Περσίας maniacs

λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου:mad: τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία:lol:

:up::D:D:D:D:D:up:

Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια...:lol:

Φανταζομαι υφος το γατιδιο!!!:lol::lol::lol:

ελενα γιατι δεν ανοιγεις ενα θεματακι για τις γατουλες σου για να τις χαζευουμε ?:P

Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι.
Ναι ναι τελικά είχες δίκιο κ Σανταμ κ Χιτλερ είναι αρχίζω να πιστεύω ότι φταίνε τα ονόματα που μετατράπηκε σε τερατάκι:lol:
ελενα γιατι δεν ανοιγεις ενα θεματακι για τις γατουλες σου για να τις χαζευουμε ?:P
Γιατί δεν είμαι κ τόσο καλή στο να ανοίγω θέματα δεν θα ξέρω τι να γράψω στην αρχική ιστορία, θα το σκεφτώ όμως κ θα κάποια στιγμή ίσως ανοίξω:hmm:

Γιατί δεν είμαι κ τόσο καλή στο να ανοίγω θέματα δεν θα ξέρω τι να γράψω στην αρχική ιστορία, θα το σκεφτώ όμως κ θα κάποια στιγμή ίσως ανοίξω:hmm:
μπορεις απλα να μας τα συστησεις και οποτε σου κανει κεφι γραφεις και την ιστορια τους:)

Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας
μπορεις απλα να μας τα συστησεις και οποτε σου κανει κεφι γραφεις και την ιστορια τους:)
δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Αλήθεια δε μου είπες γιατί τσακώθηκες με την Νατάσα;

Συνημμένα

• IMG293.jpg
    IMG293.jpg
    263,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG306.jpg
    IMG306.jpg
    196,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG304.jpg
    IMG304.jpg
    179,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Η στριγγλα μου που κοροιδευει συνεχως!:P

το εχεις παθει...με το Περση;):P:lol:

Η στριγγλα μου που κοροιδευει συνεχως!:P
ακριβως στις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις καθαρα την ψυχολογική κατάσταση των 3ων
Η Κάντυ μεσα στα νεύρα
Ο Μπατμαν σαν τεθλιμμένος συγγενής
& ο Σάλαζαρ μεσα στην τρέλα κ τη χαρά:lol::lol::lol:

Οοοοχι,τον Περση δεν τον ζουλαω ΠΟΤΕ.Απλα τον χαζευω.

Ο Μπατ παντα πενθος εχει.:lol:

ακριβως στις φωτογραφίες μπορείς να διακρίνεις καθαρα την ψυχολογική κατάσταση των 3ων
Η Κάντυ μεσα στα νεύρα
Ο Μπατμαν σαν τεθλιμμένος συγγενής
& ο Σάλαζαρ μεσα στην τρέλα κ τη χαρά:lol::lol::lol:
:lol:
:hmm:
κι η Ελενα? :lol:

το εχεις παθει...με το Περση;):P:lol:
Γενικά το παθαίνει με όλα τα περσικά αλλά ντρέπεται να το ομολογήσει ότι σιγά σιγά γίνεται περσού:lol:
Ο Μπατ παντα πενθος εχει.:lol:
:lol::lol::lol: οχι πάντα ο καημένος μόνο όταν δεν έχει αυτός όλη τη προσοχή:lol:
:lol:
:hmm:
κι η Ελενα? :lol:
Η Ελενα έχει ανάμεικτα συναισθήματα από τη μια χαίρομαι για το μικρό από την άλλη στεναχωριέμαι για τη μικρούλα καταλάβατε για ποια λέω

Αλήθεια δε μου είπες γιατί τσακώθηκες με την Νατάσα;

καλημερα, ειναι κουκλακια ολα:)
με την νατασα τσακωθηκα γιατι ενω καθομουν στην κερκιδα, ειδα το υπεροχο ασπρομαυρο περσακι, να ειναι ψιλομπλεγμενο στην κουρτινουλα του, και πηγα κοντα του, και εκεινο μολις με ειδε αρχισε να σκαρφαλωνει πανω στο κλουβι..ε με ειδε η νατασα, και μαλλον της φανηκα οτι το ενοχλουσα, και μου μιλησε πολύ ασχημα και εγω τσαντιστηκα και της ειπα, οτι αν εχει κατι να μου πει, να μου το πει καλυτερα, δεν με ξερει και απο χθες..βασικα εκνευριστηκα παρα πολυ για τον τροπο που μου μιλησε

θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου:lol::lol::lol:

είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί

Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια...:lol:
Δεν νομίζω να είναι το μόνο...:P

Πλακίζω μουκελάκι:D

δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Αλήθεια δε μου είπες γιατί τσακώθηκες με την Νατάσα;
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες:up: Δεν είχα δει άλλες,εκτός από αυτές που έβαζες στην υπογραφή:redface::D

Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50..:/:

Αντωνία μου περαστικά σας εύχομαι. Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να πίνει περισσότερο νεράκι αρχικά κ να προσέχεις κ τη διατροφή της. Τι κροκέτες της δίνεις;

καλημερα, ειναι κουκλακια ολα:)
με την νατασα τσακωθηκα γιατι ενω καθομουν στην κερκιδα, ειδα το υπεροχο ασπρομαυρο περσακι, να ειναι ψιλομπλεγμενο στην κουρτινουλα του, και πηγα κοντα του, και εκεινο μολις με ειδε αρχισε να σκαρφαλωνει πανω στο κλουβι..ε με ειδε η νατασα, και μαλλον της φανηκα οτι το ενοχλουσα, και μου μιλησε πολύ ασχημα και εγω τσαντιστηκα και της ειπα, οτι αν εχει κατι να μου πει, να μου το πει καλυτερα, δεν με ξερει και απο χθες..βασικα εκνευριστηκα παρα πολυ για τον τροπο που μου μιλησε
κατάλαβα ίσως ήταν η κακιά η στιγμή που λένε γιατί γενικά κ απ όσο έχω επαφή με την κοπέλα μέχρι στιγμής είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος
Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες:up: Δεν είχα δει άλλες,εκτός από αυτές που έβαζες στην υπογραφή:redface::D
Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι

Αντωνία μου περαστικά σας εύχομαι. Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να πίνει περισσότερο νεράκι αρχικά κ να προσέχεις κ τη διατροφή της. Τι κροκέτες της δίνεις;

Ευχαριστω Ελενακι μου.. Νερο πινει αρκετο.. Κροκετες μονο τις purina την tonus τρωει.. εχω δοκιμασει και της ρουαγιαλ και χιλς αλλα δεν τις τρωει..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back