prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:38 Η prince έγραψε: #7.581 07-08-09 22:38 Ιδέα δεν έχω.... Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η elvenstar: #7.582 07-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Click για ανάπτυξη... με καταράκωσες μετά όμως αρχίζουν κ κρεμίζουν κάπως Θυμάσαι της Γιούλης που είχαν όμως διαφορά στο χρώμα από την αρχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η prince έγραψε: #7.583 07-08-09 22:40 πάντως να σας πώ την αλήθεια μας φτάνει που είναι γερό και η μαμά είναι ζωντανή.. δεν με πειράζει αν θα μείνει λευκό με γαλάζια μάτια (ελπίζω) βλου ή σίλ πόιντ. Πραγματικά για μένα είναι το πιο όμορφο που υπάρχει στη γή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #7.584 07-08-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Ιδέα δεν έχω.... Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο... Click για ανάπτυξη... Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η prince έγραψε: #7.585 07-08-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Click για ανάπτυξη... όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #7.586 07-08-09 22:43 Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η elvenstar: #7.587 07-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιδέα δεν έχω.... Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:39 Η elvenstar: #7.582 07-08-09 22:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Click για ανάπτυξη... με καταράκωσες μετά όμως αρχίζουν κ κρεμίζουν κάπως Θυμάσαι της Γιούλης που είχαν όμως διαφορά στο χρώμα από την αρχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η prince έγραψε: #7.583 07-08-09 22:40 πάντως να σας πώ την αλήθεια μας φτάνει που είναι γερό και η μαμά είναι ζωντανή.. δεν με πειράζει αν θα μείνει λευκό με γαλάζια μάτια (ελπίζω) βλου ή σίλ πόιντ. Πραγματικά για μένα είναι το πιο όμορφο που υπάρχει στη γή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #7.584 07-08-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Ιδέα δεν έχω.... Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο... Click για ανάπτυξη... Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η prince έγραψε: #7.585 07-08-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Click για ανάπτυξη... όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #7.586 07-08-09 22:43 Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η elvenstar: #7.587 07-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω... Click για ανάπτυξη... με καταράκωσες μετά όμως αρχίζουν κ κρεμίζουν κάπως Θυμάσαι της Γιούλης που είχαν όμως διαφορά στο χρώμα από την αρχή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:40 Η prince έγραψε: #7.583 07-08-09 22:40 πάντως να σας πώ την αλήθεια μας φτάνει που είναι γερό και η μαμά είναι ζωντανή.. δεν με πειράζει αν θα μείνει λευκό με γαλάζια μάτια (ελπίζω) βλου ή σίλ πόιντ. Πραγματικά για μένα είναι το πιο όμορφο που υπάρχει στη γή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #7.584 07-08-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Ιδέα δεν έχω.... Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο... Click για ανάπτυξη... Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η prince έγραψε: #7.585 07-08-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Click για ανάπτυξη... όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #7.586 07-08-09 22:43 Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η elvenstar: #7.587 07-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάντως να σας πώ την αλήθεια μας φτάνει που είναι γερό και η μαμά είναι ζωντανή.. δεν με πειράζει αν θα μείνει λευκό με γαλάζια μάτια (ελπίζω) βλου ή σίλ πόιντ. Πραγματικά για μένα είναι το πιο όμορφο που υπάρχει στη γή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:41 Η elvenstar: #7.584 07-08-09 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prince: Ιδέα δεν έχω.... Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο... Click για ανάπτυξη... Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η prince έγραψε: #7.585 07-08-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Click για ανάπτυξη... όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #7.586 07-08-09 22:43 Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η elvenstar: #7.587 07-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Ιδέα δεν έχω.... Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο... Click για ανάπτυξη... Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:42 Η prince έγραψε: #7.585 07-08-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Click για ανάπτυξη... όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #7.586 07-08-09 22:43 Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η elvenstar: #7.587 07-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι Click για ανάπτυξη... όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η moukelis έγραψε: #7.586 07-08-09 22:43 Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η elvenstar: #7.587 07-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:43 Η elvenstar: #7.587 07-08-09 22:43 Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι... Click για ανάπτυξη... Και με ξέχασες πάλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο. Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε! Click για ανάπτυξη... ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:47 Η prince έγραψε: #7.588 07-08-09 22:47 Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:50 Η elvenstar: #7.589 07-08-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου... Click για ανάπτυξη... Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Η prince έγραψε: #7.590 07-08-09 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου Click για ανάπτυξη... αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:29 Η staman2 έγραψε: #7.591 07-08-09 23:29 Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!! Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!! Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντάΦιλάκια στα μουστάκια λοιπόν κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:38 Η elvenstar: #7.592 07-08-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη Click για ανάπτυξη... Γεια σου ρε Αναστάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 23:46 Η staman2 έγραψε: #7.593 07-08-09 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γεια σου ρε Αναστάσω Click για ανάπτυξη... Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:08 Η elvenstar: #7.594 08-08-09 00:08 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι??? Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις. Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας. Click για ανάπτυξη... χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:13 Η Nonika έγραψε: #7.595 08-08-09 00:13 Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!! Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:14 Η staman2 έγραψε: #7.596 08-08-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ Click για ανάπτυξη... Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:32 Η elvenstar: #7.597 08-08-09 00:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει... Click για ανάπτυξη... A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:36 Η Nonika έγραψε: #7.598 08-08-09 00:36 Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα! Ο Ραμσης θεωρειται πεκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Η elvenstar: #7.599 08-08-09 00:41 Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 378 379 380 381 382 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 380 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ) Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2009 στις 00:44 Η Nonika έγραψε: #7.600 08-08-09 00:44 Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.