σας τις χρωστάω....
κοιμάται όρθια μεν αλλά στον ύπνο της αλλάζει και θέση....
μιλάμε όμως ότι ο ύπνος θρέφει τα παιδιά.... πάρτε άλλη μία από χτές...
η κυρία δεν αισχύνεται... δεν ντρέπεται καθόλου όμως..... όλα φάτσα κάρτα μέσ΄ στη μέση του σπιτιού....
σήμερα το μεσημέρι ο καλός μου δούλευε και με άφησε μόνη σπίτι παρέα με τον αντρέα που ροχάλιζε μέσα στο κρεβάτι του. ξάπλωσα και γώ μόνη στο τεράστιο κρεβάτι για να διαπιστώσω όταν ξύπνησα ότι δεν είναι καθόλου τεράστιο... Παρακάτω βλέπεται το γιατί καρέ καρέ...
Σταυρούλααααα τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!! ΟΛΑ τους ΘΕΪΚΑ και τοσο χαλαρά και ήρεμα... Φιλάκια τους στελνει όλη η γατοσκυλοπαρέα μας
Αλήθεια είναι υπέροχο με πολλές γάτες μέσα στο σπίτι. ειδικά όταν τα πάνε καλά μεταξύ τους.
Πραγματικά οι γάτες είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ μέσα στο σπίτι!!!
Κι ακόμα καλλίτερα όταν τα πάνε μεταξύ τους καλά. Που συνήθως τα πάνε καλά...
Κανένας δεν λέει στην Αναστασία κι άλλη γατά αλλα κ να το πει μάλλον θα ζηλεύει όπως ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry:
Μην ζηλεύεις εσύυυυυυ.!
Εχεις υπέροχα γατιά και πολυ σύντομα θα έχεις όσα κι εγώωωωωωωωωω!

από άποψη τετραγωνικών χωράνε κι άλλες μέσα στο σπίτι μου. το πρόβλημα με μας όμως είναι ότι μάθαμε στην ηρεμία που έχει ο χαρακτήρας του περσικού και δυστηχώς οι άλλες γάτες μας φαίνονται απαιτητικές και φασαριόζες..
Πολύ σωστά μιλάς!!!!
Συνηθεια ειναι,εγω εχω μαθει με την Μπιζου και τις παλαβομαρες της και μου φαινεται λιγο
slow motion ο περσουλης
Χμμμ δεν έχεις γνωρίσει βρετανάκι απο κοντά να το ζήσεις δηλ. Ο Σεβαχ είναι περσικό στο τετράγωνο!