Περσίας maniacs

Βρε Έλενα, τι καταπληκτικά μάτια που έχει ο Μπατ. Καλά είναι πανέμορφος ακόμη κ κοιμισμένος. Αγάααπη μου. Ρούφηξέ του εκ μέρους μου το μουσούδι.
Οσο για την Κάντυ... πολύ πονήρω την κόβω..
Σηκώθηκε τώρα κ προσπαθεί να φάει ο καημένος αλλά δεν τα καταφέρνει:( Είδες τι ωραία ματάκια έχει κ πόσο γλυκια φατσούλα για ρούφηγμα. Αυτό θα κάνω θα τον ρουφήξω κ από σένα στα φουσκωρά χειλάκια;) ναι πονήρω κ κακήστρω είναι η δεσποινίς Κάντυ, αν κ σήμερα έκανε μια πολύ γενναιόδωρη πράξη από μέρους της προσπάθησε να βγάλει τον μπατ από κλουβάκι μεταφαράς:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλος ειναι:up:
θελω κι'εγωωω:P
αααααααααααα:(
μπουαααα κλαψ κλαψ:cry:
αχαχαχαχααχα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...)

Κουκλος ειναι:up:
θελω κι'εγωωω:P
αααααααααααα:(
μπουαααα κλαψ κλαψ:cry:
αχαχαχαχααχα:lol:
Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα:lol:

Περαστικα στον Μπατ (επαναλαμβανω οτι η Καντυ ολο και περισσοτερο μου αρεσει,ειμαι σοβαρα γιατρε μου;Μετα τον Περση το επαθα αυτο με τα περσικα...)
Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα:lol:

Να πάρεις, να πάρεις κ εσύ έναν πραγματικά είναι κούκλος κ εγώ όταν τον είδα το ερωτεύτηκα, κ ενω στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω ένα μωρό blue point μωλίς είδα φωτογραφία του τα ξέχασα όλα:lol:

Σου αρέσει ε; κ που να την δεις από κοντά είναι λίγο στριμμένη αλλα είναι πανέμορφη, είδες το Περσάκι; Σου αλλάξε τον ορίζοντα:lol:

Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα:lol:
απλα εχει χαρακτηρα καλε:P

Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα.

Δεν ειναι στριμμενη,ειναι ολοκληρωμενη προσωπικοτητα,αντε πια.Πρεπει στην επομενη ευκαιρια να σας γνωρισω οικογενειακως απο κοντα.

Εννοειτε:up:
ναιαιαιαιααιαιαι:D
χαρα μου;):P:)

Ειναι λιγο στριμμενη αχαχαχχααχα:lol:
απλα εχει χαρακτηρα καλε:P
απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις:lol:
Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση;)

απλά έχει στριμμένο χαρακτήρα θέλεις να πεις:lol:

Ναι θα σε περιμένουμε να γνωρίσεις την ολοκληρωμένα στριμμένη μας προσωπικότητα, καθώς κ την ήρεμη δύναμη του Μπατ τον οποίον κ θα λατρέψεις γιατί είναι η κλωνοποίηση του Πέρση;)

Μετα χαρας:D
κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα:lol:

Μετα χαρας:D
κατι σαν την Ντολη το προβατακι δηλαδη ε? αχαχχααα:lol:
Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat:lol:

Αν θυμάμαι καλά η πρώτη κλωνοποιημένη γάτα λέγεται Σισι (CC) αρχικά απο το CopyCat:lol:

Σαν την πριγκιπισα Σισι ιχιχιχιιχχι:P:lol:

και η πριγκίπισσα λεγόταν CopyCat:blink:

Αχαχαχαχαχαχααχα:lol: σημερα δεν μπορω :P
οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα:lol::lol:

Αχαχαχαχαχαχααχα:lol: σημερα δεν μπορω :P
οχι οχι την ελεγαν CoproCat Αχαχαχαχααχαχα:lol::lol:
Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ:lol: Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό:up:

Α από αλλού βγαίνει το δικό της το όνομα δλδ:lol: Γενικά βλέπω είσαι πολύ χαρούμενος είναι πολύ ωραίο αυτό:up:

Το δικο μου εννοειτε ε?:P
ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο):)
απο εκει βγηκε το *D~A~D*:D καλο ?:up::redface:
απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι:lol:

Το δικο μου εννοειτε ε?:P
ειναι Δημητρης Αγγελος Δ =(το επιθετο):)
απο εκει βγηκε το *D~A~D*:D καλο ?:up::redface:
απο τα αρχικα ιιιιιιχιχιχχιι:lol:
ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας:lol:

Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο!

ναι ε; εγώ πίστευα ότι έβγαινε απο την επιθυμία σου να γίνεις πατέρας:lol:

Εννοειτε και αυτο;)
συντομα κι'εγω:D
ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι:up:

Τοσο πολυ μοιαζουν σαν χαρακτηρες με τον Περση Ελενα;Πρεπει να ειναι γλυκας...Η Καντυ θα εκανε τρελη παρεα με τον Σειριο.Χτες κοντεψα να του πατησω την ουρα,και για ανταλλαγμα μου εκανε κατι που εμοιαζε με νυχιά.Δεν εδωσα σημασια επειδη δεν ετρεξε αιμα,αλλα πονεσε πολυ.Σημερα ξυπνησα και ειδα μια μελανια δεκα ποντους σε διαμετρο,δεν καταλαβαινω πως μου εκανε τετοιο πραγμα.Μαλλον επειδη εχουμε κοψει νυχια δεν εκανε γρατσουνια,αλλα απο την πιεση μελανιασε.Ο αδερφος μου δεν το πιστευε,νομιζε οτι χτυπησα σε καποιο επιπλο!
Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης.
Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους

Ναι μοιάζουν πολύ μόνο που ο Μπατ είναι πολύ ζιζάνιο του αρέσει να παίζει με οτιδήποτε με κορδόνια μπαλίτσες χαρτάκια τα πάντα. Είναι κ πολύ τρυφερός κ καλός χαρακτήρας όπως ο Περσούλης.
Ναι βρε σκόνταψε πάνω στο έπιπλο που το λένε Σείριο. Μα είδες όταν θέλουν να επιτεθούν; λες κ πετάνε δηλητήριο από τα νύχια τους
Εννοειτε και αυτο;)
συντομα κι'εγω:D
ναιαιαιαιααιιιιιιιιιιιι:up:
Αντε άντε με το καλό:up: ποτε λες να τον πάρεις τον μικρό;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back