Περσίας maniacs

Κανένας δεν λέει στην Αναστασία κι άλλη γατά αλλα κ να το πει μάλλον θα ζηλεύει όπως ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Λυρα ανθισε στο νεο της σπιτακι,θελω κι εγω ενα pointed να κανω συλλογη!Εννοειται οτι οσο πιο πολλες τοσο καλυτερα,εχω φτασει στο σημειο οταν μπαινω σε ξενο σπιτι να υπολογιζω ποσες περισσοτερες γατες θα μπορουσα να παρω!Πλεον δε μετραω τα σπιτια με τετραγωνικα αλλα με δυνατοτητα χωρητικοτητας γατων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Λυρα ανθισε στο νεο της σπιτακι,θελω κι εγω ενα pointed να κανω συλλογη!Εννοειται οτι οσο πιο πολλες τοσο καλυτερα,εχω φτασει στο σημειο οταν μπαινω σε ξενο σπιτι να υπολογιζω ποσες περισσοτερες γατες θα μπορουσα να παρω!Πλεον δε μετραω τα σπιτια με τετραγωνικα αλλα με δυνατοτητα χωρητικοτητας γατων!

από άποψη τετραγωνικών χωράνε κι άλλες μέσα στο σπίτι μου. το πρόβλημα με μας όμως είναι ότι μάθαμε στην ηρεμία που έχει ο χαρακτήρας του περσικού και δυστηχώς οι άλλες γάτες μας φαίνονται απαιτητικές και φασαριόζες..

Συνηθεια ειναι,εγω εχω μαθει με την Μπιζου και τις παλαβομαρες της και μου φαινεται λιγο slow motion ο περσουλης:lol:

από άποψη τετραγωνικών χωράνε κι άλλες μέσα στο σπίτι μου. το πρόβλημα με μας όμως είναι ότι μάθαμε στην ηρεμία που έχει ο χαρακτήρας του περσικού και δυστηχώς οι άλλες γάτες μας φαίνονται απαιτητικές και φασαριόζες..
Πραγματικά Σταυρούλα κ εγώ το ίδιο νιώθω αν κ δεν νομίζω ότι τελικά μαθαίνεις απλά υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες που κολλάνε με διαφορετικές ράτσες. Πάντως κ εμένα αν μ αφήνανε αλλες 3 θα χτυπούσα (τουλάχιστον):lol:

σας τις χρωστάω....

mpoumpou1.jpg

κοιμάται όρθια μεν αλλά στον ύπνο της αλλάζει και θέση....

mpoumpou2.jpg

μιλάμε όμως ότι ο ύπνος θρέφει τα παιδιά.... πάρτε άλλη μία από χτές...

lira.jpg

η κυρία δεν αισχύνεται... δεν ντρέπεται καθόλου όμως..... όλα φάτσα κάρτα μέσ΄ στη μέση του σπιτιού....

σήμερα το μεσημέρι ο καλός μου δούλευε και με άφησε μόνη σπίτι παρέα με τον αντρέα που ροχάλιζε μέσα στο κρεβάτι του. ξάπλωσα και γώ μόνη στο τεράστιο κρεβάτι για να διαπιστώσω όταν ξύπνησα ότι δεν είναι καθόλου τεράστιο... Παρακάτω βλέπεται το γιατί καρέ καρέ...
lira2.jpg

prinis.jpg

paris_332465.jpg

treismazi.jpg

Σταυρούλααααα τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!! ΟΛΑ τους ΘΕΪΚΑ και τοσο χαλαρά και ήρεμα... Φιλάκια τους στελνει όλη η γατοσκυλοπαρέα μας:lol:
Αλήθεια είναι υπέροχο με πολλές γάτες μέσα στο σπίτι. ειδικά όταν τα πάνε καλά μεταξύ τους.
Πραγματικά οι γάτες είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ μέσα στο σπίτι!!!:up:
Κι ακόμα καλλίτερα όταν τα πάνε μεταξύ τους καλά. Που συνήθως τα πάνε καλά...:D
Κανένας δεν λέει στην Αναστασία κι άλλη γατά αλλα κ να το πει μάλλον θα ζηλεύει όπως ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry:
Μην ζηλεύεις εσύυυυυυ.!:lol::P Εχεις υπέροχα γατιά και πολυ σύντομα θα έχεις όσα κι εγώωωωωωωωωω!:up::up:

Πολύ σωστά μιλάς!!!!:hmm:

Συνηθεια ειναι,εγω εχω μαθει με την Μπιζου και τις παλαβομαρες της και μου φαινεται λιγο slow motion ο περσουλης:lol:
Χμμμ δεν έχεις γνωρίσει βρετανάκι απο κοντά να το ζήσεις δηλ. Ο Σεβαχ είναι περσικό στο τετράγωνο!:lol::lol:

Γεια σας περσάκια!!:D
Γιώτα οι γατουλες σου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!! Και η Ισιδα θεϊκή αλλα και η Λίτα η αδυναμία μου . Πάρα πολύ όμορφη και εκφραστική γάτα. Να τις χαίρεσαι:up::up:

Αλήθεια είναι υπέροχο με πολλές γάτες μέσα στο σπίτι. ειδικά όταν τα πάνε καλά μεταξύ τους.

