elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:00 Η elvenstar: #7.561 07-08-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από prince: Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Click για ανάπτυξη... ε ναι όλα τα κολορ ποιντ ολόλευκα γεννιούνται κ μετά σιγά σιγά αρχιζουν κ χρωματίζονται τα ακρα, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει αλλά νομίζω ότι από τις 2 πρώτες εβδομάδες ξεκινάνε να "βάφονται". Φαντάζομαι τι κουκλιά θα είναι το άλλο το μικρό θα είναι ίδιος ο Πριν πριν ε; θα είναι κουκλί. Σταυρούλα κ τα δύο φαντάζομαι θα είναι ντολ φεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:07 Η prince έγραψε: #7.562 07-08-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ε ναι όλα τα κολορ ποιντ ολόλευκα γεννιούνται κ μετά σιγά σιγά αρχιζουν κ χρωματίζονται τα ακρα, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει αλλά νομίζω ότι από τις 2 πρώτες εβδομάδες ξεκινάνε να "βάφονται". Φαντάζομαι τι κουκλιά θα είναι το άλλο το μικρό θα είναι ίδιος ο Πριν πριν ε; θα είναι κουκλί. Σταυρούλα κ τα δύο φαντάζομαι θα είναι ντολ φεις Click για ανάπτυξη... το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:08 Η prince έγραψε: #7.563 07-08-09 22:08 θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #7.564 07-08-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι μοιάζει του πρινς που είναι πεκι αλλά όχι εξτριμ έτσι είναι κ ο μπατμαν κ νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό γιατί δεν έχουν πολλά αναπνευστικά προβλήματα Αρχική Δημοσίευση από prince: θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Click για ανάπτυξη... πωπω Σταυρούλα μη βάζεις φωτογραφίες γιατί θα τρελαθω κ θα πεθάνω κ από τη ζήλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #7.565 07-08-09 22:14 Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Η CuteKitty: #7.566 07-08-09 22:15 Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:17 Η prince έγραψε: #7.567 07-08-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Click για ανάπτυξη... ε ναι όλα τα κολορ ποιντ ολόλευκα γεννιούνται κ μετά σιγά σιγά αρχιζουν κ χρωματίζονται τα ακρα, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει αλλά νομίζω ότι από τις 2 πρώτες εβδομάδες ξεκινάνε να "βάφονται". Φαντάζομαι τι κουκλιά θα είναι το άλλο το μικρό θα είναι ίδιος ο Πριν πριν ε; θα είναι κουκλί. Σταυρούλα κ τα δύο φαντάζομαι θα είναι ντολ φεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:07 Η prince έγραψε: #7.562 07-08-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ε ναι όλα τα κολορ ποιντ ολόλευκα γεννιούνται κ μετά σιγά σιγά αρχιζουν κ χρωματίζονται τα ακρα, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει αλλά νομίζω ότι από τις 2 πρώτες εβδομάδες ξεκινάνε να "βάφονται". Φαντάζομαι τι κουκλιά θα είναι το άλλο το μικρό θα είναι ίδιος ο Πριν πριν ε; θα είναι κουκλί. Σταυρούλα κ τα δύο φαντάζομαι θα είναι ντολ φεις Click για ανάπτυξη... το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:08 Η prince έγραψε: #7.563 07-08-09 22:08 θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #7.564 07-08-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι μοιάζει του πρινς που είναι πεκι αλλά όχι εξτριμ έτσι είναι κ ο μπατμαν κ νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό γιατί δεν έχουν πολλά αναπνευστικά προβλήματα Αρχική Δημοσίευση από prince: θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Click για ανάπτυξη... πωπω Σταυρούλα μη βάζεις φωτογραφίες γιατί θα τρελαθω κ θα πεθάνω κ από τη ζήλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #7.565 07-08-09 22:14 Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Η CuteKitty: #7.566 07-08-09 22:15 Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:17 Η prince έγραψε: #7.567 07-08-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ε ναι όλα τα κολορ ποιντ ολόλευκα γεννιούνται κ μετά σιγά σιγά αρχιζουν κ χρωματίζονται τα ακρα, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει αλλά νομίζω ότι από τις 2 πρώτες εβδομάδες ξεκινάνε να "βάφονται". Φαντάζομαι τι κουκλιά θα είναι