Περσίας maniacs

Απιστευτη!!!!Τι χρωμα ειναι,λιλα κρεμ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω πολύ!! Αλλα αν σας πω οτι την βρήκα μέσω ίντερνετ πριν 1.5 χρόνο; Θα με πιστεψετε? και φυσικά μου την χάρισαν..θελετε και αλλες φώτο της σισσυς? :D:D
Θέλουμε θέλουμε πολλεεες φωτο της καλονής σου!!!
Και φτιάξε και το γκάλερυ να την καμαρώνουμε κ βάζε κι εδω να την βλέπουμε!:):D

DSC00906.jpg

:inlove::inlove::greycat:
Δεν εχω λόγια ... Τι να πω!!! Ειναι απλά απίστευτη. ΤΙ ΣΠΑΝΙΟ ΧΡΩΜΑ έχει. Νομίζω όπως λέει η Δώρα πως είναι λιλά αν δεν κανω λάθος???ΚΟΥΚΛΑ και φαίνεται κ πολύ ναζιάρα. Είναι ήρεμος χαρακτήρας? Πες μας γι αυτήν να την γνωρίσουμε!:redface:

Δώρα μου παρεπιπτόντως χαίρομαι τόσο πολύ που σου αρέσουν τα περσάκια κ τα αγάπησες κι αυτά!!!!!:up:(Αυτή ήταν η εκδίκηση της γυφτιάς μέσω του Πέρση... χιχιχι χιχι ψιψιψι:lol::lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δώρα μου παρεπιπτόντως χαίρομαι τόσο πολύ που σου αρέσουν τα περσάκια κ τα αγάπησες κι αυτά!!!!!:up:(Αυτή ήταν η εκδίκηση της γυφτιάς μέσω του Πέρση... χιχιχι χιχι ψιψιψι:lol::lol:)
Δε μ'αρεσουν ολα τα περσακια,μονο μερικα!Και ειναι δεοντολογικο το θεμα που δεν θα επαιρνα ενα περσικο,οχι μονο θεμα γουστου.;)
Ακομα περιμενω τη δηλωση μεταμελειας αλλιως θα αρχισω να βαζω φωτο που εχω πληθωρα!:mad:

DSC00022.jpg

Δεν ξέρω πως να την βάλω στην γκαλερι! αν μπορείτε να μου δώσετε link να περασω αύριο δίαφορες! Είναι γκριζωπή με ''ανταύγιες'' κρεμ! Με μένα είναι πολύ φιλική και με τους άλλους είναι λίγο δύστροπη.. Αν παρατηρήσετε την φωτο αυτή καλά, εχει ένα περίεργο χαρισμα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.. Κ φυσικά δεν ξέρω αν το έχουν κι αλλες περσιας. Οταν άθεται τα 2 πισινά ποδαράκια της εινα τεντωμένα πίσω! Σαν ''λαγός"!!:lol:Δεν της έχω κάνει στείρωση και δεν θέλω..

Και πως αντιμετωπιζεις τους οιστρους αν επιτρεπεται;:confused:

Δε μ'αρεσουν ολα τα περσακια,μονο μερικα!Και ειναι δεοντολογικο το θεμα που δεν θα επαιρνα ενα περσικο,οχι μονο θεμα γουστου.;)
Ακομα περιμενω τη δηλωση μεταμελειας αλλιως θα αρχισω να βαζω φωτο που εχω πληθωρα!:mad:
Εντάξει εντάξει φρικτή εκβιαστρια που θες να μας αναστατώσεις βραδιάτικα. Εντάξει λοιπόν αφου είμαι κ σε θέση αδύναμη γιατι τους έχω αδυναμία....
Τέλος πάντων τώρα είχα αγκαλιά τον Περσουλη μου και πριν τον Σεβάχ κι έγραφα στο φόρουμ. Και... λέω να πάω να τον βουρτσίσω γιατι σήμερα δεν το έκανα ακόμη κ παρέλειψα την μια φορά βουρτσισμα. Θα κάνω κι έναν καυγά με τη Νάλα τώρα για βουρτσισμα κ θα φάω και τα μπινελίκια μου...:lol::lol:

Και πως αντιμετωπιζεις τους οιστρους αν επιτρεπεται;:confused:

με υπομονή..3 είχε μόνο! φέτος δεν έχει κανεναν ως τωρα..Μου είχε πει η κτηνίατρος στα Χανιά που έμενα, οτι κάποια στιγμή θα τους ξεπεράσει! :D

Αναστασια,θελω να το ακουσω!:P
Βασικα σε καποια φαση υπαρχει πολυ πολυ μεγαλος κινδυνος να αποκτησει πυομητρια,δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη;Δεν ξεπερνιεται ο οιστρος,ισα ισα εντεινεται αν δεν ζευγαρωνει η γατουλα.

DSC00022.jpg

Δεν ξέρω πως να την βάλω στην γκαλερι! αν μπορείτε να μου δώσετε link να περασω αύριο δίαφορες! Είναι γκριζωπή με ''ανταύγιες'' κρεμ! Με μένα είναι πολύ φιλική και με τους άλλους είναι λίγο δύστροπη.. Αν παρατηρήσετε την φωτο αυτή καλά, εχει ένα περίεργο χαρισμα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω.. Κ φυσικά δεν ξέρω αν το έχουν κι αλλες περσιας. Οταν άθεται τα 2 πισινά ποδαράκια της εινα τεντωμένα πίσω! Σαν ''λαγός"!!:lol:Δεν της έχω κάνει στείρωση και δεν θέλω..
Ναι τώρα στη φωτο αυτή είναι σαφές το χρώμα της. Είναι υπέροχο.
Και η Νάλα μου κάθεται έτσι όπως η γατουλα σου. Η μόνη από τα 4 γατιά μου που κάθεται έτσι:lol::lol::lol:Πλάκα δεν έχουν?

