elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:31 Η elvenstar: #5.701 03-01-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε Έλενα, τι καταπληκτικά μάτια που έχει ο Μπατ. Καλά είναι πανέμορφος ακόμη κ κοιμισμένος. Αγάααπη μου. Ρούφηξέ του εκ μέρους μου το μουσούδι. Οσο για την Κάντυ... πολύ πονήρω την κόβω.. Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκε τώρα κ προσπαθεί να φάει ο καημένος αλλά δεν τα καταφέρνει Είδες τι ωραία ματάκια έχει κ πόσο γλυκια φατσούλα για ρούφηγμα. Αυτό θα κάνω θα τον ρουφήξω κ από σένα στα φουσκωρά χειλάκια ναι πονήρω κ κακήστρω είναι η δεσποινίς Κάντυ, αν κ σήμερα έκανε μια πολύ γενναιόδωρη πράξη από μέρους της προσπάθησε να βγάλει τον μπατ από κλουβάκι μεταφαράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.702 03-01-09 19:05 Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #5.703 03-01-09 19:26 Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:33 Η elvenstar: #5.704 03-01-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Click για ανάπτυξη... Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.705 03-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #5.706 03-01-09 20:06 Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.707 03-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Βρε Έλενα, τι καταπληκτικά μάτια που έχει ο Μπατ. Καλά είναι πανέμορφος ακόμη κ κοιμισμένος. Αγάααπη μου. Ρούφηξέ του εκ μέρους μου το μουσούδι. Οσο για την Κάντυ... πολύ πονήρω την κόβω.. Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκε τώρα κ προσπαθεί να φάει ο καημένος αλλά δεν τα καταφέρνει Είδες τι ωραία ματάκια έχει κ πόσο γλυκια φατσούλα για ρούφηγμα. Αυτό θα κάνω θα τον ρουφήξω κ από σένα στα φουσκωρά χειλάκια ναι πονήρω κ κακήστρω είναι η δεσποινίς Κάντυ, αν κ σήμερα έκανε μια πολύ γενναιόδωρη πράξη από μέρους της προσπάθησε να βγάλει τον μπατ από κλουβάκι μεταφαράς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:05 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.702 03-01-09 19:05 Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #5.703 03-01-09 19:26 Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:33 Η elvenstar: #5.704 03-01-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Click για ανάπτυξη... Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.705 03-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #5.706 03-01-09 20:06 Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.707 03-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:26 Η moukelis έγραψε: #5.703 03-01-09 19:26 Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:33 Η elvenstar: #5.704 03-01-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Click για ανάπτυξη... Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.705 03-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #5.706 03-01-09 20:06 Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.707 03-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:33 Η elvenstar: #5.704 03-01-09 19:33 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Click για ανάπτυξη... Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.705 03-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #5.706 03-01-09 20:06 Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.707 03-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Κουκλος ειναι θελω κι'εγωωω αααααααααααα μπουαααα κλαψ κλαψ:cry: αχαχαχαχααχα Click για ανάπτυξη... Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...) Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.705 03-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #5.706 03-01-09 20:06 Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.707 03-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα Click για ανάπτυξη... Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:06 Η moukelis έγραψε: #5.706 03-01-09 20:06 Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.707 03-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.707 03-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Εννοειτε ναιαιαιαιααιαιαι χαρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η elvenstar: #5.708 03-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα απλα εχει χαρακτηρα καλε Click για ανάπτυξη... απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:11 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.709 03-01-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση Click για ανάπτυξη... Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η elvenstar: #5.710 03-01-09 22:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Μετα χαρας κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα Click για ανάπτυξη... Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.711 03-01-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat Click για ανάπτυξη... Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #5.712 03-01-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι Click για ανάπτυξη... και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:07 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.713 03-01-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:19 Η elvenstar: #5.714 03-01-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχαχαχαχαχαχααχα σημερα δεν μπορω οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα Click για ανάπτυξη... Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 23:29 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.715 03-01-09 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό Click για ανάπτυξη... Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 00:03 Η elvenstar: #5.716 04-01-09 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Το δικο μου εννοειτε ε? ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο) απο εκει βγηκε το *D~A~D* καλο ? απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι Click για ανάπτυξη... ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:01 Η moukelis έγραψε: #5.717 04-01-09 01:01 Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 01:15 Ο *D~A~D* έγραψε: #5.718 04-01-09 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας Click για ανάπτυξη... Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:03 Η elvenstar: #5.719 04-01-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 284 285 286 287 288 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 286 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2009 στις 02:04 Η elvenstar: #5.720 04-01-09 02:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο! Click για ανάπτυξη... Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης. Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εννοειτε και αυτο συντομα κι'εγω ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Αντε άντε με το καλό ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.