstar: #5.482 07-12-08 23:33 Γιατί φωνάζεις είμαι εγώ εδώωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #5.483 08-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Click για ανάπτυξη... εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η zorica έγραψε: #5.484 08-12-08 23:59 Πολυ σιγη επεσε εδω... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:50 Η zorica έγραψε: #5.485 09-12-08 02:50 Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η staman2 έγραψε: #5.486 09-12-08 11:28 Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #5.487 09-12-08 13:09 Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί φωνάζεις είμαι εγώ εδώωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #5.483 08-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Click για ανάπτυξη... εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η zorica έγραψε: #5.484 08-12-08 23:59 Πολυ σιγη επεσε εδω... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:50 Η zorica έγραψε: #5.485 09-12-08 02:50 Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η staman2 έγραψε: #5.486 09-12-08 11:28 Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #5.487 09-12-08 13:09 Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει Click για ανάπτυξη... εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η zorica έγραψε: #5.484 08-12-08 23:59 Πολυ σιγη επεσε εδω... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:50 Η zorica έγραψε: #5.485 09-12-08 02:50 Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η staman2 έγραψε: #5.486 09-12-08 11:28 Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #5.487 09-12-08 13:09 Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ σιγη επεσε εδω... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:50 Η zorica έγραψε: #5.485 09-12-08 02:50 Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η staman2 έγραψε: #5.486 09-12-08 11:28 Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #5.487 09-12-08 13:09 Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η staman2 έγραψε: #5.486 09-12-08 11:28 Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #5.487 09-12-08 13:09 Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Η bunny έγραψε: #5.487 09-12-08 13:09 Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η elvenstar: #5.488 09-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγραψες!!!! εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat .. τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ???? Φιλάκια από εμάς Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ; Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Περσάκια! Click για ανάπτυξη... Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η elvenstar: #5.489 09-12-08 19:08 Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DolmegArmand4mths.jpg 82 KB · Εμφανίσεις: 26 CAT_0000433_20010104154418.jpg 7,3 KB · Εμφανίσεις: 8 persian-0129.jpg 37,2 KB · Εμφανίσεις: 22 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτα είναι τα μπλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η elvenstar: #5.490 09-12-08 19:09 Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10513_f520.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 31 small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg 9,9 KB · Εμφανίσεις: 21 FleurielleModelT.jpg 76,8 KB · Εμφανίσεις: 22 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μαύρα περσικα https://www.youtube.com/watch?v=S-myaGvJ7v4 https://www.youtube.com/watch?v=We6CdsNrl9A&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Lita έγραψε: #5.491 09-12-08 19:17 πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η elvenstar: #5.492 09-12-08 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: πολύ όμορφα!νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν? Click για ανάπτυξη... H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:28 Η Lita έγραψε: #5.493 09-12-08 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ) Click για ανάπτυξη... είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #5.494 09-12-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1208129526tci.jpg 27,9 KB · Εμφανίσεις: 19 1209209121sdw.jpg 33,7 KB · Εμφανίσεις: 24 20005153.jpg 78,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face! Click για ανάπτυξη... Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Lita έγραψε: #5.495 09-12-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα. Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:44 Η avtwvia έγραψε: #5.496 09-12-08 19:44 Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Lita έγραψε: #5.497 09-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια. Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας? Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου Κουραδος Πασας Click για ανάπτυξη... να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η avtwvia έγραψε: #5.498 09-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:01 Η Lita έγραψε: #5.499 09-12-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 273 274 275 276 277 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 275 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι? Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε.. Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του.. Click για ανάπτυξη... μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:04 Η aalyah έγραψε: #5.500 09-12-08 20:04 Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.