Περσίας maniacs

Τι ωραια η Καντυ στην τριτη φωτο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά και γω πιστεύω ότι ειδικά η τρίτη φωτό είναι ονειρεμένη:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: Στην τρίτη φωτογραφία είναι ο Μπατ:lol:

ηρθα κ εγω λιγο απο εδω γιατι μου μυρισε ωραια φωτο του μπατ:)
πολυ γλυκας (τελικα εγινα φαν των πλακοτσομουρικων):up::up: ειναι καταπληκτικα

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Ε σιγά μη ξέφευγες εσύ από την γοητεία μας:D
Αφού ακόμα κ η Δώρα που δεν ήθελε ούτε να τα φτύσει μόλις γνώρισε τον Πέρση αρχίζει να γλύφεται για πλακουτσομουράκι:lol::lol:

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Ε σιγά μη ξέφευγες εσύ από την γοητεία μας:D
Αφού ακόμα κ η Δώρα που δεν ήθελε ούτε να τα φτύσει μόλις γνώρισε τον Πέρση αρχίζει να γλύφεται για πλακουτσομουράκι:lol::lol:
παιδια τωρα σοβαρα. ειναι επικυνδινα αυτα τα γατια. εθιζεσαι να κοιτας τη μουρη τους. κ εγω ουτε που να τα φτυσω στην αρχη κ τωρα θα πηγαινω κοντα τρεχωντας κ ας με φτυνουν αυτα.
εχω πεσει χαμηλα:redface:

Σε αυτη με το ροζ κουβερτακι μεσα στο καλαθακι ειναι ο Μπατ;:confused:Αυτη εννοουσα εγω,δεν ειδα οτι ειχε κι αλλη στη σειρα την πανω.

:lol::lol::lol: Ναι μωρέ τα καημένα μαζί με τον Φιντελ της Νικολέτας λέω να ιδρύσουν οι 3 τους το λαπαδοmaniacs:lol:

Τέλεια ιδέα:up:...να γεμίσει το φόρουν λαπαδοχαλβάδες!!!!!:lol::lol::lol:

Έλενα, η Κάντυ πρέπει να είναι πολύ στρίντζο:hmm:εεε?....τι ύφος είναι αυτό παιδί μου:blink:...σκοτώνει!!!:confused::lol::lol:

Χαιρομαι χαίρομαι που τα αγάπησες. Και πού να τα γνωρίσεις κ να ζήσεις τον χαρακτήρα τους.!:D:D

Έλενα, η Κάντυ πρέπει να είναι πολύ στρίντζο:hmm:εεε?....τι ύφος είναι αυτό παιδί μου:blink:...σκοτώνει!!!:confused::lol::lol:
Ναιιιι λαπαδοχαλβάδες και θα είναι κ πλούσιο θέμα γιατι θα έχει και πολλά μέλη. Τα περσάκι κ τα βρετανάκια παρέα. Θα υπερισχύσουν όλων σε χαλβαδόπιτα, και λουκουμαδόπιτα...;):P:P
Μωρε η Κάντυ είναι πολύ κούκλα. Απλά το ύφος της είναι πολύ αυστηρο. εεε τι να κάνει η κοπέλα, είναι σοβαρή για να επιβάλεται στα μικρά...:lol::lol:

Ναι βρε ξέχασα το Σεβάχινι κ αυτός Λαπαδομάνιακ :lol: Μ αυτό το νικ δε νομίζω να μπορεί να μπει μέσα κ να μας ¨δει¨ τώρα αν βάλει άλλο νικ κ ξανακάνει εγγραφή κ δεν τον ανακαλύψουν τότε θα τα δει αν κ αυτοί που το κάνουν αυτό δεν νομίζω να ενδιαφέρονται να δουν το τι έγινε.
Λοιπόν να βάλω κ καινούριες φωτογραφίες μας για να μας δεις