το ξέρω..μου είπε να το αφήσω για λίγο όμως! Ισως το καλοκαίρι την πάω για στείρωση αλλα θα ήθελα να είχα και την εμπειρία του να μείνει έγκυος!! :redface:

Αναστασια,θελω να το ακουσω!:P
Βασικα σε καποια φαση υπαρχει πολυ πολυ μεγαλος κινδυνος να αποκτησει πυομητρια,δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη;Δεν ξεπερνιεται ο οιστρος,ισα ισα εντεινεται αν δεν ζευγαρωνει η γατουλα.
Μην τρελαθούμε βεβαια που θες να ακούσεις κ συγγνώμη!!! ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν θα ξεπέσω εκλιπαρώντας σε να μην μας βάλεις φωτο για μαρτύρια. ΑΠΛΑ σε προειδοποιώ να ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ προκλητικές φωτο γιατι θα μας βασανίσεις βρε κακουργα νησιώτισσα άντε μην σου πω τίποτα τώρα...:rolleyes::P:P:P:P

το ξέρω..μου είπε να το αφήσω για λίγο όμως! Ισως το καλοκαίρι την πάω για στείρωση αλλα θα ήθελα να είχα και την εμπειρία του να μείνει έγκυος!! :redface:
Απλα επειδη ειπες οτι ουτε θελεις να τη στειρωσεις,τρομαξα λιγο.Ξερεις,πολλες γατουλες αναπτυσσουν πλεον πυομητρια απο τον πρωτο οιστρο κιολας.:(Ωραια ειναι αρκει να βρεις ιδιας ρατσας αρσενικο,να βρεις τι θα κανεις ολα τα μικρα,να κανεις ενα καρο εξετασεις,να ταιριαξουν,να εχει οιστρο,και να παρεις το ρισκο μιας γεννας περσικων,που ειναι εκ των πραγματων πολυ δυσκολη.Κι εμεις που τα καναμε ολα δεν ξερω καν αν ειναι εγκυος.Αν δεν ειναι,θα τη στειρωσω,δε θελω να το ρισκαρω.

Μην τρελαθούμε βεβαια που θες να ακούσεις κ συγγνώμη!!! ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν θα ξεπέσω εκλιπαρώντας σε να μην μας βάλεις φωτο για μαρτύρια. ΑΠΛΑ σε προειδοποιώ να ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ προκλητικές φωτο γιατι θα μας βασανίσεις βρε κακουργα νησιώτισσα άντε μην σου πω τίποτα τώρα...:rolleyes::P:P:P:P
Δεν ζητησα να ζητησεις συγνωμη,να παραδεχτεις οτι ειναι κουκλος ζητησα.
Αυτα ειναι μονο τα προεορτια...

Shakira__10_month_002b-1.jpg

για ποιον κυριο μαλώνετε πείτε και μένα:D

Α,ηρθε και η σπιουνα!:mad:Εσενα δε θα σε εκβιασω με περσακια,θα βρω αλλο τροπο.

Δεν ζητησα να ζητησεις συγνωμη,να παραδεχτεις οτι ειναι κουκλος ζητησα.
Αυτα ειναι μονο τα προεορτια...

Shakira__10_month_002b-1.jpg
Ετσι έεεε τώρα θα σε τακτοποιήσω μανδάμ. Εεε όχι και να παραδεχτώ ότι είναι κούκλος.!!! Θα ήταν σαν να ζητουσα συγγνώμη που τον είπα λελέ!
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΛΕΣ κατά τη γνώμη μου και τώρα παω να του παραγγείλω κι ένα ωραίο θήλαστρο να του το στείλω μέσω ίντερνετ:lol:
:lol::lol:

Ελενάκι μου προσπαθει ν με εκβιάσει και να με αναγκάσει να παραδεχτώ πως αυτος ο πως τον λένε δρακουλας του κ%$#%ου είναι κούκλος!!! Εεεε λοιπόν ΟΧΙ δεν το παραδεχομαι κ τώρα θα πρέπει να υποστώ τα μαρτύριά της. Μπορείς να βρεις κι εσύ φωτο με ρωσσικα να τα βάλουμε φόρα παρτίδα εδώ να πάθει λαλα η Δώρα? Εγώ δεν τα καταφέρνω κ πολύ με την τεχνολογία.:lol:

Α,ηρθε και η σπιουνα!:mad:Εσενα δε θα σε εκβιασω με περσακια,θα βρω αλλο τροπο.
Ειπες σπιουνα την φίλη μου??? Ντροπή. Απλά συμφωνησε η κοπέλα ότι είναι λίγο... πώς το είπες Έλενα?

Να για να μάθεις. Με τις λιγοστές μου γνώσεις στη τεχνολογία, πάρε να΄χεις!

Δε θα πεσω ετσι ευκολα ατιμηηηηηηη!Ακου εκει θηλαστρο!Εξαλλου τι να μου αρεσε,ο Γκιρ,που μπορει να ηταν και παππους μου;Μια αδυναμια στους ...νεοτερους να το θεσω κομψα την εχω.

Δε θα πεσω ετσι ευκολα ατιμηηηηηηη!Ακου εκει θηλαστρο!Εξαλλου τι να μου αρεσε,ο Γκιρ,που μπορει να ηταν και παππους μου;Μια αδυναμια στους ...νεοτερους να το θεσω κομψα την εχω.

:lol::lol::lol::lol:

mana.gif
academic.jpg

Εσυ το θελησες λοιπον...
Sugar__2_years_030a1-1.jpg

Sugar__2_years_029a1-1.jpg

Owlie_002d-1.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back