bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 23:19 Η bunny έγραψε: #8.341 17-10-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Άχουτο,φάτσα είναι! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι μια χαρουλα γιατί είναι σε καλά χέρια άλλωστε νομίζω ότι σε λίγο θα σας ρωτάω εγώ πως είναι γιατί εσεις θα μπορείτε να το δειτε πιο εύκολα από μένα Click για ανάπτυξη... Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η elvenstar: #8.342 18-10-09 12:03 γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:00 Η staman2 έγραψε: #8.343 18-10-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.344 18-10-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #8.345 18-10-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Click για ανάπτυξη... Νααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Θα την κατσιάσουμε στις αγκαλιές εκείνες τις μέρες ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο ακατάδεκτο στις αγκαλιές όπως τα δικά μας για να την ευχαριστηθούμε όπως κ όσο πρέπει λοιπόν βρήκα κ μερικά ονοματάκια τα πιο πιθανά να μου πείτε τη γνώμη σας Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ηλία μου, αυτό θα είναι το NickName του όταν θα γίνει μέλος του φόρουμ ΥΓ.: Προσέξατε πόσα βραβεία έχουμε πίσω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η bunny έγραψε: #8.346 18-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #8.347 18-10-09 22:11 Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Άχουτο,φάτσα είναι! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Είναι μια χαρουλα γιατί είναι σε καλά χέρια άλλωστε νομίζω ότι σε λίγο θα σας ρωτάω εγώ πως είναι γιατί εσεις θα μπορείτε να το δειτε πιο εύκολα από μένα Click για ανάπτυξη... Γιατί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η elvenstar: #8.342 18-10-09 12:03 γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:00 Η staman2 έγραψε: #8.343 18-10-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.344 18-10-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #8.345 18-10-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Click για ανάπτυξη... Νααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Θα την κατσιάσουμε στις αγκαλιές εκείνες τις μέρες ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο ακατάδεκτο στις αγκαλιές όπως τα δικά μας για να την ευχαριστηθούμε όπως κ όσο πρέπει λοιπόν βρήκα κ μερικά ονοματάκια τα πιο πιθανά να μου πείτε τη γνώμη σας Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ηλία μου, αυτό θα είναι το NickName του όταν θα γίνει μέλος του φόρουμ ΥΓ.: Προσέξατε πόσα βραβεία έχουμε πίσω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η bunny έγραψε: #8.346 18-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #8.347 18-10-09 22:11 Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 14:00 Η staman2 έγραψε: #8.343 18-10-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.344 18-10-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #8.345 18-10-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Click για ανάπτυξη... Νααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Θα την κατσιάσουμε στις αγκαλιές εκείνες τις μέρες ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο ακατάδεκτο στις αγκαλιές όπως τα δικά μας για να την ευχαριστηθούμε όπως κ όσο πρέπει λοιπόν βρήκα κ μερικά ονοματάκια τα πιο πιθανά να μου πείτε τη γνώμη σας Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ηλία μου, αυτό θα είναι το NickName του όταν θα γίνει μέλος του φόρουμ ΥΓ.: Προσέξατε πόσα βραβεία έχουμε πίσω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η bunny έγραψε: #8.346 18-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #8.347 18-10-09 22:11 Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:02 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.344 18-10-09 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #8.345 18-10-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Click για ανάπτυξη... Νααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Θα την κατσιάσουμε στις αγκαλιές εκείνες τις μέρες ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο ακατάδεκτο στις αγκαλιές όπως τα δικά μας για να την ευχαριστηθούμε όπως κ όσο πρέπει λοιπόν βρήκα κ μερικά ονοματάκια τα πιο πιθανά να μου πείτε τη γνώμη σας Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ηλία μου, αυτό θα είναι το NickName του όταν θα γίνει μέλος του φόρουμ ΥΓ.: Προσέξατε πόσα βραβεία έχουμε πίσω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η bunny έγραψε: #8.346 18-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #8.347 18-10-09 22:11 Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αγκαλίτσα με την καλή μας (πρώτη) μαμά κ εκτροφέα Μαριέττα Click για ανάπτυξη... Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 15:18 Η elvenstar: #8.345 18-10-09 15:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Click για ανάπτυξη... Νααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Θα την κατσιάσουμε στις αγκαλιές εκείνες τις μέρες ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο ακατάδεκτο στις αγκαλιές όπως τα δικά μας για να την ευχαριστηθούμε όπως κ όσο πρέπει λοιπόν βρήκα κ μερικά ονοματάκια τα πιο πιθανά να μου πείτε τη γνώμη σας Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ηλία μου, αυτό θα είναι το NickName του όταν θα γίνει μέλος του φόρουμ ΥΓ.: Προσέξατε πόσα βραβεία έχουμε πίσω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η bunny έγραψε: #8.346 18-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #8.347 18-10-09 22:11 Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Eλενάκι ειναι υπέροχη!!!!!!!!!!! Ειναι κουκλάρααααααααααααα ειναι περσάκι οπως ΜΑΣ αρέσειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Ειναι ΕΡΩΤΑΣ απλάΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να την πάρεις στην αγκαλιά σου (εεε και στην αγκαλιά μου αφου θα ειμαστε μαζί εκεινες τις μέρες.)