elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μουτελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία
![]()

Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια...![]()
Φανταζομαι υφος το γατιδιο!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι τελικά είχες δίκιο κ Σανταμ κ Χιτλερ είναι αρχίζω να πιστεύω ότι φταίνε τα ονόματα που μετατράπηκε σε τερατάκιΨεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι.

Γιατί δεν είμαι κ τόσο καλή στο να ανοίγω θέματα δεν θα ξέρω τι να γράψω στην αρχική ιστορία, θα το σκεφτώ όμως κ θα κάποια στιγμή ίσως ανοίξωελενα γιατι δεν ανοιγεις ενα θεματακι για τις γατουλες σου για να τις χαζευουμε ?![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μπορεις απλα να μας τα συστησεις και οποτε σου κανει κεφι γραφεις και την ιστορια τουςΓιατί δεν είμαι κ τόσο καλή στο να ανοίγω θέματα δεν θα ξέρω τι να γράψω στην αρχική ιστορία, θα το σκεφτώ όμως κ θα κάποια στιγμή ίσως ανοίξω![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Αλήθεια δε μου είπες γιατί τσακώθηκες με την Νατάσα;μπορεις απλα να μας τα συστησεις και οποτε σου κανει κεφι γραφεις και την ιστορια τους![]()
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το εχεις παθει...με το ΠερσηΨεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι.

elvenstar
Επιφανές μέλος
ακριβως στις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις καθαρα την ψυχολογική κατάσταση των 3ωνΗ στριγγλα μου που κοροιδευει συνεχως!![]()
Η Κάντυ μεσα στα νεύρα
Ο Μπατμαν σαν τεθλιμμένος συγγενής
& ο Σάλαζαρ μεσα στην τρέλα κ τη χαρά

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβως στις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις καθαρα την ψυχολογική κατάσταση των 3ων
Η Κάντυ μεσα στα νεύρα
Ο Μπατμαν σαν τεθλιμμένος συγγενής
& ο Σάλαζαρ μεσα στην τρέλα κ τη χαρά![]()

κι η Ελενα?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Γενικά το παθαίνει με όλα τα περσικά αλλά ντρέπεται να το ομολογήσει ότι σιγά σιγά γίνεται περσούτο εχεις παθει...με το Περση![]()

Ο Μπατ παντα πενθος εχει.![]()

οχι πάντα ο καημένος μόνο όταν δεν έχει αυτός όλη τη προσοχή
Η Ελενα έχει ανάμεικτα συναισθήματα από τη μια χαίρομαι για το μικρό από την άλλη στεναχωριέμαι για τη μικρούλα καταλάβατε για ποια λέω
κι η Ελενα?![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας
Αλήθεια δε μου είπες γιατί τσακώθηκες με την Νατάσα;
καλημερα, ειναι κουκλακια ολα

με την νατασα τσακωθηκα γιατι ενω καθομουν στην κερκιδα, ειδα το υπεροχο ασπρομαυρο περσακι, να ειναι ψιλομπλεγμενο στην κουρτινουλα του, και πηγα κοντα του, και εκεινο μολις με ειδε αρχισε να σκαρφαλωνει πανω στο κλουβι..ε με ειδε η νατασα, και μαλλον της φανηκα οτι το ενοχλουσα, και μου μιλησε πολύ ασχημα και εγω τσαντιστηκα και της ειπα, οτι αν εχει κατι να μου πει, να μου το πει καλυτερα, δεν με ξερει και απο χθες..βασικα εκνευριστηκα παρα πολυ για τον τροπο που μου μιλησε
bunny
Περιβόητο μέλος
θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου
είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί
Δεν νομίζω να είναι το μόνο...Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια...![]()

Πλακίζω μουκελάκι

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίεςΚαλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας
δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Αλήθεια δε μου είπες γιατί τσακώθηκες με την Νατάσα;
Δεν είχα δει άλλες,εκτός από αυτές που έβαζες στην υπογραφή

avtwvia
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
κατάλαβα ίσως ήταν η κακιά η στιγμή που λένε γιατί γενικά κ απ όσο έχω επαφή με την κοπέλα μέχρι στιγμής είναι πολύ ευγενικός άνθρωποςκαλημερα, ειναι κουκλακια ολα
με την νατασα τσακωθηκα γιατι ενω καθομουν στην κερκιδα, ειδα το υπεροχο ασπρομαυρο περσακι, να ειναι ψιλομπλεγμενο στην κουρτινουλα του, και πηγα κοντα του, και εκεινο μολις με ειδε αρχισε να σκαρφαλωνει πανω στο κλουβι..ε με ειδε η νατασα, και μαλλον της φανηκα οτι το ενοχλουσα, και μου μιλησε πολύ ασχημα και εγω τσαντιστηκα και της ειπα, οτι αν εχει κατι να μου πει, να μου το πει καλυτερα, δεν με ξερει και απο χθες..βασικα εκνευριστηκα παρα πολυ για τον τροπο που μου μιλησε
Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναιΠολύ ωραίες οι φωτογραφίεςΔεν είχα δει άλλες,εκτός από αυτές που έβαζες στην υπογραφή
![]()
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αντωνία μου περαστικά σας εύχομαι. Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να πίνει περισσότερο νεράκι αρχικά κ να προσέχεις κ τη διατροφή της. Τι κροκέτες της δίνεις;
Ευχαριστω Ελενακι μου.. Νερο πινει αρκετο.. Κροκετες μονο τις purina την tonus τρωει.. εχω δοκιμασει και της ρουαγιαλ και χιλς αλλα δεν τις τρωει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία