Περσίας maniacs

0082.jpg

Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα:)
010.jpg
Άχουτο,φάτσα είναι!:up::rolleyes:
Είναι μια χαρουλα γιατί είναι σε καλά χέρια:up: άλλωστε νομίζω ότι σε λίγο θα σας ρωτάω εγώ πως είναι γιατί εσεις θα μπορείτε να το δειτε πιο εύκολα από μένα:(
Γιατί;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω;)
Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό;:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0082.jpg

010.jpg
Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλά:up::up::up::up:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.):up:Το πώς το περιμένω δεν λέγεται:up::up::up:

0082.jpg

010.jpg

Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου:up:

Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" :lol::lol:

Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλά:up::up::up::up:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.):up:Το πώς το περιμένω δεν λέγεται:up::up::up:
Νααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Θα την κατσιάσουμε στις αγκαλιές εκείνες τις μέρες :lol::lol: ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο ακατάδεκτο στις αγκαλιές όπως τα δικά μας για να την ευχαριστηθούμε όπως κ όσο ;) πρέπει λοιπόν βρήκα κ μερικά ονοματάκια τα πιο πιθανά να μου πείτε τη γνώμη σας
Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου:up:

Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" :lol::lol:
Ευχαριστώ πολύ Ηλία μου, αυτό θα είναι το NickName του όταν θα γίνει μέλος του φόρουμ:lol:

ΥΓ.: Προσέξατε πόσα βραβεία έχουμε πίσω μας :lol::P:rolleyes:

γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω;)
Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό;:D
Ναι ναι!:D

Ενα μικρό Ναλάκι
199-detail.jpg

Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :up::kiss:

τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας:inlove::inlove::inlove:
Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της...
Ελενα κατεληξες σε ονομα?

τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας:inlove::inlove::inlove:
Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της...
Ελενα κατεληξες σε ονομα?
Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες;:lol:
Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά
  • midnight
  • elva
  • noche
  • shadow
  • charm
  • Elvira
  • Darth
  • grim
  • onyx
  • ebony,
  • Ariel
  • Darkini
  • Elayra
  • Eldren
  • elfairyan
  • elfelia
  • Elrodien
  • Velinia
  • pixieDust
  • Iris
  • Feather Fae η Fae

Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες;:lol:
Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά
  • midnight
  • elva
  • noche
  • shadow
  • charm
  • Elvira
  • Darth
  • grim
  • onyx
  • ebony,
  • Ariel
  • Darkini
  • Elayra
  • Eldren
  • elfairyan
  • elfelia
  • Elrodien
  • Velinia
  • pixieDust
  • Iris
  • Feather Fae η Fae
Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;;:hmm:

Midnight, Shadow και Ebony...
το Eclipse σου αρεσει?
το Melania?

και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει??
και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα?

Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;;:hmm:
Ναι θα έχω δύο

Midnight, Shadow και Ebony...
το Eclipse σου αρεσει?
το Melania?
Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία
και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει??
και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα?
Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα
Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα
άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο;):lol:
Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ;

Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!!:up:
Αρχισες την αντιστροφη μετρηση;:lol:

Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο.:confused:

Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!!:up:
Αρχισες την αντιστροφη μετρηση;:lol:
Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα :lol:
Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο.:confused:
Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο:hmm: Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο:lol:

Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει.;)

α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα:lol:

Καλημερα!
Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου...
Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα!

Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back