το άλλο το μικρό θα είναι ίδιος ο Πριν πριν ε; θα είναι κουκλί. Σταυρούλα κ τα δύο φαντάζομαι θα είναι ντολ φεις Click για ανάπτυξη... το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:08 Η prince έγραψε: #7.563 07-08-09 22:08 θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #7.564 07-08-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι μοιάζει του πρινς που είναι πεκι αλλά όχι εξτριμ έτσι είναι κ ο μπατμαν κ νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό γιατί δεν έχουν πολλά αναπνευστικά προβλήματα Αρχική Δημοσίευση από prince: θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Click για ανάπτυξη... πωπω Σταυρούλα μη βάζεις φωτογραφίες γιατί θα τρελαθω κ θα πεθάνω κ από τη ζήλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #7.565 07-08-09 22:14 Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Η CuteKitty: #7.566 07-08-09 22:15 Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:17 Η prince έγραψε: #7.567 07-08-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #7.564 07-08-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από prince: το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι μοιάζει του πρινς που είναι πεκι αλλά όχι εξτριμ έτσι είναι κ ο μπατμαν κ νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό γιατί δεν έχουν πολλά αναπνευστικά προβλήματα Αρχική Δημοσίευση από prince: θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Click για ανάπτυξη... πωπω Σταυρούλα μη βάζεις φωτογραφίες γιατί θα τρελαθω κ θα πεθάνω κ από τη ζήλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #7.565 07-08-09 22:14 Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Η CuteKitty: #7.566 07-08-09 22:15 Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:17 Η prince έγραψε: #7.567 07-08-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: το ασημί έχει πιο μικρή μύτη από το λευκό.... δεν ξέρω να σου πώ. φαίνεται και κάπως πιο πλακουτσωτό. τι να πώ... (το πριν μου δεν ειναι ούτε πέκι φέις ούτε ντόλ φέις...) Click για ανάπτυξη... ναι μάλλον κ εγώ αυτό σκέφτηκα ότι μοιάζει του πρινς που είναι πεκι αλλά όχι εξτριμ έτσι είναι κ ο μπατμαν κ νομίζω ότι είναι καλύτερο αυτό γιατί δεν έχουν πολλά αναπνευστικά προβλήματα Αρχική Δημοσίευση από prince: θα ανεβάσω φωτό αύριο... το ασημί όταν γεννήθηκε ήταν σαν ποντίκι :Ρ μαύρο κατάμαυρο βρεγμένο :Ρ και καθώς στέγνωνε έγινε κουκλί ασημί... Click για ανάπτυξη... πωπω Σταυρούλα μη βάζεις φωτογραφίες γιατί θα τρελαθω κ θα πεθάνω κ από τη ζήλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #7.565 07-08-09 22:14 Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Η CuteKitty: #7.566 07-08-09 22:15 Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:17 Η prince έγραψε: #7.567 07-08-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:15 Η CuteKitty: #7.566 07-08-09 22:15 Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:17 Η prince έγραψε: #7.567 07-08-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:17 Η prince έγραψε: #7.567 07-08-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να σας ζησουν Σταυρουλα! Η Λυρα γεννησε;Προσφατα δεν ειχε γινει μανουλα;Δυο εχετε;Στις 10-15 μερες τα δικα μας ειχαν αρχισει να παιρνουν τα χρωματα τους. Click για ανάπτυξη... Αρχές μαρτίου είχε γεννήσει και τον ιούνη όσο και αν πάλευα να τα απομονώσω δυστηχώς δεν κατάλαβα την αρχή του οίστρου (μετά τα είχαμε χωρισμένα) οπότε το μικρό μας ήταν μάλλον τυχερό (τουλάχιστον δεν είναι τσούφιο) είναι γατάκια/ποντικάκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:18 Η prince έγραψε: #7.568 07-08-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ν' ανεβάσεις! Ν' ανεβάσεις!!! Θέλω να το δωωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Θα ανεβάσω θα ανεβάσω γιατί είναι όμορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #7.569 07-08-09 22:21 Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:23 Η elvenstar: #7.570 07-08-09 22:23 Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά εννοείται ότι θα ανεβάσεις για πλάκα είπα να μην ανεβάσεις. Βασικά εγώ κ σήμερα δεν θα έλεγα όχι Αλλά θα περιμένουμε μέχρι αύριο ελπίζω να είναι πολλές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:25 Η elvenstar: #7.571 07-08-09 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:27 Η prince έγραψε: #7.572 07-08-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ξερεις τι χρωματα εχει στη γραμμη της η Λυρα,να αρχισουμε τις μαντεψιες για το Point; Τελειωσε ο τοκετος,στα δυο εμεινε η μικρη;Να την μπουκωνεις καλα τωρα,και να της δινεις και calopet και ασβεστιο γιατι γεννησε πολυ προσφατα.