Περσίας maniacs

Ιδέα δεν έχω....

Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... :redface:

Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενακι και τα seal εντελως λευκα του Ariel γεννιουνται,δε θελω να σε απογοητευσω...:P
με καταράκωσες μετά όμως αρχίζουν κ κρεμίζουν κάπως:hmm: Θυμάσαι της Γιούλης που είχαν όμως διαφορά στο χρώμα από την αρχή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντως να σας πώ την αλήθεια μας φτάνει που είναι γερό και η μαμά είναι ζωντανή.. :) δεν με πειράζει αν θα μείνει λευκό με γαλάζια μάτια (ελπίζω) βλου ή σίλ πόιντ. Πραγματικά για μένα είναι το πιο όμορφο που υπάρχει στη γή.

Ιδέα δεν έχω....

Να σας πώ την αλήθεια όταν άρχισαν οι οδύνες του δεύτερου μικρού τα είδα όλα. Καθυστερούσε πάρα πολύ και πόναγε. Και γώ φοβήθηκα. Τηλεφώνησα στο σύμπαν όλο..... :redface:

Αλλά χαλάλι του και ο φόβος ο δικός μου και ο πόνος της κυρίας. Ομορφούλη είναι το ασπρουλιάρικο...
Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς:up: κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι

Οχι που δεν θα ήταν με τέτοιους γονείς:up: κρίμα που δεν έχει κ ένα μαυρουλίνι

όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι...

Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο.
Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε!

όταν γεννήθηκε το πρώτο ήταν βρεγμένο και κατάμαυρο ... τότε σε σκέφτηκα... αλλά στεγνώνοντας έγινε ασημούλι...
Και με ξέχασες πάλι:lol::lol::lol:
Ειναι δυσκολες οι γεννες των περσικων,καλα εκανες και πηρες το γιατρο αφου αργησε τοσο.
Ελενα εγω δεν τα ξεχωριζα απο τις πρωτες μερες της Γιουλης παντως.Οντως λιγο αργοτερα θα γινει ζαχαρι η γουνα του αν ειναι seal,αλλα αμα δεν εχεις και καποιο αλλο Point για να τα συγκρινεις ειναι λιγο δυσκολο νομιζω.Ας ειναι γερα και θα δουμε!
ναι όντως πρέπει να έχεις 2 για να συγκρίνεις, καλά εννοείται ότι όποιο χρώμα κ να έχει θα είναι πανέμορφο απλά είπες να παίξουμε μαντεψιές κ εγώ με τις ψυχικές μου δυνάμεις κ το κληρονομικό χάρισμα λέω πως θα είναι μπλου:lol::lol::lol:

Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ

Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου...

Σε ξέχασα ναι... αλλή θύμήθηκα την Αναστασία που της αρέσει το βλού :Ρ

Θα σου αφιερώσω τον πάρη σε νέα φωτό αύριο... Ελπίζω να καλύψω λίγο την απογοήτευσή σου...
Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι :up:
Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου

Καλέ ποια απογοήτευση δεν ξέρεις ότι το βλακ κ το βλου είναι τα αγαπημένα μου χρώματα κ πραγματικά πάντα παιζόμουν για το επόμενο γατάκι μου τι χρώμα θα είναι :up:
Οσο για το Πριν πραγματικά θέλω μια καλή φωτο αφιερωμένη από τον σκανταλιάρη σου

αυτό το βλάκ πολύ μάρεσε :P

Πάω μέσα... σας φιλώ πάνω να χαζέψω τα μικρά.... ΦΙλάκια..

Σταυρούλα μου να σας ζήσουν τα μωράκια!!!!!!!!!!
Να είναι πάντα γερά και πανέμορφα γλυκά και πουπουλένια σαν τους γονεις τους!!!
Δώσε τα φιλιά μας στα γατουνάκια σου και ιδιαιτέρως στην ταλαιπωρημένη μανούλα και πες της, ότι: η θεία Αναστασία θα καταφθάσει άμεσα δηλ. σήμερα αύριο :lol::lol::lol: για να τα φτύσει και να τα ξεματιάσει απο κοντά:lol::up::up::up::up::up:Φιλάκια στα μουστάκια λοιπόν :):D

κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....::lol:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη:lol::lol:

new_arrival_congrats.gif

κι όπως λέει και μια ελληνική παροιμία, με μια μικρή αλλαγή των λέξεων....::lol:Οπου γέννα και γατί η Αναστάσω πρώτη:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Γεια σου ρε Αναστάσω:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: Γεια σου ρε Αναστάσω:lol::lol::lol:
Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι???
Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις.
Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας.
:)

Λενιώ μουυυυυυυυυ!!! Τι κάνεις αγαπημένη μου???? Τι κάνετε όλοι τετράποδοι και δίποδοι???
Τώρα σου ετοιμάζω μέιλ φορτώνω κατι φωτο και εντός ολίγου θα το έχεις.
Καλά δεν μπορείς να φανταστεις. Αυτή τη στιγμή η Σίλκα έκανε στον Περσούλη το βραδινό του μπανάκι στο μουτράκι του. Τον έγλειφε τουλάχιστον ένα τέταρτο συνεχώς και αυτος το ίδιο το μωράκι μου. Ο Ηλίας μάλιστα το πρωί βιντεοσκόπησε το πρωινό τους μπανακι και θα το βαλω κάποια στιγμή στο θεματάκι της Σίλκας.
:)
χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου:(:(
Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ :mad::mad::mad:

Τωρα ειδα οτι ιχατε γεννητουρια,να σας ζησουν!!!:up:
Εννοειται οτι περιμενουμε φωτο!:D

χμμμ πριν από λίγο είχαμε ένα μεγάλο γατοκαυγα αλλά μέχρι να πάω να δω ποιοι τσάκωνονταν είχε σταματήσει δεν ξέρω αν ήταν μεταξύ Κάντυ κ Μπατ ή Κάντυ κ Πίκατσου:(:(
Ναι ναι να το βάλεις τι τρυφερά που είναι μωρέ τα καημενούλια. Σε μένα όλα τα ανάποδα ΠΕΦΤΟΥΝ :mad::mad::mad:
Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει...:up:

Μια χαρα είναι τα δικά σου τα γατουνια. Αλλωστε κι εμένα κανένας δεν είναι με κανέναν κολλητος. Μόνον ο Περσουλης μου είναι τοσο τρυφερός και πάλι αυτος δεν πλησιάζει πρώτος. Η Σίλκα τον πλησιασε και τον πλησιάζει...:up:
A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο
Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα

Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα!:up:

Ο Ραμσης θεωρειται πεκι;:hmm:

Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ)
Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες
heart.gif

Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back