Τις καμάρωσα τις φωτο τώρα.
τέλειες όλες τους. Καλά αυτή η Κάντυ είναι θεά και πολύ όμορφη!! Ο Μπατ δεν παίζεται γενικως σε ομορφιά!!!! Η τελευταία με την Κάντυ είναι τέλεια. Το ύφος της είναι σαν να λέει: Μωρή άσε με ήσυχη που θα φύγω απ΄το καλάθι άντε και να κουρεύεσαι. Θα κάτσω εδώ.:lol::lol::lol:

Λοιπόν από αύριο θα συναντιώμαστε στο Λαπας μάνιακς:lol:
Κάνεις μεγάλο λάθος για την Κάντυ δεν είναι πολύ στρίντζο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στρίντζο, είδες ύφος:lol::lol: κ μετά σου λένε ότι τα περσικά είναι όλα γλύκα:lol:

Τις καμάρωσα τις φωτο τώρα.
τέλειες όλες τους. Καλά αυτή η Κάντυ είναι θεά και πολύ όμορφη!! Ο Μπατ δεν παίζεται γενικως σε ομορφιά!!!! Η τελευταία με την Κάντυ είναι τέλεια. Το ύφος της είναι σαν να λέει: Μωρή άσε με ήσυχη που θα φύγω απ΄το καλάθι άντε και να κουρεύεσαι. Θα κάτσω εδώ.:lol::lol::lol:
Είδες τι φωτογραφία "σλουρπ" του Μπατ με την γλωσσάρα του; κοιμόταν κ φαίνεται ονειρευόταν κροκέτες:up:
λοιπόν η Κάντυ αν είχε μιλια γενικότερα θα τρώγαμε κάτι μπινιλίκια που δε φαντάζεσαι

Λοιπόν από αύριο θα συναντιώμαστε στο Λαπας μάνιακς:lol:
Κάνεις μεγάλο λάθος για την Κάντυ δεν είναι πολύ στρίντζο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στρίντζο, είδες ύφος:lol::lol: κ μετά σου λένε ότι τα περσικά είναι όλα γλύκα:lol:

Είδες τι φωτογραφία "σλουρπ" του Μπατ με την γλωσσάρα του; κοιμόταν κ φαίνεται ονειρευόταν κροκέτες

λοιπόν η Κάντυ αν είχε μιλια γενικότερα θα τρώγαμε κάτι μπινιλίκια που δε φαντάζεσαι
Συμφωνώ!!! Ωραία ιδέα.!:up::up:
Ναι είδα την γλωσσίτσα του την τέλεια.Κουκλίνος.:D Μωρέ που τις πετυχαίνεις τις φωτογραφίες με τις γλώσσες έξω!!! Ελααα δεν είναι τόσο στρίντζο η Κάντυ μωρέ.... αντε:rolleyes:

Συμφωνώ!!! Ωραία ιδέα.!:up::up:
Ναι είδα την γλωσσίτσα του την τέλεια.Κουκλίνος.:D Μωρέ που τις πετυχαίνεις τις φωτογραφίες με τις γλώσσες έξω!!! Ελααα δεν είναι τόσο στρίντζο η Κάντυ μωρέ.... αντε:rolleyes:
Να σου πω αυτή τη φωτογραφία την έβγαλα τυχαία κοιμόταν κ πήγα να τραβήξω φωτο κ είδα αυτό :lol: γελούσα μόνη μου κ λέω αυτό πρέπει να το δει η Αναστασία.
Ναι ναι δεν είναι τόσο είναι περισσότερο:mad::mad: Όταν θα μας επισκεφτείς θα σε βάλω να την χτενίσεις να δεις τι εστί Κάντυ