Περιμενουμε φωτο,να σας ζησουν και παλι! Click για ανάπτυξη... προς το παρόν είναι εξαντλημένη. από γατί σε γατί έκανε 6 ώρες!! της δώσαμε ωοτοκίνη και την εξάντλησε. τώρα κοιμάται από τη δεύτερη γέννα και μετά. έμεινε στα δύο. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι μια χάρα και η μαμά και τα μωρά (χμ και μάλλον μούτρωσε που τον κουβάλησα από μακρυά :Ρ αλλά την εξέτασε και είναι οκ) Την καλοπέτ δεν την τρώμε... Γάλα της έδωσα και ήπιε ένα μπώλ μετά τη δεύτερη γέννα. Της έδωσα αγελαδινό γιατί δεν είχα ορμιλάκ αλλά τώρα έχω κάνει προμήθειες.... Της έχω κίττεν και της δίνω λιχουδιές αλλά είναι εξαντλημένη και κοιμάται. Να πώ την αλήθεια δεν μου είπε ο γιατρός να της δώσω ασβέστιο θα του τηλεφωνήσω το πρωί. Εκείνο που είπε είναι ότι ήταν καλό που ήταν γύρω στα 3.5 κιλά η γάτα. Την είχα πάρει 2.6 κιλά. Είχε πολύ καλό βάρος για να ανταπεξέλθει στη γέννα. Γουργουρίζει από την ώρα που γέννησε το πρώτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:28 Η prince έγραψε: #7.573 07-08-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μαντεψιά 1: εγω λέω οτι το μωρό θα είναι βλου ποιντ Click για ανάπτυξη... υπομονή.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #7.574 07-08-09 22:31 Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η elvenstar: #7.575 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: υπομονή.... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχω παρατηρήσει κ το άλλο αν η γούνα του είναι πολύ λευκή τότε θα είναι Blue αν είναι κρεμ προς το ζαχαρί θα είναι seal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:33 Η prince έγραψε: #7.576 07-08-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή τα 3.5 κιλά Σταυρούλα είναι ιδανικό βάρος για μια θηλυκή περσική; (άσχετο τώρα αυτό που ρωτάω αλλά θέλω να δω για την Κάντυ γιατί αγχώνομαι που είναι αδύνατη) Click για ανάπτυξη... Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:34 Η prince έγραψε: #7.577 07-08-09 22:34 θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #7.578 07-08-09 22:35 Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεις να της το πασαλειψεις στο πατουσι απο πανω,θα τη φαει.Ετσι την εδινα στη Μόιρα που τη σιχαινοταν,καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και του θηλασμου.Ρωτησε και για το ασβεστιο,εμενα μου ειχε πει οτι βοηθα πολυ.Τοσο πολυ αργουσε και στις προηγουμενες γεννες της; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.579 07-08-09 22:36 Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 377 378 379 380 381 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 379 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Η elvenstar: #7.580 07-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από prince: Δεν λέω αυτό. Είναι μεγαλόσωμη θηλυκιά. Την ημέρα που την είχα πάει πρώτη φορά στο γιατρό μου είχε πεί ότι πρέπει να την ταϊσω καλά να πάρει βάρος γιατί ήταν πολύ αδύνατη. Μου είχε πεί να πάει τρισήμιση κιλά. Η μπουμπού μου από την άλλη είναι γύρω στα τρία κιλά. είναι πιο μικρός ο σκελετός της. οπότε έιναι θέμα ύψους υποθέτω... Click για ανάπτυξη... η δική μου είναι 3600 αλλά νομίζω ότι είναι σαν φτερό, ίσως γιατί την συγκρίνω με τα άλλα δύο που είναι πιο βαριά γατιά κ αυτή φαίνεται αδυνατούλααλλά μια κ λες ότι κ εσείς περίπου εκεί είσαστε τότε δεν θα ανησυχώ Αρχική Δημοσίευση από prince: θα πάρω κανα χρωματολόγιο και θα στηθώ από πάνω να τσεκάρω... πόσο % yellow έχει... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κ αν έχει πολύ να το αφαιρέσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.