Περσίας maniacs

Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες;
ε ναι όλα τα κολορ ποιντ ολόλευκα γεννιούνται κ μετά σιγά σιγά αρχιζουν κ χρωματίζονται τα ακρα, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει αλλά νομίζω ότι από τις 2 πρώτες εβδομάδες ξεκινάνε να "βάφονται". Φαντάζομαι τι κουκλιά θα είναι:up: το άλλο το μικρό θα είναι ίδιος ο Πριν πριν ε; θα είναι κουκλί. Σταυρούλα κ τα δύο φαντάζομαι θα είναι ντολ φεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε ναι όλα τα κολορ ποιντ ολόλευκα γεννιούνται κ μετά σιγά σιγά αρχιζουν κ χρωματίζονται τα ακρα, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει αλλά νομίζω ότι από τις 2 πρώτες εβδομάδες ξεκινάνε να "βάφονται". Φαντάζομαι τι κουκλιά θα είναι:up: το άλλο το μικρό θα είναι ίδιος ο Πριν πριν ε; θα είναι κουκλί. Σταυρούλα κ τα δύο φαντάζομαι θα είναι ντολ φεις

το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί...

το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...)
ναι μάλλον κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι μοιάζει του πρινς που είναι πεκι αλλά όχι εξτριμ έτσι είναι κ ο μπατμαν κ νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό γιατί δεν έχουν πολλά αναπνευστικά προβλήματα
θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί...
πωπω Σταυρούλα μη βάζεις φωτογραφίες γιατί θα τρελαθω κ θα πεθάνω κ από τη ζήλια μου:lol::lol:

Να σας ζησουν Σταυρουλα!
Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους.

Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! :rolleyes:

Να σας ζησουν Σταυρουλα!
Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους.

Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο)

είναι γατάκια/ποντικάκια...

Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! :rolleyes:

Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα :)

Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point;:P
Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι!:D

Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι:D
Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές :up:

Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point;:P
Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι!:D
Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ

προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο.

Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται.

Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα.

Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο...

Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη)

Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal

Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη)

Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά.

Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της.

οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω...

θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει...:lol:

Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της;

Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω...:P

Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά.

Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της.

οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω...
η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλα:hmm:αλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ:)
θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει...:lol:
Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back