χμ γιούλη να μην της προτείνουμε να πάρει κανένα από τα χαρίζονται; έχεις κλείσει βιρμανάκι να της δώσεις και δεν το μαρτυράς;

Κανένας δεν λέει στην Αναστασία κι άλλη γατά αλλα κ να το πει μάλλον θα ζηλεύει όπως ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry::cry::cry::cry:
ετσι ακριβως Ελενακι...εχουμε οσες γατες αντεχουμε και μ'οσες μπορουμε να ζησουμε μαζι τους αρμονικα:)

ετσι ακριβως Ελενακι...εχουμε οσες γατες αντεχουμε και μ'οσες μπορουμε να ζησουμε μαζι τους αρμονικα:)
Πραγματικά αυτό που είπες είναι μεγαααλη κουβέντα μακάρι να το καταλάβουν όλοι αυτό πριν ξεκινήσουν να υιοθετήσουν ένα ζώο το σημαντικό είναι να τους προσφέρουμε καλή ποιότητα ζωής οπότε εγώ προς το παρών σταματάω στα 2 (το πικατσου οικονομικά το έχουν αναλάβει οι γονείς μου) κ κάποια στιγμή ελπίζω να μπορέσω οικονομία να έχω ένα ακόμα γατάκι. :) Θα δείξει! Το κύριο μέλημά μου όμως είναι να προσφέρω το καλύτερο σ αυτά που έχω ήδη:up:

Πραγματικά αυτό που είπες είναι μεγαααλη κουβέντα μακάρι να το καταλάβουν όλοι αυτό πριν ξεκινήσουν να υιοθετήσουν ένα ζώο το σημαντικό είναι να τους προσφέρουμε καλή ποιότητα ζωής οπότε εγώ προς το παρών σταματάω στα 2 (το πικατσου οικονομικά το έχουν αναλάβει οι γονείς μου) κ κάποια στιγμή ελπίζω να μπορέσω οικονομία να έχω ένα ακόμα γατάκι. :) Θα δείξει! Το κύριο μέλημά μου όμως είναι να προσφέρω το καλύτερο σ αυτά που έχω ήδη:up:
Γεια σου θεία Έλενα. Σ΄αγαπάω πολυ και σου αφιερώνω τη μουσουδα μου με πολλή αγάπη. Πέρσης:D
DSC03279.jpg

DSC03268.jpg

Και μια απο το Ναλόνι σου!:D
DSC01799.jpg

τι αγαθο φατσονι που ειναι ο Περσης...:inlove:τι τουφιά ειναι αυτα που εχει η Ναλα:inlove:
Αναστασια ποτε θα ερθω σπιτι σου?? Με οδοντοβουρτσα ομως...;)
Να ερθω τοτε που θα ερθει κι η Ελενα???? :redface:Να χαχανισουμε παρεα??? :)
Θα κοιμηθω στρωματσαδα στο δωματιο της Βασιλικης;)
(τα κανονισα ολα):redface::redface::D

κυρία αναστασία το δικό μου βαφτηστίρι πότε θα το δώ;

αχ βαχ....τι φωτό ήταν αυτές που τράβηξες; προβλέπω να στήνω τα γατιά με τις ώρες να τραβήξω μία καλή...

πότε κάνετε κάμπινγκ; να φέρω τη σκηνή μου;

΄παρεπιπτόντως για κάμπιν συμφέρει το δικό μου σπίτι :Ρ

πολυ ωραιες οι προσφατες φωτο της Λυρας :inlove::inlove:τελικα εχει και κρεμ!!
ΕΙναι blue - cream point Σταυρουλα:)

δεν ξέρω ελάτε να το δείτε απο κοντά... από δώ δεν λέω τίποτε... :Ρ

δεν ξέρω ελάτε να το δείτε απο κοντά... από δώ δεν λέω τίποτε... :Ρ
:up::up:να χαιδεψω και το Παρη που ειναι η αδυναμια μου:up:

η αδυναμία σου όλο το βράδυ όρμαγε στις άλλες μου αδυναμίες που κοιμόντουσαν πάνω στο κρεβάτι μου.... μας κοψοχόλιασε πάνω από 7 φορές με τις επιθέσεις του και τις γατο μαχίες του.... από σήμερα το βράδυ θα κοιμάται με τα πιτσιρίκια... εξάλλου είναι και οι γατο γονείς του.....

πάντως προσφέρεται για χάϊδεμα και χάδια...

η αδυναμία σου όλο το βράδυ όρμαγε στις άλλες μου αδυναμίες που κοιμόντουσαν πάνω στο κρεβάτι μου.... μας κοψοχόλιασε πάνω από 7 φορές με τις επιθέσεις του και τις γατο μαχίες του.... από σήμερα το βράδυ θα κοιμάται με τα πιτσιρίκια... εξάλλου είναι και οι γατο γονείς του.....

πάντως προσφέρεται για χάϊδεμα και χάδια...
ετσι μπραβο...κι εγω τα εχω χωρια...αλλιως νανι δεν εχει:lol:
αυτος ο γατος ειναι πολυ ομορφος...

πολυ ωραιες οι προσφατες φωτο της Λυρας :inlove::inlove:τελικα εχει και κρεμ!!
ΕΙναι blue - cream point Σταυρουλα:)
Τα ελεγε ο ειδημονας...:whistle::whistle::whistle::lol::lol:

γειά σου ειδήμον... :Ρ

άσχετο ψαχουλεύοντας για χρώματα γάτας έπεσα πάνω σε αυτό

https://www.ailouros.gr/Γάτα/Γνωρίσματα/Χρώμα/tabid/83/Default.aspx

το χετε δεί ποτέ... ισχύουν οι χρωματισμοί που λέει;

Τα ελεγε ο ειδημονας...:whistle::whistle::whistle::lol::lol:
μαρη στο προσωπο δεν εχει cream...μου΄μαθες τωρα κι απο Points:P...εσυ εκει στα ξωτικομπερδεματα σου:P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back