Να σου πω αυτή τη φωτογραφία την έβγαλα τυχαία κοιμόταν κ πήγα να τραβήξω φωτο κ είδα αυτό :lol: γελούσα μόνη μου κ λέω αυτό πρέπει να το δει η Αναστασία.
Ναι ναι δεν είναι τόσο είναι περισσότερο:mad::mad: Όταν θα μας επισκεφτείς θα σε βάλω να την χτενίσεις να δεις τι εστί Κάντυ
Ε καλά δεν είπαμε κ να την χτενίσω. !!:(Αυτή τη δουλειά θα την βάλουμε ν την κάνουν άτομα που αγαπάμε ας πούμε πάαααρα πολύ:P:lol: και θελουμε να τους κάνουμε ένα εκπαιδευτικό δωράκι. Εγώ θα την καμαρώνω που θα βουρτσίζεται από αλλον:up::lol::lol:

Ε καλά δεν είπαμε κ να την χτενίσω. !!:(Αυτή τη δουλειά θα την βάλουμε ν την κάνουν άτομα που αγαπάμε ας πούμε πάαααρα πολύ:P:lol: και θελουμε να τους κάνουμε ένα εκπαιδευτικό δωράκι. Εγώ θα την καμαρώνω που θα βουρτσίζεται από αλλον:up::lol::lol:
Πολύ προωθημένη σκέψη. Μ' αρέσει ο βρόμικος τρόπος που σκέφτεσαι :lol:
Είδες που η Δώρα βρήκε ένα χτυπημένο γατάκι γμτ:(

Και τώρα σου αφιερώνουμε εξαιρετικά μια φρέσκια αυτη τη στιγμή φωτο του Περσουλίνου που κοιμάται απέναντί μου φαρδύς πλατύς στον καναπέ
τεντωμένος και αφρατουλης,
και φωτογραφία στο καινούργιο του κρεβατάκι (που αν μπορείς να φανταστείς μπαίνει η Λούση από ζήλια κ κοιμάται αυτη κ ξεχυλά από παντου. Ενώ της έχω πάρει ακριβώς ίδιο μεγάλο δικό της) καθώς και πρωινή φωτο στο μπαλκόνι με τη φιλενάδα του τη Νάλα
Περιμένω να ανεβουν δεν ξέρω τι γίνεται...

Πολύ προωθημένη σκέψη. Μ' αρέσει ο βρόμικος τρόπος που σκέφτεσαι :lol:
Είδες που η Δώρα βρήκε ένα χτυπημένο γατάκι γμτ:(
Οχι που το λέει? Να δω...το καημένο..

Και τώρα σου αφιερώνουμε εξαιρετικά μια φρέσκια αυτη τη στιγμή φωτο του Περσουλίνου που κοιμάται απέναντί μου φαρδύς πλατύς στον καναπέ
τεντωμένος και αφρατουλης,
και φωτογραφία στο καινούργιο του κρεβατάκι (που αν μπορείς να φανταστείς μπαίνει η Λούση από ζήλια κ κοιμάται αυτη κ ξεχυλά από παντου. Ενώ της έχω πάρει ακριβώς ίδιο μεγάλο δικό της) καθώς και πρωινή φωτο στο μπαλκόνι με τη φιλενάδα του τη Νάλα
Περιμένω να ανεβουν δεν ξέρω τι γίνεται...
:lol::lol::lol: Βρε τη καημένη τη Λούσυ θέλει μωρέ κ αυτή να είναι μικρούλα σαν τα γατάκια να της δώσεις ένα φιλάκι στη μουσούδα από την θεία Λένα:lol: με αντιγραφή της φωτογραφία κ επικόλληση δεν γίνεται;
Το θέμα είναι το sos περιεργα συμπτώματα εκεί το λέει για την καημένη τη γατούλα την χτύπησε ένας άθλιος :mad::mad:

νάτες οι φωτο Ελενάκι

attachment.php

attachment.php

attachment.php

νάτες οι φωτο Ελενάκι

attachment.php

attachment.php

attachment.php
Που είναι γιατί δεν τις βλέπω θα μπω στο γκαλερυ να δω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back