Περσίας maniacs

κανεις εδωωωωωωωωωωωωωωω!!!???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί φωνάζεις είμαι εγώ εδώωωωωωω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά φαίνεται πανέμορφο βάλε μια πιο μεγάλη φωτογραφία να την δούμε:inlove:

δεσποινίς κορδέιλερ τελικά έφτιαξα το Jane Eyere με τους υπότιτλους του κ με τα όλα του δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά το κατεβάζει από τον κοινόχρηστο φάκελο κ το αντιγράφεις σε DVD. Μπες πιο συχνά στο msn για να κατέβει
36_15_2.gif
εγραψες!!!!
εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat ..
τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!!

Πολυ σιγη επεσε εδω... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!!

Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ????
Φιλάκια από εμάς:up:

Καλά Χριστούγεννα Περσάκια!:D
Gal_293.jpg

εγραψες!!!!
εχεις δικιο πρεπει να μπαινω πιο συχνα!!!ξεχνιεμαι με το my cat ..
τι να πω ρε συ?ευχαριστω?ειναι λιγο νομιζω!!!
Δεν είναι λίγο είναι μια χαρά. Θα με ανταμείψεις βάζοντας φωτογραφία από τα ζουζούνια σου;)
Aυτα παθαινω και μετα μου τη λετε και απο πανω...!!!

Καλημέρα Ζορίτσα!!! Τι κάνει ο Μαρκούλης?? Εσύ????
Φιλάκια από εμάς:up:
Καλησπέρα κορίτσια τι έγινε πήρατε στολές για τα γατουλίνια; Εγώ βρήκα ένα σκουφάκι που νομίζω πως είναι μικρό κ θα ταιριάζει στην κεφάλα του Μπατ:lol:;
Καλά Χριστούγεννα Περσάκια!:D
Gal_293.jpg
Καλά Χριστούγεννα κουνελάκια
36_15_7.gif

Αυτα είναι τα μπλε

Συνημμένα

• DolmegArmand4mths.jpg
    DolmegArmand4mths.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 26
  • CAT_0000433_20010104154418.jpg
    CAT_0000433_20010104154418.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 8
  • persian-0129.jpg
    persian-0129.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 22

Συνημμένα

• 10513_f520.jpg
    10513_f520.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg
    small_Persian-BlackChocolate-Female-16Months-6829.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • FleurielleModelT.jpg
    FleurielleModelT.jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 22
πολύ όμορφα!:up:νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν?

πολύ όμορφα!:up:νομίζω ή τα μαύρα περσικά είναι και τα πιο σπάνια ?αυτά είναι τα πέκυ face έτσι δεν είναι ? και τα δικά σου όλα τέτοια είναι !τα doll face δεν σου αρέσουν?
H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν:lol: και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ)

H Καντυ είναι πεκυ φέις κ η αλήθεια είναι ότι μ αρέσουν πάρα πολύ. Ο Μπατ δεν είναι ουτε πεκι ούτε Ντολ εχει μία μουσουδα που την έχω βρει μόνο στα seal δεν ξερω πως λέγεται αλλά το στόμα του είναι σα να το σουφρώνει για να βάλει κραγιόν:lol: και η μυτουλα του δεν είναι εξτριμ. Δεν λέω ότι δεν μου αρέσουν τα ντολ αλλα δεν μου θυμίζουν κ πολύ περσάκια. Τα μαύρα πραγματικά όπως διάβαζα είναι σπάνια τα εντελως μαύρα ειδικά (όχι τα σμοκ)
είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face!

είναι πολύ γλυκά! και είναι καθαρά θέμα γούστου εμένα ας πούμε μου αρέσουν περισσότερο τα doll face ίσως επειδή δεν είχα και ποτέ πέκυ face!
Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα.

Συνημμένα

• 1208129526tci.jpg
    1208129526tci.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 1209209121sdw.jpg
    1209209121sdw.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 20005153.jpg
    20005153.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 23
Να σου πω κ εγω όταν τα ειδα για πρώτη φορά δεν μου άρεσαν κ μου φαινόταν άγρια κ άσχημα. Μετά όμως δεν ξέρω γιατί άρχισαν να μου αρέσουν κ όταν γνώρισα κ τον χαρακτήρα τους μου έκλεψαν την καρδιά. αλλά αυτό που λες έχεις δίκιο ειναι θέμα γούστου πάντα.

εμένα μου αρέσουν δεν μπορώ να πω ειδικά αυτό το μικρούλι το μαύρο είναι τέλειο!:up::up:γενικά να σου πω για μένα δεν υπάρχει άσχημη γάτα!:D

Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια.:D
Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας?:)
Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου:rolleyes:
Κουραδος
100_0942.jpg

Πασας
100_0946.jpg

Tωρα που ειμαι Αθηνα εχω 2 μακρυτριχα ημιαιμα περσακια.:D
Μενουν με την αδερφη μου στο διπλα διαμερισμα. Θα μπορουσατε να με δεχτειτε στο κλαμπ σας?:)
Βαζω και 2 φωτο μια του κουραδινου και μια του Πασαδακου μου:rolleyes:
Κουραδος
100_0942.jpg

Πασας
100_0946.jpg

να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα!

να τα χαίρεσαι είναι σκέτα κουκλάκια !ημίαιμο ή όχι είναι πανέμορφα!
Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι?
Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε..:)
Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του..:redface:

Ειδικα ο Πασας ειναι ιδιος η Λιτα σου και εκεινη ημιαιμη ειναι?
Εμενα ο Πασας ειναι απο μπαμπα Περση και μαμα Αιγαιου μου ειχε πει η κοπελα οταν μου τον εφερε..:)
Ο κουραδος ξερω μονο οτι ειχε μαμα τερας και μεσα στους 8 μηνες που ελειπα αρχισε να μοιαζει πολυ στη μαμα του..:redface:
μοιάζουν κάπως όντως !η Lita είναι περσικό καθαρόαιμο (σχετικό βέβαια αυτό δεν πήραμε τα χαρτιά γιατί την αγοράσαμε από πετ σοπ και θα πληρώναμε χώρια τα χαρτιά)

Καλησπέρα περσάκια! Τι κάνετε χνουδωτούλια?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back