Το πώς το περιμένω δεν λέγεται Click για ανάπτυξη... Νααααααααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Θα την κατσιάσουμε στις αγκαλιές εκείνες τις μέρες ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο ακατάδεκτο στις αγκαλιές όπως τα δικά μας για να την ευχαριστηθούμε όπως κ όσο πρέπει λοιπόν βρήκα κ μερικά ονοματάκια τα πιο πιθανά να μου πείτε τη γνώμη σας Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Ελενάκι, να ζήσει και να το χαίρεσαι στην αγκαλιά σου Πάντως έχω την εντύπωση, ότιμ πρέπει να το μετονομάσω από "Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι" σε "Φίλα το Σοκολατομπουκογλυφιτζουράκι σου" Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ Ηλία μου, αυτό θα είναι το NickName του όταν θα γίνει μέλος του φόρουμ ΥΓ.: Προσέξατε πόσα βραβεία έχουμε πίσω μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 17:45 Η bunny έγραψε: #8.346 18-10-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #8.347 18-10-09 22:11 Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: γιατί είναι κοντά στην Νεκταρία οπότε μπορούν να πάνε να την βλέπουν μέχρι να την πάρω Σ αρέσει Χριστινάκι; δεν είναι γλύκα; σαν χοντρομάγουλο μωρό; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:11 Η elvenstar: #8.347 18-10-09 22:11 Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα μικρό Ναλάκι Αναστασία πρόσεξε ότι έχει ακόμα κ το βλέμμα της Νάλα :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.348 18-10-09 22:26 τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η elvenstar: #8.349 18-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι ομορφο που ειναι το αρπαγμενο μπιφτεκακι μας Θυμαμαι τη κ. Μαριεττα απο τη Εκθεση περσι...μου φανηκε πολυ καλη γυναικα με αγαπη για τις γατες της... Ελενα κατεληξες σε ονομα? Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:33 Η avtwvia έγραψε: #8.350 18-10-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι πραγματικα είναι εξαιρετικός άνθρωπος και έχει κ την αδελφή της Κάντυ μου, την Νεφέλη, το ήξερες; Λοιπον Γιούλη θέλω να μου πεις τη γνώμη σου το πρώτο όνομα λέω να είναι σίγουρα το Freya κ το άλλο παίζεται ανάμεσα σ αυτά midnight elva noche shadow charm Elvira Darth grim onyx ebony, Ariel Darkini Elayra Eldren elfairyan elfelia Elrodien Velinia pixieDust Iris Feather Fae η Fae Click για ανάπτυξη... Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.351 18-10-09 22:37 Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.352 18-10-09 22:38 και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2009 στις 22:44 Η elvenstar: #8.353 18-10-09 22:44 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Eλενα θα εχει και δευτερο ονομα η πριγκιπισσα;; Click για ανάπτυξη... Ναι θα έχω δύο Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Midnight, Shadow και Ebony... το Eclipse σου αρεσει? το Melania? Click για ανάπτυξη... Midnight, Shadow και Ebony κ το Melania όλα τα βρίσκω ωραία Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το Elayra μου αρεσει...τι σημαινει?? και ναι, γιατι βγαζεις και δευτερο ονομα? Click για ανάπτυξη... Είναι νεραιδονομα μου αρέσει πολύ αυτό κ εμένα Γιατί όλα τα γατιά μου έχουν 2 κ νομίζω ότι έτσι βάζουν συνήθως 2 ονόματα άσε που επειδη ποτε δεν μπορω να αποφασίσω έχει το καλό ότι αν μετανιώσω θα έχω κ το δεύτερο Αληθεια το στρουμπουλο ζουζουνι στο Αβαταρ ποιο είναι ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η Nonika έγραψε: #8.354 19-10-09 01:16 Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 07:27 Η moukelis έγραψε: #8.355 19-10-09 07:27 Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:14 Η elvenstar: #8.356 19-10-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το Shadow μ'αρεσει πολυ!!! Αρχισες την αντιστροφη μετρηση; Click για ανάπτυξη... Άρχισε-άρχισε κ σε μένα η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν νομίζω ότι θα τα βάλω σε ψηφοφορία τα ονόματα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ενα εχουν παντως και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι; Νόμιζα ότι όλα τα γατάκια εκτροφείου έχουν δύο Εγώ πάντως θα το βάλω κ το δεύτερο όνομα γιατί όπως είπα πάντα αλλάζω γνώμη μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:18 Η moukelis έγραψε: #8.357 19-10-09 11:18 Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι βρε,ενα ονομα εχουν τα περισσοτερα που εχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η elvenstar: #8.358 19-10-09 11:20 α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α μπορεί να έτυχε μετά. Τέλος πάντων εγώ θα βάλω δύο μη σου πω κ τρία γατί δεν εχω εμπιστοσύνη στην Έλενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.359 19-10-09 11:24 Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 416 417 418 419 420 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 418 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα! Λενακι εχουν ενα ονομα και διπλα μπαινει το ονομα του εκτροφειου... Εγω κρατησα στο pedigree το ονομα των καταλινων για να τις τιμησω, το ονομα που εβαλα εγω και διπλα του εκτροφειου το ονομα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 11:27 Η moukelis έγραψε: #8.360 19-10-09 11:27 Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμενα μου αρεσει πολυ και το Μελλώνια...Γιουλη δε σου θυμιζει μέλι για τις μελένιες μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.